עבור לתוכן

עינייני צבא, מבקש את עזרתכם.

Featured Replies

פורסם

אמר מי שיש לו בניק 007 ::)

:lol: :lol: :lol:

עשית את הפאדיחה שלך!

• תגובות 55
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש באמת תפקידים בצבא שלמי שמתעסק בהם אסור לספר כלום ככה שמה ש-BURTON אמר הוא די לגיטימי.

יש מקרים שבהם יכולים לעשות לך בדיקות פוליגרף וחרא כזה :S

בכל מקרה בקשר לפרויקט גמא, אני לא חושב שללא ידע נרחב יחסית בתכנות (שלא לדבר על זה שאין לך בגרות במדעי המחשב) יקבלו אותך לשם.

אם במקרה תמצא מתאים הם לבד ישלחו לך מכתב ובו כתוב שאתה צריך למלאות שאלון די ארוך באינטרנט ואם לפי מילוי השאלון אתה תמצא מתאים אז הם יקראו לך למבחני מיון ראשוניים לפרויקט גמא. לחבר שלי למשל שלומד איתי באותה הכיתה ועשה בגרות במדעי המחשב הם לא קראו לעשות את המבחנים למרות שהוא די חכם. כנראה הם מקבלים לשם רק אנשים שמתכנתים מגיל 0. בכל מקרה, אם תרצה הסבר נרחב על המבחנים הראשוניים לפרויקט גמא אז אתה מוזמן לפנות אלי באיסיקיו או במסנג'ר או בפרטי כי דפי הפורום זה לא המקום.

פורסם

הנה הגיע הסוכן הכפול..

צא מהסרט (והפוזות) אחי, אתה לא עושה רושם על חבורה של כמה ילדים קטנים.

אתה כזה אפס  :yelclap:

בטח אתה ג'ובניק

פורסם

טוב, עכשיו אני יודע למה נועדו המפגשים (בוא נראה אותך גבר במפגש... :screwy: ).

וחוצמזה, קרבי זה הכי אחי!

פורסם

מישהו שנמצא בגבעתיים או יודע מהמקום יכו להגיד רק עם זה מעניין או לא (בלי לתת יותר מדי פרטים)

פורסם

יש באמת תפקידים בצבא שלמי שמתעסק בהם אסור לספר כלום ככה שמה ש-BURTON אמר הוא די לגיטימי.

יש מקרים שבהם יכולים לעשות לך בדיקות פוליגרף וחרא כזה :S

בכל מקרה בקשר לפרויקט גמא, אני לא חושב שללא ידע נרחב יחסית בתכנות (שלא לדבר על זה שאין לך בגרות במדעי המחשב) יקבלו אותך לשם.

אם במקרה תמצא מתאים הם לבד ישלחו לך מכתב ובו כתוב שאתה צריך למלאות שאלון די ארוך באינטרנט ואם לפי מילוי השאלון אתה תמצא מתאים אז הם יקראו לך למבחני מיון ראשוניים לפרויקט גמא. לחבר שלי למשל שלומד איתי באותה הכיתה ועשה בגרות במדעי המחשב הם לא קראו לעשות את המבחנים למרות שהוא די חכם. כנראה הם מקבלים לשם רק אנשים שמתכנתים מגיל 0. בכל מקרה, אם תרצה הסבר נרחב על המבחנים הראשוניים לפרויקט גמא אז אתה מוזמן לפנות אלי באיסיקיו או במסנג'ר או בפרטי כי דפי הפורום זה לא המקום.

רוב המתכנתיים בפרוייקט, הם יוצאי קורס ממ"ס, עתודאים עם תואר במדעי המחשב, ו"פריקים" של מחשבים כאלה, יש להם את הדרכים שלהם למצוא אותם.

אני הייתי ביום הורים שבו הסבירו על הפרוייקטים, איזה חיילים משרתים שם, והמידע שאני רושם הוא מהמפקד שם.

בכל מקרה, לפני שאתה מגיע לקורסים, כמו שרשמת אתה עובר שאלון, אח שלי אמר לי שאתה עובר גם מבחנים באינטרנט ואם אתה עובר אותם אתה מוזמן לעוד מבחנים.

בשביל המבחנים האלה הוא אמר לי שצריך לדעת 2 שפות תיכנות (או אחת ברמה עמוקה מאוד) (פסקל, C, C++, JAVA וכו'..).

בכל מקרה, אח שלי אמר לי שהקורס תיכנות (ממ"ס) הוא קורס ממש ממש ממש קשה שרק אנשים שבאמת "חולי קודים" עוברים אותו.

פורסם

תגידו יש מישהו יודע מה הולך בגבעתיים הבסיס שאף אחד לא יודע ממנו והולכים אליו על אזרחי?

יש כאן סתירה לוגית - אם אף אחד לא יודע ממנו, והוא מופיע כאן.. אז מה קורה בעצם? היקום אמור לקרוס עכשיו, לא?

(אם הציעו לך, רוץ לשם כמו כלב, אל תחשוב פעמיים)

לגבי גאמא, שני המסלולים של הקורסים (ממ"ס "והשני") מצריכים שנה וחצי של קבע.

אם אתה מעריך את עצמך כאחד שיודע מחשבים מהם, כדאי שתיצור קשר ישירות עם יחידת האיתור של חמ"ן. אל תסמוך על הצבא שימצא אותך (אני לא מחשיב את חמ"ן כחלק מהטמטום הצבאי הרגיל, הם יודעים את העבודה).

פורסם

פורסם

דברתי על לזה שאנשים לא יודעים שיש בסיס בגבעתיים

פורסם

אמר מי שיש לו בניק 007 ::)

:bash: אתה כל כך טיפש

אף אחד לא בא לעשות פה פוזה

למה לי לעשות עליך רושם למה מי אתה בכלל?

ואל תקרא לי "אחי". תודה.

אני לא מאמין שאני בכלל טורח לענות לך, אבל באמת צא מהסרט שאתה חי בו, אחי

ולכל הסקרנים, במקרה הקיצוני ביותר מדובר פה באיזה חנון עם מס' משקפיים ששואף למס' הנעליים שלי, שאיכשהו עשה את דרכו לאחד מהפרוייקטים של מודיעין,

ועכשיו הוא חי בסרט שהוא נוסע עוד חודשיים לרגל בטהרן.

פורסם

אבא שלך חנון יא חתיכת דגנרט

למה מי אתה בכלל

כדאי לך מאד לשמור על הפה שלך

אני לא חייב לך דין וחשבון מה אני הולך לעשות בצבא

אתה כל כך טיפש ואם כבר אז אתה זה שחיי בסרט

זה שאני לא יכול להגיד מה אני יעשה לא אומר שאני חושב שאני הולך לרגל באיראן

פורסם

נראה לי אתה צריך להרגע קצת

פורסם

לא אני לא ארגע

למה מי הוא בכלל שיגיד עליי שאני חיי בסרט בגלל שאני לא מספר לו משהו?

למה מי הוא בכלל שיקרא לי חנון

הבן אדם צריך ללמוד להשתלט על עצמו כי אם זה לא היה אינטרנט הוא לא היה מעז לדבר ככה

פורסם

tsk לא מתאים לך burton... :-\

פורסם

אם אתה באמת כזה גבר אז אתה לא צריך לרדת לרמה שלו

מסתבר שאתה לא.

לגבי הבסיס בגבעתיים , אני מכיר שם הרבה אנשים

זה הסוג חיל שבו יש הכי הרבה שחצנים אז תבינו לבד :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים