פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים יש באמת תפקידים בצבא שלמי שמתעסק בהם אסור לספר כלום ככה שמה ש-BURTON אמר הוא די לגיטימי. יש מקרים שבהם יכולים לעשות לך בדיקות פוליגרף וחרא כזה בכל מקרה בקשר לפרויקט גמא, אני לא חושב שללא ידע נרחב יחסית בתכנות (שלא לדבר על זה שאין לך בגרות במדעי המחשב) יקבלו אותך לשם. אם במקרה תמצא מתאים הם לבד ישלחו לך מכתב ובו כתוב שאתה צריך למלאות שאלון די ארוך באינטרנט ואם לפי מילוי השאלון אתה תמצא מתאים אז הם יקראו לך למבחני מיון ראשוניים לפרויקט גמא. לחבר שלי למשל שלומד איתי באותה הכיתה ועשה בגרות במדעי המחשב הם לא קראו לעשות את המבחנים למרות שהוא די חכם. כנראה הם מקבלים לשם רק אנשים שמתכנתים מגיל 0. בכל מקרה, אם תרצה הסבר נרחב על המבחנים הראשוניים לפרויקט גמא אז אתה מוזמן לפנות אלי באיסיקיו או במסנג'ר או בפרטי כי דפי הפורום זה לא המקום.
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים הנה הגיע הסוכן הכפול.. צא מהסרט (והפוזות) אחי, אתה לא עושה רושם על חבורה של כמה ילדים קטנים. אתה כזה אפס בטח אתה ג'ובניק
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים טוב, עכשיו אני יודע למה נועדו המפגשים (בוא נראה אותך גבר במפגש... ). וחוצמזה, קרבי זה הכי אחי!
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מישהו שנמצא בגבעתיים או יודע מהמקום יכו להגיד רק עם זה מעניין או לא (בלי לתת יותר מדי פרטים)
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים יש באמת תפקידים בצבא שלמי שמתעסק בהם אסור לספר כלום ככה שמה ש-BURTON אמר הוא די לגיטימי. יש מקרים שבהם יכולים לעשות לך בדיקות פוליגרף וחרא כזה בכל מקרה בקשר לפרויקט גמא, אני לא חושב שללא ידע נרחב יחסית בתכנות (שלא לדבר על זה שאין לך בגרות במדעי המחשב) יקבלו אותך לשם. אם במקרה תמצא מתאים הם לבד ישלחו לך מכתב ובו כתוב שאתה צריך למלאות שאלון די ארוך באינטרנט ואם לפי מילוי השאלון אתה תמצא מתאים אז הם יקראו לך למבחני מיון ראשוניים לפרויקט גמא. לחבר שלי למשל שלומד איתי באותה הכיתה ועשה בגרות במדעי המחשב הם לא קראו לעשות את המבחנים למרות שהוא די חכם. כנראה הם מקבלים לשם רק אנשים שמתכנתים מגיל 0. בכל מקרה, אם תרצה הסבר נרחב על המבחנים הראשוניים לפרויקט גמא אז אתה מוזמן לפנות אלי באיסיקיו או במסנג'ר או בפרטי כי דפי הפורום זה לא המקום. רוב המתכנתיים בפרוייקט, הם יוצאי קורס ממ"ס, עתודאים עם תואר במדעי המחשב, ו"פריקים" של מחשבים כאלה, יש להם את הדרכים שלהם למצוא אותם. אני הייתי ביום הורים שבו הסבירו על הפרוייקטים, איזה חיילים משרתים שם, והמידע שאני רושם הוא מהמפקד שם. בכל מקרה, לפני שאתה מגיע לקורסים, כמו שרשמת אתה עובר שאלון, אח שלי אמר לי שאתה עובר גם מבחנים באינטרנט ואם אתה עובר אותם אתה מוזמן לעוד מבחנים. בשביל המבחנים האלה הוא אמר לי שצריך לדעת 2 שפות תיכנות (או אחת ברמה עמוקה מאוד) (פסקל, C, C++, JAVA וכו'..). בכל מקרה, אח שלי אמר לי שהקורס תיכנות (ממ"ס) הוא קורס ממש ממש ממש קשה שרק אנשים שבאמת "חולי קודים" עוברים אותו.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים תגידו יש מישהו יודע מה הולך בגבעתיים הבסיס שאף אחד לא יודע ממנו והולכים אליו על אזרחי?יש כאן סתירה לוגית - אם אף אחד לא יודע ממנו, והוא מופיע כאן.. אז מה קורה בעצם? היקום אמור לקרוס עכשיו, לא?(אם הציעו לך, רוץ לשם כמו כלב, אל תחשוב פעמיים)לגבי גאמא, שני המסלולים של הקורסים (ממ"ס "והשני") מצריכים שנה וחצי של קבע.אם אתה מעריך את עצמך כאחד שיודע מחשבים מהם, כדאי שתיצור קשר ישירות עם יחידת האיתור של חמ"ן. אל תסמוך על הצבא שימצא אותך (אני לא מחשיב את חמ"ן כחלק מהטמטום הצבאי הרגיל, הם יודעים את העבודה).
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אמר מי שיש לו בניק 007 : אתה כל כך טיפש אף אחד לא בא לעשות פה פוזה למה לי לעשות עליך רושם למה מי אתה בכלל? ואל תקרא לי "אחי". תודה. אני לא מאמין שאני בכלל טורח לענות לך, אבל באמת צא מהסרט שאתה חי בו, אחי ולכל הסקרנים, במקרה הקיצוני ביותר מדובר פה באיזה חנון עם מס' משקפיים ששואף למס' הנעליים שלי, שאיכשהו עשה את דרכו לאחד מהפרוייקטים של מודיעין, ועכשיו הוא חי בסרט שהוא נוסע עוד חודשיים לרגל בטהרן.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אבא שלך חנון יא חתיכת דגנרטלמה מי אתה בכללכדאי לך מאד לשמור על הפה שלךאני לא חייב לך דין וחשבון מה אני הולך לעשות בצבאאתה כל כך טיפש ואם כבר אז אתה זה שחיי בסרטזה שאני לא יכול להגיד מה אני יעשה לא אומר שאני חושב שאני הולך לרגל באיראן
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים לא אני לא ארגעלמה מי הוא בכלל שיגיד עליי שאני חיי בסרט בגלל שאני לא מספר לו משהו?למה מי הוא בכלל שיקרא לי חנוןהבן אדם צריך ללמוד להשתלט על עצמו כי אם זה לא היה אינטרנט הוא לא היה מעז לדבר ככה
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אם אתה באמת כזה גבר אז אתה לא צריך לרדת לרמה שלו מסתבר שאתה לא. לגבי הבסיס בגבעתיים , אני מכיר שם הרבה אנשים זה הסוג חיל שבו יש הכי הרבה שחצנים אז תבינו לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.