פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחר אני מקבל מחשב חדשש..מחשב שיריץ בהגדרות הכי גבוהות כל משחק..אז אני צריך המלצות למשחקים כי במחשב הישן לא עלו כל המשחקיםושיחקתי כברfar cryhalf life2doom 3mafiaחוץ מכל אלה יש עוד המלצותתת?? ושיהיו משחקים טוביםתודה רבה לעוזריםםם!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר תודה..בקשה עוד הצעותותגידו נכון יצא משחק המשך לmedal of honor?כי שיחקתי בראשון..ואני לא יודע אם יצא עוד אחד אחרי זה ואני לא יודע את השם
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים תקנה BATTLEFIELD 2 אחלה משחק רשת... יש לך גם את CALL OF DUTY שיש לו סינגל יפה וגם משחק רשת כייפי .
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר כן אני בדרך לקנות משחק רשת יפה רק אני בהתלבטות בין באטלפילד 2 לבין קונטר סטרייק סורס..ושיחקתי CALL OF DUTY משחק ענק באמת..
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים ברור שבאטלפילד 2 ! משחק רשת לא מהעולם הזה!.... בקונטר סטרייק אין לך קרבות אויר וכו... בבאטלפילד 2 ככל שיש לך יותר ניסיון אתה צובר יותר ניקוד ומדליות ובכך אתה פותח לעצמך נשקים שלא יכלת לשחק בהם בהתחלה.... ושם אתה יכול לבחור לעצמיך תפקיד כמו למשל:מהנדס,חובש,אנטי טנק,לוחם יחידה מיוחדת,חייל רגיל,צלף וכו.... כמו כן יש גם מפקד אבל רק בנאדם אחד יכול להיות מפקד בקבוצה והוא יכול לחלק פקודות וכו.... מה גם שהגרפיקה של המשחק פשוט יפה... ממליץ לך בחום
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים המשחק הכי חדש היום הוא BloodRayne 2 שווה לך לנסות.Battlefield2 כדאי לך לנסות את הדמו לפני שאתה קונה, לא כולם אוהבים את זה.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר אה אוקי בסדר..אבל חוץ מבלוד רין 2 ורידיק יש עוד משקים שאתם ממליצים עליהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.