פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים הייתי משחק בזה יותר מבמחשב הייתי מביא את זה לכיתה משחק עם חברים שלי(קרעתי להם את הצורה)סיימתי את הצהוב הכחול והכסף ;Dאבל כבר איזה 6 שנים לא שיחקתי
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים הכי מצחיק שבשמינייה כל השחקנים שמשחקים את שמונת הילדים, הם אמורים להיות בכיתה י בני 15..ומכל השמונת השחקנים במציאות הכי קטן הוא בן 21!!אז זה לא ממש תוכנית לילדים..
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים זה שהשחקנים לא ילדים זה לא אומר שהסדרה לא לילדים....מי רואה את זה בכלל,תראו אבודים :yelclap: או 24 :yelclap: או ג'ואי
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים זה שהשחקנים לא ילדים זה לא אומר שהסדרה לא לילדים....מי רואה את זה בכלל,תראו אבודים :yelclap: או 24 :yelclap: או ג'ואי מי רואה את הסדרות המשעממות האלה PIMP MY RIDE שולט ;D
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים יש עכשיו תיקים באפלה בaxn לא ראיתי אתזה מתי שזה עוד היה בערוץ 22 , עכשיו אני רואה אתזה מתי שאני יכול וזה סידרה מצוינת אה וגם אבודים זה באמת נחמד אבל אין לי כוח לעקוב אחרי זה .
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אה אפשר לראות רק בין השמינייה ל24 או אבודים?זה סך הכל פרק של חצי שעה..וכל עונה של 24 לוקח בדיוק שבוע לראות..נ.ב לפותח התארד - המורה המחליף (טל מוסרי) אמר בסוף העונה שהוא האבא של איה וניני.. ככה שנראה לי שהוא עמוס. האבא שלהם שאמרו שהוא מת.אבל כמו שהוא עשה אותם יותר בוגרים. הוא עשה את עצמו יותר צעיר..(אבל זאת תאוריה בלבד)ולמי שלא רואה את התוכנית אז הוא יכול לפתוח בעצמו תראד על מה קורה בתוכנית שלו.. מעניין מה קורה בסוף כל עונה של 24.. (ממש מרתק)
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מה השטויות האלה שיש הגבלת גיל לסדרות מצוירות?? אם אתה נהנה מזה זה הכי חשוב. ואני עדיין משחק במשחקים של ''ילדים קטנים'' אני שיחקתי בצבי הנינגה החדש ואהבתי
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים צבי הנינגה החדש זה לא רק לילדים גם אני שיקחתי בו וזה מישחק כיפי במיוחד לשחק עם ידידה שלך בזה ;D
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר ידידה? אתה היית דונטלו(זה עם המקל) והיא הייתה מה? ספלינטר...!!!! סתם....אולי אפריל....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.