פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אני משחק בקונטר נכנס לסרבר ואז פתאום מתחילים משחק חדש ואין לי כוונת . המשחק זה סורס css . זה מאוד דחוף אי אפשר לשחק ככה! אני ממש צריך עזרה מכולם !!!
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר אין מישהו שיכול לעזור אני במצב לא טוב..... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר א לא עשיתי את זה אני חושב שיש אפשרות לאדמין לעשות את זה אני רק לא יודע לעשות את זה בעצמי... עזרה מייייישהו...
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר מאוד אני חייב את המשחק בדיוק רצו לעשות לי טסט לקלאן... אין לי כוונת ובגלל זה אני לא יכול לשחק..
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים שניה לא קראו לזה "קאונטר" ? לא חשוב בקיצר תמחוק את הCFG שלך ותפעיל את המשחק אולי תצטרך לעשות אחד חדש אבל זה אמור לתקן את זה Omg People still playing CS... PAIN
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים למה CSS משחק טוב.למה שיפסיקו???בכל מקרה לדעתי BF2 יותר טוב רק חבל שאין לי מקורי :-X
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אז גם לי כי גם אני לא הבנתי מה הוא רוצה לפי ההסבר שלו...מה זה למחוק את הקונפיג? זה קובץ? איפה הוא נמצא? הוא נתן ממש מעט הסברולפתוח הת'רד, כותרת עיניינית היא משהו בסגנון "נעלמת לי הכוונת בקאונטר"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.