פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים gta: san andress, half life 2, countor strike, doom 3, bloodrayn 2 ועודתגיד אתה דפוק? לחשוף ילד בן 5 לאלימות כזאת?!תתן לו לשחק פוקימון יוגי הו וכל הדברים האלה
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אני מציע לך לתת לו איזה משחק סטריפ פוקר טוב, ככה הוא גם יילמד לעשות חשבון ואוליי כשיהיה גדול יפתח איזה קזינו ככה, מומלץ
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אם אתה רוצה ללמד אותם על מפלצות שאוכלות ילדים קטנים שלא מתנהגים טוב אז תן לו the suffering הם כבר ישתינו בחיתולים אני מבטיח לך
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים FEAR הכי טוב חחח סתם תנסה אולי איתמר וגורדי זה מה שהבאתי לאחותי לשחק פעם (זה ו gta vc לא צוחק)
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אני ממליץ על המישחק Re-Volt מישחק מכוניות על שלט! משחק ממכר היתי תמיד משחק בו שהוא רק יצא
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים לפי דעתי המשחק שאתה חייב לתת לו זה TIMשזה קיצור של The Incradible Machine משחק ענננקק ישן אבל עדיין משחק ענקזה משחק פאזלים שצריך לבנות מכונות מכל מני חלקים כמו גלגלי שינים מקפצות כדורים עכברים שבורחים מחתולים וכו'.פשוט חובה לכל ילד לפי דעתי.אם אני לא טועה יש דמו ב gamespot, אין לי כח לחפש עכשיו.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר לפי דעתי המשחק שאתה חייב לתת לו זה TIMשזה קיצור של The Incradible Machine משחק ענננקק ישן אבל עדיין משחק ענקזה משחק פאזלים שצריך לבנות מכונות מכל מני חלקים כמו גלגלי שינים מקפצות כדורים עכברים שבורחים מחתולים וכו'.פשוט חובה לכל ילד לפי דעתי.אם אני לא טועה יש דמו ב gamespot, אין לי כח לחפש עכשיו.מכיר, פתרתי בעצמי את שלושתם בזמנו (אני אפילו חושב שיש לי אותם איפשהו בבית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.