פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים הגיע אלי האייפוד פוטו 30 ג'יגה, עכשיו חיברתי אותו למחשב והיה רשום לא לנתק את הכבל..כיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל לאחר שההודעה של הלא לנתק נעלמה.עכשיו שמדליקים את המכשיר יש את התפוח של אפל ואז אחריו מופיע אייקון של תיקיה עם סימן קריאה..והמכשיר נכבה. מה עושים ? שאני מחבר אותו לחשמל בקיר, אז הוא לא אומר לי כלום שהוא נטען או משהו אחר אבל אם מחבריםאותו למחשב עם הUSB הוא שוב אומר תהודעה של הלא לנתק ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום.אז מה עושים ?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים כשקיבלתי את האיפוד מיני שלי זה עשה לי גם את זה לא היית צריך לנתק הייתי אמור לחכות שהכול יסתים ואז לנתק אלי לא זוכר מה עשיתי נראה לי שחיברתי את האיפוד למחשב ואז לחצתי על הכפתור פלי ואז על התפריט ביחד והחזקתי ואז הוא התכבה לי ניתקתי אותו והכול עבד אני לא זוכר מה ללחוץ קודם תנסה ללחוץ את שני הכפתורים ביחד הוא קודם פלי ואז תפריט הוא ההפך תנסה אם אני לא טועה ככה אני עשיתי וזה עבד לי תכתוב אחרכך שתנסה תכתוב אם זה עבד הוא לא הנה תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אני הייתי מחפש בגוגל איך לעשות RESET למכשיר, זה נראה לי משהו בסגנון של ללחוץ PLAY ועוד משהו בזמן ההפעלה..
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר תודה, הצלחתי והכל עובד ונציג של ידע עזר לי גם..עכשיו יש לי בעיה אחרת, כל השירים שאני שם במכשיר נכנסים גם לתיקיה בשם SONGS גם ARTISTS וגם MUSIC וגם ALBUMS.מישהו יכול להגיד לי איך עושים קצת סדר עם זה ?ועוד בעיה שאני לא מצליח לפתור, היא שאני מחבר את האייפוד אז אי אפשר למחוק שירים ואי אפשר להוסיף.. מה עושים ? פשוט משגע אותי ..
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים זה בעיית טאגים האי סדר באומן ובאלבום וכדומה..אתה צריך לשנות את הטאגים לפי מה שאתה רוצה נראה לי זה אפשרי דרך האייטונז.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים תשמתש בתוכנה כמו TAG & RENAME לסדר את ה ID3 TAGS, ואתה צריך לסנכרן את השירים עם ITUNES...איך סידרת את הבעיה הזו בסוף ?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר MENU ועיגול באמצע= ריסט .. זה סידר תבעיה.. עכשיו, אני רוצה למשל לשים שירים בעברית ובאנגלית, אבל אני לא רוצה שיערבב לי אותם באותו מקום,אני רוצה שתהיה תיקיה נפרדת בשם ENGLISH ותיקיה נפרדת בשם HEBREW.. אפשרי ? חייב לסדר את זה כי זה מרגיז שהכל מעורבב (במיוחד אם יש לך הרבה מאוד שירים) .. תודה @!
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים תגיד עזר לך נציג של ידע?.. אני מנסה להתקשר אליהם אם לא עונים לי מה לחצת כשהתקשרת?...
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר השארתי פרטים והתקשרו אלי אחרי 5 דקות ועזרו לי..עכשיו לשאלה שלי, ואני חייב תשובה כמה שיותר מהר עליה כי אני כבר משתגע !!אני רוצה לעשות תיקיה מיוחדת של ENGLISH ואחת בנפרד לHEBREW ! , איך עושים את זה, אם זה אפשרי כמובן .. ?כי הכל מתערבב לי ואני לא מוצא כלום ככה ..
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר מה מגירות ?? אמרתי תיקיות ..ובפליי-ליסט זה כל השירים יחד, בל תיקיות בלי כלום וזה מרגיז, זה עוד חסרון של האייפוד, וחבל ! :-\
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מה מגירות ?? אמרתי תיקיות ..ובפליי-ליסט זה כל השירים יחד, בל תיקיות בלי כלום וזה מרגיז, זה עוד חסרון של האייפוד, וחבל ! :-\אל תכנס לוויכוח הזה אפילו , תעורר פה וויכוחים של עמודים שלמים , הנושא נטחן , אם היית חושב קצת לפני היית מתייעץ בפורום לפני הקנייה , ותהיה בטוח שהיו מתריעים לך לגבי החסרון הזה ( או יתרון לפי חובבי האייפוד ) ואתה היית מחליט לבד .בכל מקרה , תתחדש ותהנה ממה שיש לך ...
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מגירות/תיקיות, אותו חרא בכל מקרה, ב IPOD אפשר לנווט רק לפי PLAYLIST (או לעשות SMART PLAYLIST), ולפי ID3 TAGS וזהו....
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר הבנתי את העקרון הזה, אבל זה מה יש וזה בנתיים לא ממש מפריע לי..יש משהו אחר שמאוד מפריע לי..הבטריה של האייפוד אמורה להחזיק בניגון ללא צפייה בתמונות, כ14 שעות אם אני לא טועה או יותר/פחות ..אבל הוא מחזיק בניגון אולי שעה, אפילו פחות !!אני מטעין את הבטריה פעמיים ביום, וכל פעם שאני מכבה את המכשיר ומדליק לאחר כמה שעות, אז הבטריה ריקה יותר !ואל תגידו שאני לא מכבה טוב את המכשיר כי רשום בשביל לכבות צריך ללחוץ ארוך על PLAY ! וככה אני עושה והוא נכבה באמתאבל אולי הוא ממשיך להשתמש באנרגיה ? מה עושים עם זה חוץ מלנסוע לידע ..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.