עבור לתוכן

3 אוזניות איזה הכי טובות?

Featured Replies

פורסם

hd212

px200

hd497

איזה אוזניות הכי טובות מאלה?

פורסם

מה שהאוזן מחליטה

פורסם

ה497 נחשבות להכי טובות אם זאת התשובה שאתה רוצה לשמוע.. אבל לך תשמע ותחליט, במקרה שאתה לא יכול לשמוע אז לך על ה497..

פורסם

מהPx100 לא התלהבתי יותר מדי , והPx200 נחשב לגרוע בהשוואה אליו ( יש גם סוגייה בנוגע לראשים גדולים והדגם הספיצפי הזה :lol:)

Hd 497 הרבה ממליצים עליו אבל אישית לא התלהבתי יותר מדי ממנו גם ....( התאכזבתי קשות אפילו ) .

את ה212 לא שמעתי .

אתה פתוח להמלצות על אוזניות אחרות או רק אלה ? .

פורסם
  • מחבר

אם יש לך להמליץ לי על אוזניות אני ישמח לשמוע אבל אתה בטוח שה px 100 יותר טובות מה px200?

בכל אופן זה האוזניות שבחרתי אחרי סינון של כמה אם יש אוזניות כאלה ברמה בתווך מחירים שלהם אז תגידו לי כי ככה יהיה יותר מבחר מה לקחת

ותודה רבה לכולם

תגידו ואיך ה hd485 וה hd215?

פורסם

מאה אחוז , תקרא ביקורת ותבין ....

הPx200 נשמעים הכי פחות טוב מכל הPx , כאשר Px100 נחשב להכי טוב .

המלצה שלי היא : Grado Sr60 , האוזניות הכי איכותיות שתוכל להשיג במחיר הזה , ניתן להשיג אותם בסביבות ה400 ש"ח ,

יש לי את הSr80 , שזה פחות או יותר אותו דבר , איכות השמע מעולה , טרבל מצוין ובאס עמוק .

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

ומה יותר טוב הpx100 או hd497?

פורסם

הן עולות אותו דבר פחות או יותר .

יש לאחי את הPx100 , שומעים בהם בסדר גמור ( הבאס שם חזק מדי , אבל לא משהו שאקווליזר לא יכול לתקן ) .

את הHd497 שמעתי בחנות , נוגנה מוזיקה קלאסית וממש לא אהבתי אותם ,

מצד שני גם הpx100 לא נשמעו משהו מיוחד בקלאסית אבל ברוק ועוד כמה סוגים הם נשמעו בסדר גמור .

ככה שאני לא יכול לתת לך חוות דעת על הHd497 , הרבה ביקורות טוענות שהם מעולות , אתה גם יכול לשאול את סקורפיון שיש לו אותם איך הם .

עוד דבר שתיקח בחשבון , לא נוח להסתובבב עם אוזניות גדולות כמו הHd497 ,

לעומת זאת את הPx100 אפשר לקפל ולהכניס אותם לאריזה שבאה איתו , דבר מאוד נוח בטיולים .

*למה פסלת את הגרדו ? , אתה קונה אותם בחו"ל ?

פורסם

אני גם צריך לקנות לעצמי אוזניות נורמליות ותכננתי ללכת על אחד הדגמים שהוא ציין אבל לקנות את ה-GRADO יותר נוח לי.

האם ה-GRADO SR60 באמת מומלצות ומה ההבדל ביניהן לבין ה-80 כי ראיתי שיש תוספת במחיר. האם תוספת המחיר שווה את זה?

פורסם

לדעתי זה לא שווה את התוספת של ה100 ש"ח ,

ההבדלים הם כבל עבה יותר ופד שונה של אוזניות .

מבחינת איכות שמע אתה לא תשמע הרבה הבדל ( אם בכלל ) .

אתה יכול ללכת בשקט על הGrado Sr60 .

פורסם

הסתכלתי על כמה ביקורות שבחלק נכתב שהאוזניות לא ממש נוחות.

האם האוזניות האלה נוחות לך?

פורסם

הSr80 נחשבים ללא נוחות יחסית בגלל הפדים שלהם , אבל אתה יכול בקלות להתאים אותם לראש שלך .....

לSr60 אין את הבעיה הזאת , אני בעצמי שוקל לקנות את הפדים שלהם , אבל כבר התרגלתי לאלו של ה80 :) .

פורסם
  • מחבר

הן עולות אותו דבר פחות או יותר .

יש לאחי את הPx100 , שומעים בהם בסדר גמור ( הבאס שם חזק מדי , אבל לא משהו שאקווליזר לא יכול לתקן ) .

את הHd497 שמעתי בחנות , נוגנה מוזיקה קלאסית וממש לא אהבתי אותם ,

מצד שני גם הpx100 לא נשמעו משהו מיוחד בקלאסית אבל ברוק ועוד כמה סוגים הם נשמעו בסדר גמור .

ככה שאני לא יכול לתת לך חוות דעת על הHd497 , הרבה ביקורות טוענות שהם מעולות , אתה גם יכול לשאול את סקורפיון שיש לו אותם איך הם .

עוד דבר שתיקח בחשבון , לא נוח להסתובבב עם אוזניות גדולות  כמו הHd497 ,

לעומת זאת את הPx100 אפשר לקפל ולהכניס אותם לאריזה שבאה איתו , דבר מאוד נוח בטיולים .

*למה פסלת את הגרדו ? , אתה קונה אותם בחו"ל ?

אחי לא פסלתי את הגרדו ותגיד איך הporta pro זה אוזניות ברמה של הgrado ?

פורסם

לא הפורטה פרו ברמה של px100

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי תודה אחי

תגידו מאיפה אני יכול לקנות את הגרדו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים