עבור לתוכן

Azureus אוכל את כל הרוחב-פס...

Featured Replies

פורסם

ניסיתי להגדיר Upload של 5, אבל עדיין, האינטרנט איטי וב- BF2 אני מקבל פינג 200 בכל מקום...

תודה מראש :xyxthumbs:

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מה לעשות

זה או לשחק או להוריד

פורסם
  • מחבר
:(
פורסם

לשחק ולהוריד עם ה UPLOAD שיש בארץ ? לא מומלץ בכלל...

פורסם

לשחק עם הורדה פעילה זה הרעיון הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי :-\

פורסם
  • מחבר

IceBreak - למה אתה מתכוון?

פורסם

אני חושב שמה שIceBreak אומר הוא שלשחק עם הורדה פעילה, זה הרעיון הכי גרוע שהוא שמע בחיים שלו.

פינג 200 זה סביר מאוד, לבאטלפילד 2. אני מקבל בין 125 ל300, עם חריגות לשני הכיוונים.

פורסם

לא. אייס התכוון לכך שUPLOAD בארץ חרא וזה נכון

פורסם

דווקא המגבלה הגיאוגרפית לא קריטית, אני משחק די טוב בין 100 ל 250 (יש גם בארץ 2 שרתים של 20 אבל זה לא RANKED)... כמובן שתמיד יש למה לשאוף, אבל אין יותר מדי מה לעשות (חוץ מלגרום ל GAMER ה*@#$% האלו לפתוח שרת RANKED).....

התכוונתי שבארץ ב ADSL/CABLE אין מספיק UPLOAD בשביל לעשות משהו יותר מאולי לשחק... או לשתף (בקושי), או לגלוש, קשה לעשות יותר מדבר אחד ביחד באופן נורמלי...

אני עדיין מחכה שיתנו UPLOAD של 32 או 64...

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם.

- הורדתי כמה פלאגינים שנראו נחמדים לאזוראוס, ועכשיו הוא טס על 130 Kilobytes/s בהורדות...

- IceBreak - אלו פורטים אחרים אני יכול לנסות לפתוח לאזוראוס ו- javaw?

- סמוראכזר, באלו שרתים אתה מעדיף לשחק באירופה (ranked)? גרמניה או בריטניה?

:yelclap:

פורסם

- איזה פלאגינס אתה משתמש?

- אתה יכול כל פורט בין 1 ל 64000

פורסם

אני עדיין מחכה שיתנו UPLOAD של 32 או 64...

אתה יכול גם לחכות עד עידן הקרח הבא, כי זה בחיים לא יקרה..

פינג 200 זה סביר מאוד, לבאטלפילד 2. אני מקבל בין 125 ל300, עם חריגות לשני הכיוונים.

יש אתה הסרבר של MGAMERS שהוא 1.2 והפינג בו תמיד 20-30

פורסם

1. ברור שכן, בזק הודיע לא מזמן על תוכניות להתחיל לשווק את זה עד סוף השנה... עידן הקרח לעומת זאת יקח עוד קצת זמן...

2. MGAMER זה סתם שרות דפוק, הוא לא RANKED, למה שמישהו שפוי ישחק שם..

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב- SafePeer, AutoSeeder ו- Auto Speed (וגם ב- Extra Seeding Columms אם זה נחשב) כרגע אני מנסה לפתוח את הפורטים למקסימום ביצועים.

WOW, העלאה 64, נשמע חלומי, האם זה ישווק לכל בעלי Bezeq ADSL? האם תדרש תוספת תשלום? ומה עם ה- VDSL שדיברו עליו לא מזמן (פי חמש יותר מהיר...)

פורסם

לא יודעים פרטים כרגע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים