עבור לתוכן

השמינייה

Featured Replies

פורסם

הייתי משחק בזה יותר מבמחשב הייתי מביא את זה לכיתה משחק עם חברים שלי(קרעתי להם את הצורה)

סיימתי את הצהוב הכחול והכסף ;D

אבל כבר איזה 6 שנים לא שיחקתי

פורסם

הכי מצחיק שבשמינייה כל השחקנים שמשחקים את שמונת הילדים, הם אמורים להיות בכיתה י בני 15..

ומכל השמונת השחקנים במציאות הכי קטן הוא בן 21!!

אז זה לא ממש תוכנית לילדים..

פורסם

זה שהשחקנים לא ילדים זה לא אומר שהסדרה לא לילדים....מי רואה את זה בכלל,תראו אבודים :yelclap: :yelclap: :yelclap: או 24 :yelclap: :yelclap: או ג'ואי :yelclap:

פורסם

זה שהשחקנים לא ילדים זה לא אומר שהסדרה לא לילדים....מי רואה את זה בכלל,תראו אבודים :yelclap: :yelclap: :yelclap: או 24 :yelclap: :yelclap: או ג'ואי :yelclap:

מי רואה את הסדרות המשעממות האלה :lol:

PIMP MY RIDE שולט ;D

פורסם

יש עכשיו תיקים באפלה בaxn לא ראיתי אתזה מתי שזה עוד היה בערוץ 22 , עכשיו אני רואה אתזה מתי שאני יכול וזה סידרה מצוינת אה וגם אבודים זה באמת נחמד אבל אין לי כוח לעקוב אחרי זה .

פורסם

אה אפשר לראות רק בין השמינייה ל24 או אבודים?

זה סך הכל פרק של חצי שעה..

וכל עונה של 24 לוקח בדיוק שבוע לראות..

נ.ב לפותח התארד - המורה המחליף (טל מוסרי) אמר בסוף העונה שהוא האבא של איה וניני.. ככה שנראה לי שהוא עמוס. האבא שלהם שאמרו שהוא מת.

אבל  כמו שהוא עשה אותם יותר בוגרים. הוא עשה את עצמו יותר צעיר..(אבל זאת תאוריה בלבד)

ולמי שלא רואה את התוכנית אז הוא יכול לפתוח בעצמו תראד על מה קורה בתוכנית שלו.. מעניין מה קורה בסוף כל עונה של 24.. (ממש מרתק)

פורסם

מה השטויות האלה שיש הגבלת גיל לסדרות מצוירות?? :screwy:

אם אתה נהנה מזה זה הכי חשוב.

ואני עדיין משחק במשחקים של ''ילדים קטנים''

אני שיחקתי בצבי הנינגה החדש ואהבתי :xyxthumbs:

פורסם

צבי הנינגה החדש זה לא רק לילדים גם אני שיקחתי בו וזה מישחק כיפי במיוחד לשחק עם ידידה שלך בזה ;D :xyxthumbs:

פורסם

ידידה?

אתה היית דונטלו(זה עם המקל) והיא הייתה מה?

פורסם
  • מחבר

ידידה?

אתה היית דונטלו(זה עם המקל) והיא הייתה מה?

ספלינטר...!!!! סתם....אולי אפריל.... :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים