פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים כן הצבע הוא חזקאני מתכוון לחברה motipהצבע לא נשרט בקלות במיוחד עם אתה עושהפרימר של מוטיפ+צבע של מוטיפ
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים הדרמל שלי צריך תיקון וגם עם היה עובד אז אין לי דיסקיות אז עדיף אני אמצא מקום שקונים שם כוסות קידוח וזה יעשה חור 80 מ"מ בלי בעיות ומדוייקוהצבע של המכוניות כמו שאתה כתבת הוא טוב? הוא בדיוק כמו של מכונית? (כאילו הוא יהיה עמו הצבע של המכונית ולא יסרט כמו הצבע של המכונית? או שסתם זה דמוי צבע מכונית?)נחמד אני רואה שיש לך (ולמאר זלך) פוטנצייל, עבודה חלקה ונקייה..כוסות קידוח אתה יכול לנמוא ב"זייפר" באיזור התעשיה.09-8823313 השיש 1 א.ת. ישן נתניה אם אתה גם רוצה לצבוע אני מציע לך לשייף את המארז כולו עד לתוצאה של של פח\אלומיניום מוברשאם אתה רוצה עזרה בתכנון המודינג אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.. לקבלת MODEL ב-3D..
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר אחי מארז עים פוטנציאל ענק למודינג איפה קנית אותו ואחלה מודינג להתחלה נורא אהבתי :xyxthumbs: קניתי אותו מחנות בבת-ים המארז יד שניה עלה לי 50 שקל +הביאו לי 2 מאוררים 80 שאחד מהם מאורר לדים
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים קניתי אותו מחנות בבת-ים המארז יד שניה עלה לי 50 שקל +הביאו לי 2 מאוררים 80 שאחד מהם מאורר לדיםואללה?!אתה יודע אולי איזה רחוב או משהו?כי אני גגר בחולון ואני קרוב לבת ים
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר קניתי אותו מחנות בבת-ים המארז יד שניה עלה לי 50 שקל +הביאו לי 2 מאוררים 80 שאחד מהם מאורר לדיםואללה?!אתה יודע אולי איזה רחוב או משהו?כי אני גגר בחולון ואני קרוב לבת יםאבל זה היה המארז היחיד שיהיה פול טאוור ועוד זול נשאר שם רק מארזים מידי טאוור נחמדים אבל אני אוהב את שלי בגלל שהוא פול טאוור
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אוקיי לא משנה אפילו מידי טאוור ממש זול... שווה דווקא לא?! אתה זוכר תכתובת?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר אוקיי לא משנה אפילו מידי טאוור ממש זול... שווה דווקא לא?! אתה זוכר תכתובת? זה לא כזה זול זה רק המארז שלי יצא זול אבל שאר המארזים אצלהם זה 450 וכו... זה נמצא בבת-ימון עם אתה מכיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.