פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים היי,פתחתי על המחשב שלי שרת לBF2 מאחר ויש לי חיבור עם אפלוד גבוהה וגם מחשב חזק, הגרסא של השרת מאפשרת לכל הגרסאות של באטלפילד לשחק (והמבין יבין).אי פי מעודכן:82.80.146.49תחוו דעו לגבי לאגים או פינגים אני אראה אם להשאיר אותו או אם זה שווה משהוא בכלל (זה DEDICATED SERVER).המפה היא GULF O MANוזה ל64 שחקנים.תהנו.עריכה:אוקי, הורדתי אותו עד שאני אוריד מחדש את הסרבר המעודכן.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אחי הוא אומר לי שהגרסה שלי יותר חדשה מהסרבר אולי אני לא נכנס נכון איפה צריך לכתוב את האי פי?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר לא, יש בעיה, מישומה כאשר עדכנתי את המשחק הוא לא עדכן את הסרבר,אם מישהוא יכול לבוא לאיסיקיו לעזור לי אני אשמח:152111380
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר עודכנה האיפי בהודעה הראשית , עכשיוו הוא פתוח מקווה שזה עובד ולא יזרוק עכשיוו.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר טוב, האינטרנט התנתק ואני בעבודה, רק כשאני אחזור אני אוכל להתחבר , מצטער על הבלאגן....
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אוקי, השרת פעיל ותקין עד כמה שידוע לי בכתובת :84.109.165.163מריץ גרסא עם פאטצ' של 1.1.2484הכי חדש עד כמה שידוע לי.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אחי הצלחתי להיכנס וזה עובד טוב אבל כנראה שרק אני שם וכתוב שצריך עוד שחקן אחד כדי להתחיל לשחק ואיך אפשר לדעת מה הפינג של השרת הזה?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר כן שמתי לב, אני פשוט בעבודה, מידיי פעם אנינכנס ברימוט וראיתי שהיו שני אנשים....צריך יותר אנשים לקבוע יחד בכל מקרה זה ישאר פתוח כל היום ואם האי פי תשתנה אני העדכן בהודעה הראשונה (שכרגע לא מעודכנת).בקשר לפינג, אתה רואה אותו לפני שאתה נכנס למשחק, בתוך המשחק אני לא יודע כי אם להיות כנה אף פעם לא שיחקתי בו ממש, יש לי רק את הסרבר בגלל זה הייתה לי בעיה לבדוק אם זה עובד....
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים בקשר לפינג, אתה רואה אותו לפני שאתה נכנס למשחק, איפה ??אני נכנס ל מולטי פלייר ומשם ל join internet ואז לוחץ שם על conect to ipושם אני רושם תאי פי ואז הוא ישר נכנס לי למשחק את גם עושים ככה?אז איפה כתוב הפינג?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אוקי אני רואה שאנשים מצליחים להתחבר אז אני אשאיר אותו פועל במשך כל הלילה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.