פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אני אישית לא משתמש באזוראוס (אוכל יותר מדי)אלא עברתי לביטקומטאבל אני רוצה להמליץ על 2 תוכנות (3 יותר נכון)2 מסנני IP : PeerGuardian - מסנן מעולה ProtoWall - המסנן!!! חוסם הכל (האמת יותר מדי)מנהל IP:Blocklist Managerאני משתמש בשני המסנניםכשה PG רץ ללא הפסקהוהPROTO אני עוצר אותו מדי פעם, כאמור, החסימה שלו לפעמים מוגזמת
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים יא קמצנים העלאה תשימו על 15להוריד אתם יודעים אבל בו זמנית לשתף לא?תשחקו ביום, תורידו בלילה
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים יא גאון, לשים 15 UPLOAD זה בערך הדבר הכי דבילי שיש... זה פוגע באופן ישיר במהירות ההורדה... (ומה לעשות שיש כאלו שלא יכולים להשאיר את המחשב דולק בלילה, בגלל הרעש)...
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים יש כאלה שהUP שלהם הוא 13 ואם הם שמים אותו על יותר מזה בתוכנה לשיתוף קבצים בדרך כלל כשאתה לא מגיע למקסימום של המהירות שהגדרת אתה גם מוריד במהירויות הרבה יותר נמוכות אז זה סתם טיפשי
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אתה יודע שבאזורוס ככל שאני מעלה יותר את מהירות העלאה אני מקבל יותר מהירות הורדה?אני יודע שאם נותנים יותר העלאה מקבלים פחות הורדה אבל תסביר לי בהיגיון למה זה הפוך אצלי באזורוס
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים שים את המהירות UP באזורוס על 8 ותוריד איזה קובץ פופלארי כדי שימלא לך את כל ה8 בUP ותראה פתאום איך כל ההורדות מהירות
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אם אני יוריד ל8 המהירות תירדאני בדקתי את זה אלף פעםזה לא כמו בליונטוורק ביטורנט ששם צריך לשים את ההעלאה למינימום כדי שהמהירות הורדה תזוז
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים 1.5mbit187 הורדה15 העלאהואני עדיין מתפלא איפה עוד 15 קילובייט שהארץ המחורבנת הזאת לא מספקת ליאני ב012
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים הצעה שלי תמחק את אזורוס ותעשה ניקוי ריג'סטרי עם Registry Mechanic תתקין מחדש את האזורוס ואז תנסה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אבל מה אכפת לך?אני גם ככה לא עושה עוד משהו בלילה חוץ מלהריץ את האזורוסאני לא משתמש בעוד משהו במהירות העלאהאז בשביל מה להורידלא כואב לי על להוסיף עוד כמה קילובייטים כדי לעשות סידינג לאנשיםממילא זה לא ירד תוך 10 דקות אז למי אכפת?זה למה השיתוף כל הזמן נדפקכולם חושבים על איך לנצל את זה לטובת האינטרסים שלהםואז הם חושבים שאם הם ישתמשו במדריכים ושימו הגדרות משונות אז המהירות תעלה.נו באמת
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים תאמין לי שכשיהיה לי UP של 32 אני יתן בביטורנט 30ובקשר להגדרות המוזרות הם באמת בדרך כלל לא עובדות אבל שיחקתי אצלי קצ בהגדרות ובקבצים פופלארים אני מוריד לפעמים ב150-170
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים חבל שסגרו את סופרנובההוא היה התאום של החיפוש של אימיולעכשיו לאימיול יש יתרון למצוא דברים לא פופולארייםכי בביטורנט נשארו רק כמה אתרים ויש גם את האתרים הסגורים עם ההרשמות אבל אני לא מתקרב אליהם כל כך כי אין לי כוח אליהםאבל ביטורנט תמיד יותר טוב כי כל פעם שאני מקבל מידע ממי שיש לו יותר תוכן של ההורדהאני באותו הזמן שולח למי שיש לו פחות ממה שיש ליוככה זה גורם שאתה תמיד מוריד ומעלה והקבצים מגיעים לכולם במהירות וזה יוצא שיתוף מוצלחאבל באימיול המעצבן הזה זה עובד על קרדיט ומי שיש לו יותר קרדיט יש לו עדיפות בתור ומי שיש לו פחות נדפק וצריך לחכות בתור...יו אני מחכה כבר שexeem תיצא מהבטא ותתחיל לעבוד בלי באגים וכל זההיא תיהיה כמו החיפוש של האימיול עם הביטורנט ואתה תמצא דברים משותפים יותר מהר
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים שראזה מורידה לך בו זמנית מגנוטלה 1,2 ואימיולאבל מרוב שהיא שולחת התקשרויות אין כבר איך להורידואני חושב שהיא לא יודעת להשתמש במערכת הקרדיט של אימיול ובגלל זה אתה תקוע בה בתורים כל פעםאז אמרתי סבבה אני ישתף קצת באימיול בשביל הקרדיט הזהככה שאם אני יצטרך דברים נדירים שיש רק שם אז ההורדות יזוזו לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.