פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים תגיבו תגידו עם יפה לא יפה הצעות שיפור וכו...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים נחמד כהתחלה אני לא רוצה להיות מהמניאקים האלה אבל מה לעשות אחי המארז מתחנן על ברכיו לצביעה כך שיהיה לך זמן חופשי תשתולל וכדי ממש להפוף אותו ליפה הייתי עושה גם חלון אבל זה בחירה שלך בזמן שלך כל הכבוד מוד ממש חמוד
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים פותח הת'רד, אנא ערוך את הודעתך כך שתכיל את התמונות עצמן ולא קישור לאתר אחר, אחרת הת'רד ינעל.תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר זאת רק ההתחלה רק אתמול הבאתי את המארז הזה וכבר קדחתי לו חור יהיה נראה לי עוד המשך
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אני צריך לקנות כוסות קידוח אבל אני לא יודע איפה למצוא 80,92 מ"מאני רוצה קודם להוציא את הרשת המעצבנת שאיפה ששמים מאוררים ואחר כך אולי להוסיף עוד חור איורוראבל לצבוע אני לא רוצה כי זה אחר כך אחרי סריטה קטנה מוריד את הצבע וזה מגעיל ולא מקצועיעם היה לי איפה למצוא את הצבע של המכוניות זה היה טוב
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים תעשה עם דרמל צבע מכוניות--> צבע מטאלי---> אוטודיפוט--> פחית צבע עולה כמו משהו 70 שקלקיצר חפש תצבע באוטודיפוטהצבע של חברת motip
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר עם דרמל לא תמיד יוצא מדוייק ואני רוצה מאוד מדוייק והצבע מתכת זה ספריי או צריך למרוח אותו?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר הדרמל שלי צריך תיקון וגם עם היה עובד אז אין לי דיסקיות אז עדיף אני אמצא מקום שקונים שם כוסות קידוח וזה יעשה חור 80 מ"מ בלי בעיות ומדוייקוהצבע של המכוניות כמו שאתה כתבת הוא טוב? הוא בדיוק כמו של מכונית? (כאילו הוא יהיה עמו הצבע של המכונית ולא יסרט כמו הצבע של המכונית? או שסתם זה דמוי צבע מכונית?)
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אחי מארז עים פוטנציאל ענק למודינג איפה קנית אותו ואחלה מודינג להתחלה נורא אהבתי :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.