עבור לתוכן

האם המפרט הבא יאפשר לי לשחק BF2 על הגדרות נורמליות.

Featured Replies

פורסם

הכי טוב שאין דרישות ככה הכיס לא בוכה :yelclap:

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי טוב שאין דרישות ככה הכיס לא בוכה :yelclap:

כן....... בטח

:lol:

פורסם

יש לי x850 xt pe עם פנטיום 4 3.2 וג'יגה זיכרון והוא עובד סביר על 1024X768 בלי פילטרים משחק כבד רצח

מה אתה משקר

זה אמור לרוץ לך על הגדרות ממש גבוהות

אפילו תראה בבאנצ'ים

פורסם

אני לא מתכוון לשחק על HIGH אני רוצה לשחק ברזולוציה נורמלית כמו 800X600 או 1024*768 על מינימום MED בלי פילטרים

העיקר שיעבוד.

איך הפכתם את BF2 ל-F.E.A.R....

אני עם ה-P4 2.4, 512MB ו-5700LE, שיחקתי על 1024*768 עם רוב האפקטים על מדיום (כמובן בלי פילטרים), אז נראה לך שעם ג'יגה זכרון ו-6600GT לא תוכל להריץ את המשחק על 1024*768 עם האפקטים על Full וכמה פילטרים מופעלים?

אתם נסחפים בצורה שלא תיאמן - כנסו לפרופורציות, אם חברות היו מוציאות משחקים שדורשים להפעלה בינונית שלהם מחשב על, מישהו באמת היה קונה?

פורסם
  • מחבר

אז כמו שאני רואה הבעיה היחידה אצלי היא הכרטיס מסך GFORCE FX 5200 .

ואני מאמין שהכרטיס הזה יצליח להריץ על 600*800 ואולי אפילו על 1024*768 בלי פילטרים שכל ההגרות על נמוך.

פורסם

איזו סיבה יש לי לשקר!?!?!?!?!?! וינדוס חדש הכל מעודכן כולל דרריברים פאטצי'ם הכל פיקס ובhk2 ודום 3 אני מוציא fps יותר גבוה

פורסם

תראו תמחשב שלי אני משחק הכול על מדיום 1024X768 הכול עובד חלק .

פורסם

אין מצב שהמשחק רץ אצלך חלק עם זכרון 512MB ..... :nono:

פורסם

אנשים חיים ב להלהלנד וצריכים לנסוע ללפלאנד דחוף :bash: אתה צוחק עלי 512 רץ חלק אתה אולי לא ראיתי משחק חלק :xyxthumbs:

פורסם

תפסיקו לזייין במוח אלק זה בקשוי קץ ב1024*768 בX800XT אז הכרטיס שלך סוג ב' אם זה לא רץ חלק...

אני עם 6600GT הכל הכי גבוהה חוץ מטרייאן שזה על מדיום כי היה צריך בשביל זה 256 וזה רץ חלק מאוד (80FPS) כל הזמן הכי נמוך שראיתי שם זה 50 וזה נדיר מאוד וכמובן אני על רזולוציה 1024*768 בלי פילטורים

פורסם

תמשיך לחלום

פורסם
  • מחבר

עוד מספר שעות אני יגיד לכם איך אני מריץ אותו לראשונה.

זכרון 768 MB מעבד 2.4 וכרטיס מסך gforce fx 5200/

נראה אם אני יצליח.....

פורסם

אל תבנה ביניינים ובהצלחה

פורסם

תמשיך לחלום

מה אתה מתלהב? אז יש לך בעיה במחשב או שאתה לא יודע לבדוק FPS כמו בנאדם וחושב ש300 FPS זה 20 אני בדקתי ואני לא זורק דברים לאוויר.

פורסם

תרגעו קצת, אפשר לאמר דברים גם בלי להדרדר לטונים מתלהמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים