עבור לתוכן

עינייני צבא, מבקש את עזרתכם.

Featured Replies

פורסם

tsk לא מתאים לך burton... :-\

אני יודע אבל אנשים כמוהו מזה מעצבנים אותי

אפילו לא מכיר אותי וקובע שאני חיי בסרט וכבר יודע איפה אני הולך לשרת

אם אתה באמת כזה גבר אז אתה לא צריך לרדת לרמה שלו

מסתבר שאתה לא.

ב-ס-ד-ר ::)

• תגובות 55
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקיי, אני לא אנעל את הדיון, אך מה שאני כן אעשה זה להרחיק פה משתמשים.

עוד תגובה אחת שלא קשורה לנושא הדיון, או שקשורה לוויכוח של Burton/OR007, אותו משתמש יורחק מהפורום וההודעה שלו תימחק.

פורסם

אבא שלך חנון יא חתיכת דגנרט

למה מי אתה בכלל

כדאי לך מאד לשמור על הפה שלך

אני לא חייב לך דין וחשבון מה אני הולך לעשות בצבא

אתה כל כך טיפש ואם כבר אז אתה זה שחיי בסרט

זה שאני לא יכול להגיד מה אני יעשה לא אומר שאני חושב שאני הולך לרגל באיראן

אתה חמוד :ladysman:

פורסם

אתה לא מתייחס לאזהרה שלי? אוקיי.

אתה מושתק(Mute) לשלושה ימים.

עוד מישהו?

פורסם

חלב אתה יכול למחוק בבקשה את כל הריב האידיוט הזה ?

פורסם

חלב..חחחח

פורסם

פותח הת'רד, תקשיב, אל תדאיג את עצמך בנושא הזה כרגע,

תקווה שיתחילו להגיע אליך זימונים, אם לא יגיעו תקח מחברים שלך שקיבלו את הטלפונים על הזימונים שלהם ותבקש גם, ותקווה שיאשרו לך.

תאמין לי שאתה לא צריך להדאיג את עצמך בזה כרגע, יש לך עוד זמן.

פורסם

נגיד: זורקים שני אבנים ממגדל פיזה, מאותו קו גובה, אחד יותר גדול מהשני. מי יגיע ארצה מהר יותר? (בו ניראה אם אתם זוכרים את התשובה לשאלה הזאת :silly:)

Thank in advance :xyxthumbs:

על זה אף אחד עדיין לא ענה לך..

אז בעקרון הגופים יגיעו באותו זמן,אבל אם להתחכם אז הגוף הקן יגיע יותר מהר כי הוא יתחכך פחות באוויר.

בקשר לשאלות:

אם אתה לא רוצה ללכת לקרבי ואתה רוצה מחשבים אז אני חושב שהאפשרות הכי טובה בשבילך זה לעשות פסיכומטרי ואז לנסות להתקבל לעתודה..

אני אישית עושה עכשיו קורס פסיכומטרי ואני רוצה לנסות להתקבל לעתודה בסוף יב'...

אגב יש לי איזה חוברת כזאת של האוניברסיטה העברית ויש שם את הציונים שאתה צריך בשביל ללמוד מחשבים באוניברסיטה:

740 פסיכומטרי ו100 ממוצע בגרויות או 645 פסיכו' ו105 ממוצע בגרויות או פסיכו' 615 וממוצע בגרויות 110..

בהצלחה!

פורסם

740 פסיכומטרי ו100 ממוצע בגרויות או 645 פסיכו' ו105 ממוצע בגרויות או פסיכו' 615 וממוצע בגרויות 110..

הולי שיט!! זה מטורף.. איזה מסלול זה? מדמ"ח??? כנראה יש לזה ביקוש מטורף שם... אני מאמין שבאוניברסיטאות אחרות הדרישות נמוכות יותר

פורסם

כן זה קשה, אבל אפשרי אני אלך על 645 על 105 אני חושב שיש לי סיכוי לא רע..

ואני לא יודע מה עם הביקוש אבל אלה הדרישות אני גם לא יודע מה עם האוניברסיטאות האחרות, אבל לא נראה לי שההבדל גדול כל כך...

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם!

מצטער שנעלמתי כך פתאום, יצאתי לשבוע חופש אחרון באילת.. היה נחמד (באסה שחזרתי ליפני יומיים וכבר צריך להתכונן לבצפר..)

אני רואה שהעשרתם את התראד בעוד מידע חיוני, אני מודה לכם על זה!

בסוף הייתי בתל השומר לבדיקות נוספות וכל שאר השטויות, אבל רציתי שידחו לי את הפסיכוטכני, מהסיבה שהייתי מותש אחרי כל ההמתנה והבדיקות הארוכות.. שלא נזכיר את בדיקת העניים ה"מיוחדת" עם הטיפות האורות והכאב.. הרגשתי מסטול לגמרי אחרי זה..

ומהסיבה השנייה שממש הפחידו אותי שם לגבי הפסיכוטכני.. אמרו שזה קשה ומסובך, שיש הרבה אנשים שביכלל לא מסיימים את המבחן, ויש כל מיני שאלות מוזרות כמו: כמה צורות של כיסא עם רגליים שמסודרים באופן מוזר, וצריך ליבחור את הצורה הכי יציבה בישבילו.. עכשיו, זה מוזר!

אבל בכל אופן זה לפחות הביא לי קצת זמן להתאושש ולחזור לשיגרת החשיבה היום יומית (בעזרת הבצפר..)

עכשיו חזרה לעיניין, האם עלי באמת רק לחכות ולקוות שיגיעו אלי זימונים או שמה אני יכול לעשות משהו שיהיה לזימונים יותר נחמד להגיע אלי ולבקר אותי?

לצערי הרב הבנתי שמגמת מחשבים בבצפר הוא דבר חשוב שהצבא מסתכל עליו, והעיניין הוא שאצלי בבצפר החומר של מגמת המחשבים הוא ברמה מאד מאד בסיסית ומכיוון שכבר ידעתי את רוב החומר עוד כשהייתי בכיתה י' לא הצתרפתי אליו, ואני חושש שהוא הייתה טעות..

האם יש דרך אחרת להראות לצבא שאני טוב במחשבים.. (תיכנות..)?

ובשביל הביטחון האישי שלי, אתם חושבים שאם אני יסיים ליקרוא ספר אחד ("הוצאת פוקוס מחשבים" ע"י ג'סי ליברטי 480 עמודים) וילמד עוד קצת מידע מהאינטרנט עד סוף יב' יהיה לי את הידע הדרוש להתקבל ליחידה מובחרת (כגון 8200) או שמה יהיה לי מאד קשה במבחנים? (אני אסתפק גם בממרם..)

העיניין הוא שכרגע כל העיניין הזה מאד מרתק ומעניין בעיני, ואני לא רואה מה אני יעשה בצבא מלבד זה.. או משהו דומה לזה.. לכן אני מאד רוצה להבטיח את הקבלה שלי לאיזושהי יחידת מחשבים.

דרך אגב, אשמח אם תוכלו להעשיר אותי בעוד מידע לגבי המבחן הפסיכוטכני, הבנתי שיש דרכים להבטיח הצלחה.

אשמח לכל פיסת מידע בנושא.

ושוב תודה לכל אלה שתרמו לדיון :xyxthumbs:

נ.ב

The Ghost, אכן צדקתה בתשובתך!

אני הייתי הולך על זה שהאבן הקטנה הייתה מובילה, אפילו בקצת בגלל החיכוך באוויר.. אבל יש אנשים שסגורים על כך שהם יגיעו באותו הזמן, זה די תלוי בגובה שממנו יזרקו את האבנים לדעתי..

נ.ב-2

זה אולי קצת לא קשור אבל בכל זאת..

אתם מכירים אולי דרך טובה ומהירה יותר לילמוד ++C? (מספר או מהאינטרנט, לא משנה..) הספר הזה עם ה 480 עמודים מתחיל להתיש אותי.. ואני לא יודע איך אני יפנה מספיק זמן בשביל להמשיך ליקרוא אותו עם החזרה לבצפר.. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים