פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים טוב אז אני חדש-ישן.... ואני צריך עזרה קצת בקשר לקניית נגן! אז אין לי כול כך הרבה כסף להשקיע...בערך 500 אולי קצת יותר מה שאני צריך זה ג'יגה לא יותר, משהו יפה, ועם מסך שבאמת עוזר! (לעולם לא אייפוד שפל)! עכשיו ראיתי משהו חדש אתמול ורציתי לשאול עם זה שווה משהו כי זה ניראה טוב Clubin Butterfly http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=butterfly1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 זה נראה מצויין וזה מאוד שימושי! זה כמו האייריבר אייץ'-10 שזה החלום שלי!
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אל תתפטה.הנגן עם כל הפיצ'ריה שלו עדיין ג'נרי.אם אתה רוצה את התמורה הכי טובה קח סאנדיסק, כל מה שמתחתתיו נגנים ג'נריים ונגני מדבקה.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים לא מציע לך, לא בגלל שהחברה גרועה, פשוט זה לא ייתן לך כלום שהוא צבעוני או שנראה ככה, אתה לא תוכל לראות סרטונים (אלא אם אתה יודע איך להמיר לפורמט mpx) וזמן הסוללה הנטענת שלו הוא רק 12 שעות אני קיבלתי אתמול את הנגן הזהhttp://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=slider1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0אני מציע לך לקחת אותו ממש איכותי נראה לי יותר מהסאנדיסק לא נראה לי שהוא ממש ג'נרי כי הרבה הרבה יותר טוב מהנגנים הזולים והזמן סוללה שלו (נטענת) היא 16 שעות
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אל תתפתה לקנות את הCLUBIN הם לא ג'נריים (הם טיפה יותר) אבל הסאנדיק יותר טובתיקח SANDISK SANSA עם 512 ובעתיד תרחיב לו זיכרון
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר חשבתי על הסאן דיסק....אבל זה ניראה לי קטן ואני יעבד אותו תוך יום!אמרת שרק עם אני יודע לשנות לפורמט שצריך.....מקבלים תוכנה שמשנה קבצי avi ו mpegולעזאזל מה זה ג'נרי?!? (אמרתי שאני חדש)....
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים ג'נרי זה הנגנים שיש לכל בן אדם חמישי שאתה מכיראלה שכולם קונים וכולם מסתובבים איתםוהם נגנים לא איכותיים בכלל
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אוקיי הבנתי את הג'נרי הזה....ונכון להרבה חברים שלי יש את החרה הקטן הזה...אבל לפי מה שאני מבין מהפורום clubin הם חברה עם שם והם אפילו די טוביםהציעו פה את הסאנדיסק סנסא.... אין עיניין במשהו שאחרי זה אני יצתרך להוסיף לו עוד מקוםשאלתי כמה חברים שלי והם אמרו לי שהבאטרפליי הוא לא רע...יש לו איכות שמע טובה והוא קטן ונחעכשיו אני רוצה לשאול עם כדי לקנות אותו או שאולי לחכות עוד חצי שנה שהמחיר של האייריבר אייץ' 10 ירדומתי שאבא שלי יטוס לחול הוא יקנה לי אחד בסביבות ה-800 שקל...?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים לא נראה לי שלCLUBIN יש כזה שם כמו שאתה אומרמה זאת אומרת אין לך עניין במשהו שתצטרך להוסיף לו זיכרון?אתה קונה עם 512 ואם בא לך אז תוסיף ואם לא אז לאמה זה הבאטרפליי?מי אמר שעוד שנה H10 יעלה 800?אולי פחות אולי יותרועוד שנה הוא כבר יהיה נגן ישן ויהיו יותר טובים ממנו ואני גם בספק אם ימכרו אותו בעוד שנה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר מה שרציתי לומר שאני לא רוצה את הסאנדיסק כי אני יודע שאני לא יוסיף אחרי זה....אז עדיף שיהיה כבר ג'יגה!ובקשר לh10 אני מניח שכין יימכרו אותו בעוד שנה אבל זה לא רלוונתי כרגעהבטרפליי זה מה שהבאתי בהתחלה:http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=slider1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0אני ושב שהוא די טוב ואני כנראה יקנה אותואני מקווה שאני צודק :-\
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים תקווהדיברו פה אישהו על הנגן הזהיש פה אחד שיש לו אותותדבר איתוהייתי בכל זאת מציע לך את הסאנדיסק של ג'יגה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אחי....תסתכל בבקשה על מה שכבר דיברנו פה....אמרתי שאני לא רוצה סאנדיסק כי אני יעבד אותו תוך יוםחיפשתי לפני שכתבתי את הנושא עם מישהו כבר כתב על הbutterfly הזה... ואין שום דברעכשיו חיפשתי שוב... וראיתי שאנשים רשמו שהאיכות של clubin כמעט משתווה לאיכות של סאן דיסק
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר לא הבדל משמעותי אבל בדקתי....ולפי המידות שלו הוא כמו הפלאפון שלי זאת אומרת שלא חושב שאני יעבד אותועם יש לך הצעות של משהו בסיגנון הזה אז אני מעוניין אבל לא איזה משהו קטן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.