פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים היו לי פה בחדר של רמקולים של ג'מו רצחניים 170 וואט כל אחד.אני חשבתי ללכת על ורפדייל (וולדוס,אטלנטיק או מודוס) אבל אז חשבתי שאולי כדי לחסוך מקום כדאי לי לקחת 5 קטנים (סטלייטים)+ סאבאז תמליצו לי את סטלייטים טובים ( ולא BOSE ) אני שונא את הקופסאות מלקי האלו !
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים מחבר לא ידעתי לשהם מייצרים סטלייטס...(ראתי זוג קדמים שלהם ב-30 אלף...)תמליץ על משהו בתקציב חשבתי על ורפדייל MOVIE STARאו משהו כזה בכל אופן...
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים נהנת מגמו נכון??למה לך להתפשר על סטלטים אם אתה יכול לקנות רמקולים טובים??רמקול סטלט זה כמו רמקול. זה לא רמקול אמיתי.תעשה טובה ותקנה איזה סט של רמקולים טובים..
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים מחבר זה קצת בעייה מבחינה כספית ומקום בחדר !או 5 רמקולים סטלייטים וסאבאו 2 רצפתיים....אז יאללה תמליצו על סטליטים טובים
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים שמעתי שה-Titan של Paradigm מצויינים....אם לא הייתי חי על משכורת צבאית הייתי קונה אותם.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים פשוט תקנה חמישה:B&W Nautilus.הם בסה"כ עולים איזה מיליון דולר כל אחד ויש להם הספק של 500 וואט RMS. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dהרמקולים הכי טובים שנוצרו.עומר
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים זה קצת בעייה מבחינה כספית ומקום בחדר !או 5 רמקולים סטלייטים וסאבאו 2 רצפתיים....אז יאללה תמליצו על סטליטים טוביםתן כיוונים מבחינת תקציב.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים יללה קח את הherucles xps 510 ותגמור עניין!לא סתם אבל במחירים שאתה מדבר עליהם אז באמת תלך על klipsh 4.1 או 5.1, אם אני לא טועה הם מתחברים למגבר
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים פשוט תקנה חמישה:B&W Nautilus.הם בסה"כ עולים איזה מיליון דולר כל אחד ויש להם הספק של 500 וואט RMS. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dהרמקולים הכי טובים שנוצרו.עומרטעות בסיסית. רמקולים לא מודדים לפי עוצמה, אלא לפי איכות. אגב ,יש הרבה רמקולים יותר טובים, שהיצור שלהם לא סדרתי כמו אלו, אבל סדרתי שהם יותר טובים. גם המגנפן 1.6 יותר טובים, אגב.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים תיראה אני לא רואה פה מישהו שלא היה רוצה את הרמקולים האלה אבל הם די ישנים הם הוצגו לפני איזה שנתיים לאגם הרבה מאוד מהמחיר שלהם הוא בגלל העיצוב שהוא מדהים
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים הצעה קצת יותר פרקטית משאר ההודעת בת'רד:תקשיב, סטלייטים זה באמת "יענו" רמקולים, אין להם תהודה ושומעים איתם מגעיל לרוב.אז ההמלצה שלי, לך על זוג רמקולים קדמיים איכותים בתור התחלה, ואל תוציא עליהם פחות מ-2000 שקל.לאחר מכן תחסוך לאט לאט כסף ותקנה בסופו של דבר גם סנטר, לאחר מכן אחוריים פשוטים, ולבסוף סאב.ד"א יש זוג רמקולים מעולה שדווקא יותר זול מה-2000 שקל.הווירפידל ואלדוס 400, משהו בסביבות האלף מאתיים שקל.בהצלחה בכל מקרה.ואם התקציב שלך ממש ממש ממש נמוך, לך על החמישיה של אלטקס ב-150 דולר בדיוטי.לא חזקים במיוחד, לא איכותים במיוחד, אבל מעולים לחדר קטן וכיפים.שכח מהסטלייטים אחי.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.