פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים כואב או לא, מדענים הוכיחו שלפטופ מוריד מאיכות הזרע ולכן מומלץ להפסיק עם זה.אוקי, אני מסכים.גם מדענים הוכיחו שלשים את הפלאפון בכיס (שזה קרוב לאזור האשכים), פוגע גם באיכות הזרע.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים הנה האדם הראשון שענה לשיחה ממתינה בדור השלישי ולכן החזיק את הפלאפון שלו יותר מ-2 דקות:
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים הנה האדם הראשון שענה לשיחה ממתינה בדור השלישי ולכן החזיק את הפלאפון שלו יותר מ-2 דקות: הוא מחזיק את הפלאפון שלו בבשתי הידיים? איזה ליימר...
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים איפה יש עוד תמונות של כאלה פריקים? [אני מבקש, לא תמונות קשות מידי...] וכנראה שהוא או היא פשוט החזיקה בהתחלה את הפלאפון ביד אחת וחייגה ואז העבירה ליד השנייה בשביל לחכות לשיחה... אני לא רוצה לדעת מה קרה לפנים
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים כל בעיה שיש לנו נגרמת גם כתוצאה מאבולוציהוזה כולל הכל. מחלות, מלחמות, מגיפות, ואפילו הומוסקסואליים הם תוצאה של הטבעאולי גם הדפיקות שלך היא תוצאה של הטבע
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אולי גם הדפיקות שלך היא תוצאה של הטבעשלי לא, אבל שלך בטוח כןאם אתה לא רוצה להגיב כמו בן אדם אז תחסוך מאיתנו
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אתם יודעים שגם ג'ינסים גם לא בריאים כל כך ... מעניין מה יקרה לאיש היי-טק שעובד עם הלאפטופ כשהוא מדבר בנוקי דור שלישי החדש שלו תוך כדי שהוא לובש את ג'ינס ובסוף אחרי כל זה אתם מכניסים מישהיא להריון אחרי שהיתם יותר מידי שיכורים איזה לילה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.