עבור לתוכן

כרטיס-קול למחשב, מיועד לאוזניות.

Featured Replies

פורסם

אני מבין שמגבר אוזניות אין לך, כן?

אם ככה כדאי שתיקח כרטיס שמיועד לעבוד עם כרילו אוזניות, האודיג'י אומנם כולל מגבר זול מאוד, אך הוא ייתן לך איכות טובה יחסית במחיר נמוך מאוד.

מעבר לכך זו השקעה גבוהה הרבה יותר.

Anatoli.

פורסם

אתה מדבר על הZS כי אם ככה לא יהיה עדיף את האודיופיל???

פורסם
  • מחבר

לא, אין מגבר...

וזה מה שאני פחות או יותר מחפש, יחס איכות/עלות גבוה, אין לי שום-סיבה להשקיע כמות כסף רצינית בכרטיס-קול...

לא שאני לא חובב מוסיקה או משהו, פשוט שבתור בן-נוער עדיין אין לי את המשאבים הכספיים להסחף עם רכישות שכאלו :)

פורסם

גתור בן נוער שעוד אין לו 17, אני כבר נסחפתי עם כל הרכישות האילו הרבה מעבר לאוזניות של 100$ וכרטיס של חצי מזה (וכל הכסף ד"א עבודה. תמצא עבודה ותאמין לי שתוכל לקנות כל מה שתרצה).

בנוגע לכרטיס עצמו, לא דיברתי בהכרח על ה-ZS, דיברתי על כרטיס מסדרת האודיג'י.

Anatoli.

פורסם

אז לאוזניות לא יהיה יותר עדיף את האודיופיל 2496 כי גם לו המגבר די טוב יחסית למחיר

פורסם

לאודיופיל (בדומה לכרטיס שלי ד"א) אין יציאה מוגברת. הוא מוציא ליין בלבד. זה עדיין נשמע בסדר גמור (צלאי לפחות, אבל אצלי הציוד קצת יותר מתקדם) אבל זה לא קרוב למה שאפשר להשיג עם מגבר מכובד באמצע.

Anatoli.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל בשביל מה מגבר לאוזניות ? ל-מה זה טוב?

פורסם

הסברתי קודם לכן שההבדל בין האודיג'י 2 VALUE הפשוט לבין ה ZS הוא בקידוד פורמטים לקולנוע ביתי בלבד.

אתה מתכוון להשתמש באוזניות, לכן אין שום סיבה לשלם עוד 150-200 שקלים רק בשביל שיהיה רשום לך AC3 על הצג במחשב.

האוזניות שברשותך לא נחשבות מקצועיות ולכן הייתי פוסל כרטיס קול מקצועי ומשקיע בכרטיס מיינסטרים כמו AUDIGY 2 VALUE + אוזניות טובות יותר, זה יהיה הרבה יותר איכותי מאשר כרטיס קול כמו ה X-Fi והאוזניות שלך.

בנוסף, שאלתי אותך מספר שאלות ולא קיבלתי עליהן תשובה.

מהו מקור האודיו שאתה מתכוון לשמוע ממנו? קבצי MP3, CD, DVD AUDIO - תגיד מה.

MP3 הינו פורמט דחוס במיוחד ובאיכות לא מקצועית בלשון המעטה. עצם פיענוחו ברכיב תוכנה ולא בחומרה (אפילו ב DSP) גורע עוד יותר מהאיכות.

פשוט תקנה כרטיס קול סטנדרטי ואל תקנה דברים שאין לך שימוש בהם.

פורסם
האוזניות שברשותך לא נחשבות מקצועיות ולכן הייתי פוסל כרטיס קול מקצועי ומשקיע בכרטיס מיינסטרים כמו AUDIGY 2 VALUE + אוזניות טובות יותר

מזה אוזניות מקצועיות?! אני יודע מזה כרטיס מקצועי, זה כרטיס שמיועד לשוק שבו הדרישות הינן נאמנות למקור בלבד ללא כל התחשבות בביצועים במשחקים או כל דבר דומה. עם זאת, אוזניות אילו נחשבות לאוזניות שמתאימות מאוד למוזיקה (לא קלאסית אולי, אבל למוזיקה) ככה שהן אולי לא ברמה הגבוהה ביותר, אבל הן בהחלט לא אוזניות "לא מקצועיות" כמו שאתה מגדיר אותן.

זה יהיה הרבה יותר איכותי מאשר כרטיס קול כמו ה X-Fi והאוזניות שלך.

איך אתה יודע?! שמעת כבר את ה-X-FI?! כי אני עוד לא, ולמשהו לא נראה לי שיש מישהו בפורום הזה שכבר יצא לו לבדוק את הכרטיס.

עוד באותו הנושא של האוזניות, אני בדקתי את האוזניות האילו בכמה הזדמנויות עם כמה כרטיסים. הראשון היה אודיג'י 2ZS, השני הוא ה-EMU 1212M שיש לי עכשיו שהוא כרטיס "מקצועי". ההבדל הוא שמיים וארץ, האימו נשמע פי כמה יותר טוב, וזה למרות העובדה שהוא לא מתוכנן לעבוד עם אוזניות. אין שום סיבה שלא ישקיע במשהו רציני יותר אם יש לו כסף.

עם זאת, אם כפי שכבר הסברתי, הווליו יהיה בחירה הטובה ביותר מבחינת יחס עלות/ביצועים. וטוב עוד יותר, לרכוש את המאיה 7.1 שלא עולה הרבה יותר כסף ונחשב לכרטיס יותר "מקצועי" כביכול.

Anatoli.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל בשביל מה מגבר לאוזניות ? ל-מה זה טוב?

סתכל בסטיקי יש שם הסבר על זה (מהדף השלישי אם אני לא טועה)

פורסם

טוב חיפשתי ב3 עמודים הראשונים של הסטיקי ולא מצאתי הסבר

פורסם

אם היית קורא! היית רואה שהוא אמר לך מעמוד השלישי ומעלה

ולא מהשלושה הראשונים

פורסם

אני אחסוך לך את הטירחהואני אתן תקציר

רוב המקורות לא מסוגלים לדחוף את האוזנית לביצועים הטובים שלהם ולכן יש מגבר -הוא מגביר את האות(ולפעמים גם קצת משנה אותו,גארדו )

זה אותו דבר עם הרמקולים רק בקטן(לא התכנון אלא הרעיון הכללי)

פורסם
  • מחבר

אני מבין שהייתי צריך להבהיר ישר מה יש לי בדיוק, אנשים פה התחילו להשתגע עם כרטיס-קול חדש ואוזניות חדשות...

בדיוק קניתי את הSennheiser HD-280, כך שאני לא חושב שאני אקנה אוזניות חדשות בקרוב.

Anatoli, עבדתי, אני אעבוד. העניין הוא שלבן 17 כמוני יש עניינים בוערים אחרים כמו רישיון, אז אני מעדיף לחסוך קצת

ובאמת לקנות משהו זול אבל טוב למחיר ולא כרטיס-קול יקר באמת.

בעתיד, בפעם הבאה שאשדרג את האוזניות שלי, אני לא אשכח לקנות כרטיס-קול איכותי בנוסף לכך.

LiquidForce, אני לא יודע מה אתה מגדיר כאוזניות מקצועיות, אבל הHD-280 הן אוזניות שנחשבות, ממה ששמעתי מכל מי ששאלתי

ומכל ביקורת שקראתי לאוזניות טובות מאוד (במיוחד בהתחשב במחיר הנמוך שלהן, אני קניתי ב75$). לצערי הרב אין לי את היכולת להרוויח סכומים שיכלכלו את סוג האוזניות שאתה מדבר עליהן, בהתחשב בכך שיש לי פשוט סדר-עדיפויות שונה, ודברים אחרים להוציא עליהם כסף.

(לא שיש לי מושג על אילו אוזניות אתה מדבר בדיוק כשאתה אומר מקצועיות [ואתה מוזמן לציין], אבל אני מניח שמדובר בסכום כסף רציני).

אבל כאמור, זה לא דיון על האם אני עצלן/טחון או על סדר-העדיפויות הכספי שלי, ביקשתי כרטיס-קול טוב שיתאים לאוזניות (וכמובן שהיה עליי להבהיר אילו אוזניות, עימכם הסליחה).

בכל-אופן, אני מבין שאם אני קונה *רק* כרטיס-קול ולא משקיע באוזניות יקרות אז סדרת האודיג'י תהיה הבחירה הכי טובה כשהValue יספק את כל צרכיי?

ותודה רבה לכל מי שהגיב =)

פורסם

אכן עם סדר העדיפויות הנוכחי שלך זו תהייה הברירה המשתלמת ביותר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים