עבור לתוכן

על איזה מחשיר כושר אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

בשביל אימון אמיתי שיתן את התוצאות הרצויות צריך אימון אירובי+אימון כוח+הקפדה על תוכנית אימונים מסודרת+תזונה נכונה. מכשירים רציניים(אירובי וכוח כאחד) עולים הרבה מאוד למשהוא סביר, וממש ממש ממש ממש ממש הרבה למשהוא באמת טוב ודורשים תחזוקה קבועה ותופסים מלא מקום בבית.

בכסף הזה אני הייתי -ואישית כבר עשיתי- עושה מנוי לחדר כושר. תחפש איזה חדר כושר רציני באיזור שלך, מנוי לא אמור לעלות יותר מ240 שקל לחודש למנוי שנתי, ותאמין לי שזה ממש משתלם.

בנוסף תקבל גם הדרכה לשימוש במכשירים ותוכנית אימונים(בחדר כושר ברמה שאני מדבר עליה).

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא בן 13 בשם אלוהים

הוא לא יכול להתאמן בחדר כושר

תצא ךרוץ לבד או עם חברים, שחק כדורסל כדורגל, לך לשחות, זה בערך מה שאתה יכול לעשות.

פורסם

אסור לא חדר כושר!

הוא עוד לא סיים לגדול!

הדבר היחיד הטוב והכי חסכוני שאתה יכול לעשות זה להתחיל לשחק משחקי כדור בחוץ עם חברים, לעשותת ריצות ואופניים.

אלה הדברים היחידים שמותר לך לעשות.. אסור לך בכלל להתאמן על החלק העליון של הגוף (בצורה מסיבית)

ולאכול נכון...

תעשה את זה כמה שבועות.... תתחיל להרזות ואת תגיד לאמר שלך שלא צריך שום מכשיר ולא צריך לבזבז כסף..

פורסם

אה, לא שמתי לב לגיל, כבר התרגלתי שהרוב הם מעל גיל 15. בכל מקרה, אני לא אגיד מה דעתי בנושא, אלה רק זה שהחוק במדינת ישראל מרשה מגיל 14 להתאמן בחדר כושר(בכפוף להדרכה "צמודה"). אה, וגם את הלינק הזה.

בכל מקרה, בנתיים אפשר לעשות ריצות, או מאמץ אירובי אחר כמו שכבר אמרו פה.

פורסם

אני ממליץ על משהו שראיתי שמישהו פה אמר פעם וחיפשתי באימיול והורדתי מלא דברים ככה איזה גיגה :P

זאת סרט הדרכה ואירובי וכושר ושרירים ממש כיפיים ומועילים מאוד!!

אני עשיתי כבר שלושה שבועות וממשיך לעשות וזה ממש עוזר.. זה נקרא 8 minute workout!!!

ואז זה מוצא לך גם BILLY BLANK שזה איזה כושי מגניב שממש עוזר וזה אירובי ביחד עם "קיקבוקיסנג" שהוא המציא -טאי-בו.

אז עשיתי פעם אחת את הINSTRUCTIONAL WORKOUT ואז עברתי לADVANCED....

בלי לאכול פחות(לא שהייתי אוכל הרבה אבל לא הייתי אוכל דברים בריאים וארחות מסודרות..) הורדתי 5 קילו בשלושה שבועות...

ארבעה אימונים בשבוע.. ראשון שני רביעי שישי!

אני קודם עושה את האלה של הABS,LEGS,BUNS,STRETCH והARMS(עם משקולות של 1.5 קילו לכל יד-אני בן 15 וחצי ככה שאני לא לוקח 4 קילו שיש לי בבית כדי שנאי לא אעצור את הגביהה שלי.. ) ואז עובר לADVANCED של הכושי...

בערך שעה וחצי כל פעם....

שווה ביותר :) בחינם ומאוד מהיר להורדה (תרתי משמע-באימיול ובמשקל :D) :)

פורסם

כשעוברים לדיאטה או מעלים את הצריכה של הגוף באנרגיה, קודם כל הגוף לוקח את האנרגיה מפירוק השרירים, ומאגרי מים וגלוקוז שקיימים בגוף.

שומן שוקל מעט ביחס למים או שריר- למשל 5 קילו של שומן זה ממש הרבה. נגיד תקח מנתח עוף את שכבת העור, תשקול את זה ואז תחשוב כמה עוד כאלה אתה תצתרך בשביל לאסוף 5 קילו?

אין דרך קיצור, צריך הרבה עבודה אירובית(אני למשל עושה 40 דקות במהירות של ריצה על המכשירים האירוביים בחדר כושר), הקפדה על תזונה נכונה, אימוני כוח והרבה כוח רצון וזמן. תוצאות אפשר לראות מהר מאוד-תוצאה שאליה שואפים, סביר להניח שתגיע אחרי לפחות חצי שנה אימונים ומעלה, תלוי במצב שאיתו התחלנו.

ולא, עבודה עם משקלים גבוהים כשעולים בהדרגה לא תעקב גדילה, אלה רק יכול להיאיץ אותה (מקסימום שאתה יכול זה בטפשותך לקרוע שריר או משהוא כזה, אבל זה כבר עיניין אחר ולא קשור ישירות לגיל), הסיבה היחידה שמונעים מילדים להתאמן זה כי במקרים מסויימים העצמות לא מספיק להחזיק משקל כבד, וכי לראות ילדים קטנים בחדר כושר זה חתיכת דבר מעצבן.

אגב, בדקתי ואפשר לתת לילדים מתחת לגיל 14 להתאמן בהשגחה "סופר צמודה" או משהוא כזה, למרות שאני לא בטוח שכל החדרי כושר מקבלים את זה על עצמם.

למידע נוסף אפשר לעיין ב:

http://www.wingate.org.il/site/HE/wingate.asp?PI=112&parent_id=137&doc_id=19668#

http://www.bodybuilding.com

http://www.israelbody.org

פורסם

העצמות שלו לא יתכווצו בגלל שאין בהם עדיין מספיק סידן?

פורסם

בכסף הזה אני הייתי -ואישית כבר עשיתי- עושה מנוי לחדר כושר. תחפש איזה חדר כושר רציני באיזור שלך, מנוי לא אמור לעלות יותר מ240 שקל לחודש למנוי שנתי, ותאמין לי

240?

איפה אתה מתאמן?

אני במקום עם כל המכשירים שצריך והכל חדש (שנתיים שזה יחסית חדש) ואני משלם 135 שקל לחודש למנוי שנתי ויש סאונה וספינינג וארובי (אין בריכה)

פורסם

אני מתאמן בגל העתיד, קניון סי-מול, אשדוד.

לאדע איך החדר כושר שלך, אבל לפחות ביחס לאחרים שראיתי, שלי בכמה רמות מעל.

העצמות שלו לא יתכווצו בגלל שאין בהם עדיין מספיק סידן?

מכל הדברים ששמעתי נאמרים, על תיאוריה כזאת עוד לא שמעתי.

פורסם

אני בATLANT ב-י"ג

חשבתי ללכת לגל העתיד אבל זה טיפה רחוק לי (אני גר ב-י"ב) וזה גם יקר וגם אין מצב שאני אספיק לנצל את כל מה שיש שם אז אני מעדיף לשלם 100 שקל פחות בשביל משהו קרוב לבית בלי בריכה וכאלה שאין לי זמן אליהם

גם אצלנו המכשירים חדשים כמו בגד העתיד

אבל נראה לי שSEACLUB יותר טוב מגל העתיד

פורסם

מכל הדברים ששמעתי נאמרים, על תיאוריה כזאת עוד לא שמעתי.

בגלל זה זוהי שאלה...

פורסם

D-M-X, י"ג זה אזור? כי אני לא מאשדוד, אלה מישוב קרוב.

איזה מכשירים אצלכם יש?

אצלנו זה:

- Life Fitness Cardio סדרה 9700HR/9500HR

- ו Life Fitness Strength

- ו Hammer Strength-Free Weight

- ו Teca Fitness, Prestige line

ומה זה Sea Club? זה המועדון החדש שנפתח לא מזמן?

אגב, לא מצאתי את המועדון הזה, או זה שלך בדפי זהב(באינטרנט).

Ghosthunter, האם אתה מתכוון שהעצמות יעשו את ההפך מגדילה, זאת אומרת יתפרקו לעט בגלל עומס? או שהן ידחסו?

אני לא בטוח לגבי הנושא הזה, אבל אני מאמין שזה בטוח לעבוד תחת השגחה(זאת אומרת בניית תוכנית) של מדריך מוסמך.

פורסם

ידחסו, עד שלא יהייה מקום לסידן אחר להיכנס ולאפשר לעצמות להמשיך ולגדול.

פורסם

אז לפי חוות הדעת הרפואית שלך, אתה יכול להגיד שזה בטוח להתאמן החל מגיל......?

פורסם

א: אל תלך למכון כושר, אני התחלתי בגיל 13כי הייתי מגודל, והרמתי משלים גבוהים יותר מרוב המבוגרים במכון ועכשיו אני סובל מזה עם כאבי גב.

ב: המכשיר הכי טוב (מניסיון) הוא לא משהו שאפשר לקנות בחנויות ספורט, קוראים לזה חברה ;D

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים