עבור לתוכן

נורטון גוסט 9

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לבצע העתקה בין ארדיסק לארדיסק (כולל מערכת) , אני מבצע את העתקה דרך הוינדוס וכאשר העתקה מסתיימת ואני מחבר את הדיסק שמערכת ההפעלה הועתקה אליו המחשב לא מזהה שמותקנת מערכת הפעלה .

מה לעשות ?

פורסם

אתה מעתיק לדיסק SATA?

פורסם

שלום.

הוא לא אמור פשוט להתקין את המערכת הפעלה על אותו הארד דיסק במקום להעתיק קבצים ששיכים למערכת ההפעלה?

זה באמת אפשרי אם אני מוצא את כל הקבצים של אותה מערכת נגיד נדיסק ופשוט להעתיק אותה לHDD אחר שהוא רק ותהיה לי מערכת הפעלה פועלת

באותו HHD?

(כרגיל סליחה על ההתפרצות אבל אני ממש חייב לדעת :o )

תודה מראש.

פורסם

saar2 - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

שלום.

הוא לא אמור פשוט להתקין את המערכת הפעלה על אותו הארד דיסק במקום להעתיק קבצים ששיכים למערכת ההפעלה?

זה באמת אפשרי אם אני מוצא את כל הקבצים של אותה מערכת נגיד נדיסק ופשוט להעתיק אותה לHDD אחר שהוא רק ותהיה לי מערכת הפעלה פועלת

באותו HHD?

(כרגיל סליחה על ההתפרצות אבל אני ממש חייב לדעת :o )

תודה מראש.

אני מניח שתכנית זה אפשרי, אבל נראה לי סתם לא שווה להתעסק במקום GHOST או משהו כזה...

פורסם

האם את ההעתקה ביצעת דרך GHOST ובפורמט PARTITION? והאם אתה מכניס את הדיסק המועתק לאותו מחשב או למחשב אחר? זכור שזה לא יעבוד במחשבים אחרים אלא רק במחשב שעליו יש בידיוק אותה חומרה כמו שיש לך.

פורסם
  • מחבר

שני הדיסקים ide .

הדיסקים נמצאים באותו מחשב .

לפי דעתי הבעיה שהעתקה נעשת ממערכת ההפעלה שכאמור רוצים להעתיק אותה , הדיסקים נמצאים באותו מחשב .

כיציד מבצעים העתקה מהדוס כי שאני מעלה אותו מהדיסק של הגוסט אין אפשרות העתקה .

למשהו יש רעיונות ?

פורסם

תתקין גוסט 2003 החדש ממש על הפנים זה שפועל דרך הwindows הוא לא מצליח להעתיק הרדיסק עם מערכת הפעלה

פורסם

אני רק ראיתי ש GHOST 9 רוצה .NET ומחקתי אותו, בכל מקרה, אכן ה GHOST הישנים שעובדים דרך DOS הרבה יותר טובים

פורסם

העתקת רק את הנתונים, בלי ה-boot sector. כנראה שגוסט יפתור את הבעיה.

פורסם

העתקת רק את הנתונים, בלי ה-boot sector. כנראה שגוסט יפתור את הבעיה.

ניסיתי הכל אי אפשר דרך התוכנה הזאת הוינדוס לא עולה בשום מצב

פורסם

GHOST ישן (ונורמלי) יעבוד בלי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים