פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ?1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים zap וגם לאחי יש את ה dfi והוא לוח ממש טוב עד עכשיו לא היו לי איתו בעיותoc לא ניסתי עדיין עליו אבל קראתי באחת הביקורות שהוא לא גורע מהיכולות של dfi הרגילים
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אההה כי זאפ זה המקום לביקורות על לוחות אם. ונחמד שקראת עליו ביקורות אולי תתן לנו קישורים לכמה?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אני עוד מעט יחפש בגוגל ויבא לך את מה שקראתי בנתיים אם אתה חולק על דעתי אני ישמח לשמוע סיבות וככה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים הסיבה שאני חולק עליך היא שאין ביקורות על הלוח הזה עדייןיש על הדגם הרגיל (לא האולטרה).חוץ מאוברקלוק, אין הבדל בין לוח NFORCE4 ULTRA אחד לשנילכן אני מתפלא שאתה ממליץ עליו. (לאור העובדה שגם אוברקלוק לא עשית עליו)וזה שהוא לא עושה לך בעיות זה ממש לא סיבה להמליץ על לוחשום לוח חדש לא אמור לעשות בעיות
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים כנראה שאתה צודק בנוגע לביקרוות קראתי את האלה על הרגיל למרות שלא אמורים להיות הבדלים גדולים בין השניהם ולפי מה שפתוח תראד ביקש לא ראיתי בקשה לאובר קלוק אם הוא היה רוצה אובר קלוק אז ההיתי מציא לו להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את dfi ultra d משהו כזה כזכור לישמחירו עומד בין ה500-600 ככה לפי פעם אחרונה שסיריתי בחנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.