עבור לתוכן

דילמה בין המלונות הרודס והילטון

איזה מלון טוב יותר? 860 הצבעות

1. 1. איזה מלון טוב יותר?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש חנויות שני מטר מהרדוס ומסעדות מעולות דבר שני יש 3 מלונות בהרדוס הרגיל (לא זוכר את השם) המפואר יותר זה הפאלאס והיוקרתי זה הוויטליס שאין פלאפונים שמה ואין ילדים וספא ומאסג 24 שעות עכשיו הרגיל והמפואר משתפים חדר אוכל גדול ומהרגיל שיש לו גם בריכה אבל קטנה יחסית אפשר ללכת לחוף ולבריכה של הפאלאס

• תגובות 40
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה כיף באמת בקניון מלכת שבא (ככה קוראים לו באמת) . יש לך גימבורי ב200 שקלים לילד,

מסעדה מגעילה ונטושה וכמובן שירותים.

והוויטאליס זה בדיוק כמו הרגיל רק שהוא כולל ספא. הציעו לנו ללכת אליו אבל לא רצינוכי צריך לעבור ברגל בין בויטאליס למלון השני (מה הקטע עם זה? זה אילת. חם שם. למה צריך ללכת?)

פורסם

הוא רצה חנויות :xyxthumbs:

בכל מקרה בקשר לקניון אתה צודק באמת לא משהו מיוחד אבל יחסית לשאר הקניונים של המלונות הוא דיי טוב

חוץ מזה שהטיילת של הילטון הרבה יותר תוססת וקרובה לבאסטות

פורסם

הכי טוב זה הכל כלול. תנסה את זה.

פורסם

מסכים , המלונות הפשוטים יותר כמו ספורט קלאב הכי נוחים וכייפים לדעתי .. :jump:

פורסם

בדרך כלל שאתה הולך למלון הכל כלול אתה מקבל גם כניסה חינם לכל מיני מקומות מחוץ למלון.

החסרון שזה קצת יקר.

פורסם

היתי כמעט בכל המלונות חוץ מדן (חבל כי אני חושב שהוא הכי טוב לפי מה שראיתי).

לדעתי הילטון הרבה יותר נעים מהורדוס, הורדוס כל הזמן רועש ומפוצץ ויותר ילדים.

אבל אין על רויאל ביץ, הוא אולי ישן ולא מפואר ואין לו בריכה גדולה כמו לרוב המלונות הגדולים (היתי לפני 3 שנים אולי שיפצו כבר), אבל הוא עדיין רמה מעל כולם מבחינת שרות ואנשים שבאים לשם+ יש לו את מסעדת הבשר אחת הטובות, בינתיים הכי טובה שהיתי בה, בארץ בתוך המלון ויש הנחה לדירים אז פריס יכולה לקפוץ לי...יש פילה! .

פורסם

בהרודס לא הייתי ,בדן הייתי פעם אחת ,בהילטון 8-9 פעמים(אישתי עבדה בהילטון ת"א אז חרשנו על הרשת(לא האינטרנט))

לדעתי דן אילת מיספר אחד .

פורסם
  • מחבר

במצב הזה אני לא יכול להחליט :kopfpatsch:

אם אנחנו שם 4 לילות אז ניקח לילה בכל מלון (הרודס, דן, רויאל ביץ' והילטון) :xyxthumbs:

NOT ::)

פורסם

כעיקרון - הרדוס מלון טוב (הייתי בו לפני חודש בערך)

אישית - הייתי מעדיף את הילטון, לא הייתי בו, אבל לפי מה ששמעתי - הייתי נהנה בו יותר

אני יכול להגיד לך שהאוכל הטוב ביותר יהיה בדן ורויאל ביץ' ;)

פורסם

טוב אז ככה עבדתי בשני המלונות בתור חדרן 4 חודשים סך הכולל...

שניים לא רעים אבל הייתי מעדיף את הילטון כי קודם כל כמובן אתה יודע שיש להרודס שלוש חלקים עכשיו החלק הכי גדול הוא הכי מטונף והכי מגעיל!!

חוץ מזה להרודס אוהבים להגדיע כל הזמן צרפתים והם מעצבנים מלכלכים הכל ואני מתכוון הכל תמיד הייתי חוטף קריזות שהייתי מסדר את החדרים שלהם...

חוץ מזה תעשה לעצמך טובה על על על על תשתה מהכוסות שיש בחדרים כי הדרך שמנקים אותן זה פשוט דוחה!! קודם כל מנקים את השירותים אם מברשת ואחרי זה אם אותה מברשת מנקים את הכוס!! גם אני הייתי עושה ככה חחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

אבל למדתי מאחרים זה חוסך זמן תאמינו לי

סך הכל הילטון טוב יותר מהרודס יותר נקי מבפנים החדרים יפים יותר אבל עדיין אותו זבל

בסך הכל שוב חח אני הייתי בכלל נוסע למלון הנסיכה חברים שלי עובדים שם אומרים לי שזה הרבה יותר טוב מהילטון והם עבדו איתי בהילטון גם כן... ;)

פורסם

המרחק בן האנשים והגודל של הרודס נתפסים כמרוחקים קצת. זה המקום הכי טוב אם יש לך חברה רצויה (לא משפחה).

הייתי בדן לפני חודש וקצת יותר, מלון נחמד (בריכה נורא קטנה) אבל הבעיה היא שהיו שם מלא מבוגרים.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה תעשה לעצמך טובה על על על על תשתה מהכוסות שיש בחדרים כי הדרך שמנקים אותן זה פשוט דוחה!! קודם כל מנקים את השירותים אם מברשת ואחרי זה אם אותה מברשת מנקים את הכוס!! גם אני הייתי עושה ככה חחחחחחחחח  :lol: :lol: :lol:

HOLY SHIT  :errrr:

פורסם

חחחח כן זה אכן דוחה חחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol:

תאמת זה פשוט חוסך זמן וחלק גדול מהאנשים עושה את זה החדרנים ככה לפחות בהילטון ששם כולם כולם עושים את חוץ משני אנשים אחת חדרנית ערביה מבוגרת והבת שלה שגם עובד שם...

בהרודס זה קריעת תחת להיות חדרן כי שם יש לכל קומה רק שני חדרנים ואז בשביל לחסוך זמן גם הם עושים את זה חחחח :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

טוב אז ככה עבדתי בשני המלונות בתור חדרן 4 חודשים סך הכולל...

שניים לא רעים אבל הייתי מעדיף את הילטון כי קודם כל כמובן אתה יודע שיש להרודס שלוש חלקים עכשיו החלק הכי גדול הוא הכי מטונף והכי מגעיל!!

חוץ מזה להרודס אוהבים להגדיע כל הזמן צרפתים והם מעצבנים מלכלכים הכל ואני מתכוון הכל תמיד הייתי חוטף קריזות שהייתי מסדר את החדרים שלהם...

חוץ מזה תעשה לעצמך טובה על על על על תשתה מהכוסות שיש בחדרים כי הדרך שמנקים אותן זה פשוט דוחה!! קודם כל מנקים את השירותים אם מברשת ואחרי זה אם אותה מברשת מנקים את הכוס!! גם אני הייתי עושה ככה חחחחחחחחח  :lol: :lol: :lol:

אבל למדתי מאחרים זה חוסך זמן תאמינו לי

סך הכל הילטון טוב יותר מהרודס יותר נקי מבפנים החדרים יפים יותר אבל עדיין אותו זבל

בסך הכל שוב חח אני הייתי בכלל נוסע למלון הנסיכה חברים שלי עובדים שם אומרים לי שזה הרבה יותר טוב מהילטון והם עבדו איתי בהילטון גם כן...  ;)

הבעיה עם הנסיכה זה שהוא כבר די ישן והמרחק מהעיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים