עבור לתוכן

יש לי בעיה במשחק LINEAGE2 ושאלה קטנה ^^

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במשחק אני מתחבר אבל אני לא מצליח להירשם ולפתוח חשבון חדש...

ותגידו מאיפה אפשר להוריד את המשחק מו שמעתי הוא דומה לדיאבלו ושמעתי שהוא חינם :nixweiss:

פורסם

המשחק LINEAGE הוא משחק רשת המוני שכדי לשחק בו צריך לקנות עותק של המשחק ולשלם תשלום חודשי.

פורסם

הוא שאל על MU מאיפה להוריד לא Lineage

פורסם

למען האמת שאלתי גם וגם... ;)

יש לי LINEAGE2 חלק 3 וחבר שלי הסביר לי שזה משחק חינם משחק המוני בחינם... אז מה הקטע למה אני לא מצליח לפתוח חשבון?

ועוד דבר מאיפה אפשר להוריד את המו הזה :-\

פורסם

http://muonline.com/

ולינאג' לא בחינם

פורסם

תודה רבה :xyxthumbs:

אני הולך לנסות את זה זה בכלל יפה המו הזה??

פורסם

הוא מאסיב בחינם, זה די מסכם את זה

פורסם

וואלה פשוט חבר שלי וכולם משחקים את זה בחינם ככה ראיתי אצלהם... איך אין לי מושג והם אמרו לי כדי לך משחק מעולה ובאמת ראיתי שהוא שווה!!

תגידו במו גם צריך לקנות שיריון ולעלות רמות LVL כאילו הדמות שאתה משחק עולה רמות ומקבלת אפשרויות חדשות וכו...? :-*

פורסם

כע, MU זה משחק שבו עולים רמות ועם הרמות אפשר לקנות ציוד יותר איכותי..הבעיה היא שה-MU Global (המו הרגיל) הוא מאוד איטי...EXP איטי ציוד מסכן וכו'..

יש שרתים פרטיים עם גירסאות שונות וערים נוספות וציוד חדש, והכי חשוב EXP מהיר... אחד מהם זה MUkidz: www.mrqgamez.com.

תהנה

פורסם

MU זה מישחק דפוק לא שווה אפילו תהורדה בחינם שלו :bash:

פורסם

הבנתי למה כל החברים שלי משחקים LINEAGE2 חינם שרתים רוסים אם REG חינם ואפשרות לשחק חינם... חחחח עכשיו עשיתי REG ... ;)

פורסם

OK תקנתי את מו ועכשיו אני לא מבין למה זה עוצר לי במסך עם האוניות... אחרי זה זה לא ממשיך... :'( :'( :'(

פורסם

התקנתי הכל הלך טוב אבל אני צריך לעשות REG ולהכין משתמש.

אבל אין לי מושג איך עושים את זה.!!!

מישהו יכול להסביר לי?

וטומי תחבר לאיי סי קיו ואני יוכל לעזור לך :)

פורסם

מו זה משחק מפגר ומסריח שכל הילדים שם בני 6 ולקח יום לעלות ללבל 8

פורסם

ממתי אתה מבין במשחקים??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים