פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מו זה משחק מפגר ומסריח שכל הילדים שם בני 6 ולקח יום לעלות ללבל 8 כול מלה פנינה!
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים ממתי אתה מבין במשחקים?? מאתמול בבוקר זה בסדר לא ציפיתי ממשך שתבין אותי הרי אתה בגיל של כל הילדים שמשחקים את זה....
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אתה לא מבין בכלל במשחקים כל משחק שמעניין אותך זה רק משחק עם גרפיקה טובה.ואני לא משחק במשחקים של ילדים קטנים אולי אתה.ומי אמר ש MU משחק של ילדים קטנים (עוד לא שיחקתי בו) אבל זה נראה משחק טוב.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים צודק.... בגלל זה אני משחק עכשיו רד אלרט2 לא קשור משחק של ילדים קטנים ואם לא שיחקת בו מה אתה מתווכח בכלל? אני אומר פשוט כולם שם בני 6
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מי אמר שכולם שם בני 6??אתה המצאת את זה?שאלת אחד אחד בן כמה הוא?ומה הקטע יש משחקים של ילדים קטנים שכופלים משחק כמו דום 3 פי 4.יש משחק שאני חושב שהוא של ילדים קטנים,אבל הוא משחק באמת טוב.שמעת על המשחק -Teenage Mutant Ninja Turtles BATTLE NEXUS?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לשחק ב-MU. רשום שאני צריך להרשם ואני לא יודע איפה זה עולה כסף?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אתה נירשם באתר כמובן http://www.muonline.com/ אני משחק בזה ואני LVL 12 כבר משחק די נחמד!!! אבל LINEAGE 2 C3 יותר יפה בהרבה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.