עבור לתוכן

כרטיס-קול למחשב, מיועד לאוזניות.

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר.

אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב,

שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון...

תודה מראש

פורסם

למה זה מיועד משחקים או מוזיקה? ומה התקציב?

פורסם
  • מחבר

מיועד הן למשחקים והן למוסיקה...

כמה עולים כרטיסי-קול בימינו? כמה מאות שקלים לא? התקציב פתוח כרגע, רק לא לזרוק כרטיסי-קול מפוצצים שאני לא צריך...

פורסם

קח את האודיגי ZS

פורסם

יש גם את ה-Value , לא נראה לי צריך ללכת על ZS במיוחד כשאין לו רמקולים ::)

פורסם

בגלל שיש לו אוזניות שייקח את זה כדי שהצליל לא יתעוות פה

פורסם

גם אם הוא יקח Value הצליל לא יתעוות

פורסם

אם המגבר יופעל(במצב של אוזניות) אז יהיה הבדלים בין הכרטיסים והלא יש לו אזניות

פורסם

מניסיון שלי עם האודיג'י 2ZS שהיה לי ועם הA900 שלי (אוזניות) באודיג'י לא כדאי בכלל להפעיל את המגבר כי הוא רק מעוות את הצליל.

Anatoli.

פורסם

ההבדל היחיד (מבחינת חומרה) בין האודיג'י 2 (VALUE) ל ZS הוא מפענח פורמטים לקולנוע ביתי (AC3,DTS,PL2)

אין טעם לקנות את ה ZS אם יש לך אוזניות, זה לא יתן לך כלום. מה גם שבעזרת עריכה של הדרייברים אפשר בקלות לגרום לפענוח הפורמטים הללו

ע"י הדרייבר של התוכנה. אמנם רק ל SPDIF ובאופן מוגבל במיוחד מבחינת האופציות לשליטה על הסאונד. אבל ממילא אין טעם לעשות זאת לאנלוגי - בשביל זה יש פילטרים למחשב כמו AC3FILTER, שכן הדרייברים של קריאטיב פשוט נוראיים וכל שינוי קטן באופן הפקת הצליל, אפילו באקולייזר - גורם לירידה באיכות השמע, מנסיון.

פורסם

מה עם הכרטיסים החדשים שלהם ? לא שווה לחכות לביקרות ? הם אמורים לצאת עכשיו נראה לי

אם יש לך אוזניות טובות אז שווה להשקיע בכרטיס איכותי אולי מקצועי יד שנייה אפילו

פורסם

ה X-Fi של קריאטיב יהיה מאוד יקר. בשביל מוזיקה בלבד אני לא מאמין שהוא שווה קניה.

בקשר לכרטיס קול מקצועי - הכל תלוי במקור הסאונד. גם עם כרטיס קול בעשרות אלפי שקלים, ואוזניות באלפים,

אם הוא מתכוון לשמוע קבצי MP3 שהורדו בקאזה - לא תרגיש הבדל. אם אתה מתכוון לשמוע אודיו בפורמט לא דחוס

או FLAC \ AAC למשל, אז יש מקום להשקעה כזו.

הבנאדם לא ציין פרטים חיוניים לשיקולים שלו, לכן אוכל להמליץ רק על כרטיס קול סטנדרטי ורב-שימושי.

פורסם

חשבתי שהכרטיסים החדשים יעלו בערך 100 דולר.

והם גם אמורים לחסוך בכוח עיבוד למעבד, בונוס קטן ונחמד.

מה גם שיש דגם אחד שמיועד לאוזניות.

פורסם

הדגם הזול ביותר יעלה 130$ בארה"ב, משהו כמו 750 שקלים בארץ לכל הפחות אני מעריך.

קודם כל, על איזה אוזניות מדובר פה? לא ראיתי שציינת את זה איפשהו.

כרטיס קול שכולל מגבר אוזניות ותומך בסראונד (לא מתאים למשחקים עם זאת) ויש לו איות סאונד טובה הוא הפרודיג'י. כמו כן, המאיה 44 הוא כרטיס ליצוני עם מגבר אוזניות.

אם תרצה כרטיס קול מקצועי (בערך) משומש במחיר טוב, הדבר היחיד שתמצא בארץ הוא הAudiophile 2496 במחיר של כ-500 שקלים אני מעריך. הוא שווה את זה, אבל קח בחשבון שאין לו יציאה שמתאימה לאוזניות (למרות שזה עדיין יכול להניע אוזניות בסדר גמור, תלוי איזה אוזניות).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מדובר בסה''כ בSennheiser HD-280 ^^

והסיבה שציינתי שמדובר באוזניות היא, כפי שאמרתי, רק בגלל שאני פשוט לא משתמש ברמקולים.

כרגע יש לי onboard אז אמרתי לעצמי שכדאי לשפר את הכרטיס-קול, אבל אין צורך בכל ה5.1 למיניהם,

כי אין לי כוונה לרכוש רמקולים...

ומבחינת הקבצים שאני שומע, מדובר בעיקר בmp3 וogg (את הogg אני מכין מדיסקים מקוריים שאני קונה, אז הם באיכות גבוהה)

כך שאין צורך בכרטיס-קול uber ultra leet, אז אל תמליצו על מפלצות למיניהן שאין לי שום-צורך בהן...

כי כפי שאמרתי, מדובר בסה''כ במוסיקה, ובמשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים