עבור לתוכן

מזל"ט לי !!!!

Featured Replies

פורסם

100 הודעות!! אני כל כך מתרגש!.... :elkgrin:

אני רוצה להודות לכולם בפורום שעזרו לי להגיע להישג זה... אני רוצה להודות כמובן להוריי שבלעדיהם לא הייתי פה...

אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי (מפורום תמיכה....) , וכן לצוות האתר ולמנהלי הפורום , על כל הנושאים שנעלו לי...(צוחק) :coolman:

אני רוצה להודות לכל האנשים שהציעו לי מפרטים, גם אם חלקם פחות טובים, וחלקם בכלל גרועים.... :biggthumpup:

thank u!! :yelclap: :ylsuper:

פורסם

אם כולם יתחילו להתלהב שהם יגעו למספר הודעות מסויים יהיה כאן הרבהההההההההההה ספאם.......... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: תנעלו את זה, לא חבל?

פורסם

WHAT DA FUCK!?!!??!!?

פורסם

שלום.

אז יש לך 100 הודעות יש כאלה שיש להם אלפים, זה בכלל לא קשור כמה הודעות יש לך מה שחשוב זה מה שיש לך בראש, המטרה היא לצבור ידע לא כוכבים :D

פורסם

שמישהו יינעל את הנושא הזה..

פורסם
  • מחבר

טוב טוב תרגעו, זה לא שממש איכפת לי כמה הודעות יש לי , לא מבינים צחוקים אתם.... :biggrimjackbox: :clown: :alcoholic: O0 :biggringift:

ודי כבר כל אחד עם ה- :spam: שלו.....

פורסם

חחח אני הבנתי

אהבתי :xyxthumbs:

פורסם

טוב טוב תרגעו, זה לא שממש איכפת לי כמה הודעות יש לי ,   לא מבינים צחוקים אתם....   :biggrimjackbox: :clown: :alcoholic: O0 :biggringift:

ודי כבר כל אחד עם ה- :spam: שלו.....

ננה בננה עכשיו יש לך 101 הודעות!!!

פורסם

זה פורום כללי...

מונה ההודעות לא עולה פה..

תגיד, פותח התראד, איפסו לך את המונה כאילו?

כזכור לי אתה משתמש די ותיק לא?

פורסם

^^

זהו

איך לעזעזאל יכול להיות ספאם אם מוגדר שבפורום כללי , ועוד כמה פורמים לא עולה המונה ההודעות.. ?

:|

פורסם

ספאם לא קשור למספר ההודעות שאתה שולח או באיזה פורום שלחת את זה,הוא קשור לתוכן של ההודעה.

פורסם

asafy / h-y-d-r-o - רק להבהיר לכם משהו לעתיד, מספיק כבר עם הודעות הספאם של "זה ספאם! לנעול"

אתם לא מבינים שזה לא פחות טוב מכל הספאם שאחרים עושים? תנו לאחראים לעשות את העבודה שלהם, לא צריך את ההודעות המיותרות שלכם.

slimshady21 - אתה נמצא באזהרה. אסור לפתוח דיונים סתמיים בפורום!

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים