פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אהלןמצטער אם זה לא הפורום המתאיםיש לי בעיה בסרטים מסוימים.... יש לי תיקיית סרטים עם איה 15 סרטים שבכולם נראה לי הסאונד ממש ממש נמוך אבל בקטעי וידאו שונים קצרים למשל אין בעיה של סאונדאין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה בכמה סרטים הסאונד ממש נמוך אבל בסרטים אחרים (כשאני משתמש באותה תוכנה ואותם הגדרות סאונד) אין בעיה בסאונד....מה יכולה להיות הבעיה כבר?תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים הייתה לי אותה בעייה וכולם היו עם AC3 - שיניתי קצת הגדרות בAC3FILETR וזה עזר.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים תבדוק איזה פורמט האודיו,לפי דעתי תמחוק את חבילת הקודקים שלךותתקין חבילת קודקים חדשה ותעשה ריסט
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים תנסה לנגן את הסרטים ב MEDIA PLAYER CLASSIC (זו תוכנה, חפש בגוגל), ותראה אם גם שם יש את הבעיה.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אתה יכול לתת הסבר יותר מפורט?לא ממש , יש שם איזה שבע אלף הגדרות ושיניתי שם את כולם כמעט - כשאתה מפעיל את הסרטים הבעייתים תלחץ ימני על החץ הירוק ותראו אם אחד הITEMS שם ניקרא AC3FILTER - בוא נראה אם זאת הבעייה בכלל.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים או שתנסה את הפתרון הפשוט שאמרתי מקודם במקום להתעסק עם ההגדרות האלו (בהנחה שזו הבעיה כמובן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.