עבור לתוכן

AMD 754 או AMD 939 ?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לקנות אתלון 64 939 3000 או אתלון 64 754 2800

754 - 3000/2000/512 ניו-קאס..

939 - 3000/1800/512 וניס

משהו נוסף יש סמפרון 64 ביט ? או שזה עם הליבה של ה 64 וזה בעצם עובד ב 32 ביט כמו הסלרון D ? ...

או שפריס זה 32 ביט עם ליבה של 64 ופלרמו זה 64 ביט ?

כי באתר של יבואן רשום SEMPRON 754 PARIS ו SEMPRON 64 754 PALERMO ...

ושאלה אחרונה הציעו לי מעבד OB + לוח ב 96 $ = AMD XP 2200 + M.B PC.C זה יוצא בערך 520 ש"ח .

פורסם

ושאלה אחרונה הציעו לי מעבד OB + לוח ב 96 $ = AMD XP 2200 + M.B PC.C זה יוצא בערך 520 ש"ח .

זהו, רק שתדע, שבאותו מחיר בדיוק הציעו לי חודש חברות במועדון "קריאת התנ"ך בעירום מלא".

אתה מתפשט, עולה לבמה, וקורא בתנ"ך בעוד שבנות מדרשה יפהפיות מלטפות את גופך הרוטט בסרטים כתומים וצורחות "נצח ישראל, תתחבר אלי יא גבר".

אם אתה מצליח לקרוא את כל הפרק בלי לפלוט... פרשנות שאינה מתיישבת ברוח אחת עם רוח המקרא, אתה מוכתר כמנצח ואותן נימפות יהודיות מדגדגות את גופך הדרוך עם כפות תמרים ולשות בידיהן אתרוגים בריאים.

מדי שלושה ירחים נעשות תחרויות קריין הרבעון, ומי שקרא בצורה הרהוטה ביותר מקבל ערב עם בת הרב. בשביל שהיא לא תתן את אוצרותיה בקלות, מביאים גם את אמא שלה. וכושי - גוי, כמובן - ענק, אבל ענק, על כל צרה שלא תבוא. כמה ענק? אני מדבר איתך על שני מטר. והוא גם בגובה שני מטר.

לא מספיק לך, מעבדת מחשבים יהוד חבר? יש עוד :xyxthumbs:

בחג הסוכות, הבא עלינו לטובה, יש את ערב העינוגים וההוללות, שמסתיים, באופן מסורתי, ב"בוקקה (Bukkake)". כמובן שמדובר בקריאה בציבור של פרשנות מאת הרב הגדול אברהם יהודה בוקקה, מגדולי יהדות ספרד. מי ששתה הכי הרבה יין קידוש זוכה לשבת קרוב למה שנשאר מבת הרב (הכושי, אתה יודע... :-\).

יש עוד תחרויות, כמו "מקיים המצוות השעיר של החודש". קלאסיקה אמיתית. גם יש לך סיכוי לזכות, מאז שהחזירו את ארמונד לגן החיות בירושלים.

אין ספק, זהו חוג חברים אותו לא שוכחים במהרה.

בקיצור, מעבד מחשבים יהוד חבר, כאלו עסקאות לא צריך לשפוט בפני עצמן, אלא לחשוב אילו דברים אחרים יכולת לעשות עם הכסף, מבין?

פורסם

939

פורסם

מה עדיף לקנות אתלון 64 939 3000 או אתלון 64 754 2800

754 - 3000/2000/512 ניו-קאס..

939 - 3000/1800/512 וניס

תושבת 754 היא מבוי סתם מבחינת שידרוגיות של את'לון 64. אם אני לא טועה המחירים של את'לון 64 2800+ ב-754 ואת'לון 64 3000+ ב-939 אמורים להיתו זהים אם לא קרובים מאוד [אולי כמה שקלים לטובת ה-939] - כמו-כן, יש מגוון רחב של לוחות אם די זולים לתושבת 939. בהפרש המחירים הזעום ביניהם אין טעם ללכת על 754 עבור את'לו 64.

תושבת 754 עברה באופן מעשי לתמוך רק במעבדי סמפרון אשר נכון לעכשיו מיוצרים אך ורק בתושבת זו [ניתן למצוא בשוק גם סמפרונים לסוקט A אבל AMD הפסיקה את היצור שלהם ולשוק ייקח מספר חודשים עד שהמלאי יסתיים לחלוטין בחנויות].

משהו נוסף יש סמפרון 64 ביט ? או שזה עם הליבה של ה 64 וזה בעצם עובד ב 32 ביט כמו הסלרון D ? ...

או שפריס זה 32 ביט עם ליבה של 64 ופלרמו זה 64 ביט ?

כי באתר של יבואן רשום SEMPRON 754 PARIS ו SEMPRON 64 754 PALERMO ...

כן, יש סמפרון 64-ביט - דיווחנו על זה בחדשות האתר. חבל שאתה לא קורא אותן.

אני לא מבין את כל הבילבול שעשית פה. עזוב לרגע את סוגי הליבות. יש כרגע בשוק שני סוגי סמפרונים: 32-ביט ו-64-ביט. ה-32-ביט מסוגל לעבוד בסביבת עבודה של 32-ביט בלבד. ה-64-ביט מסוגל לעבוד בסביבת עבודה של 64-ביט ויש לו גם תמיכה אחורנית ל-32-ביט. בדיוק כמו באת'לון 64. אותו דבר תקף גם לסלרון D - יש שתי גרסאות.

אצל אינטל בגלל שיטת המספרים שלהם קצת יותר קל להבחין בין גרסאות ה-32-ביט ו-64-ביט [יש הסבר בחדשה באתר על ירידת המחירים של אינטל ו-AMD - תקרא אותה - מומלץ].

אצל AMD זה קשה יותר כי שתי הגרסאות נמכרות תחת אותו מספר, למשל Sempron 3100+ יכול להיות 32 או 64 ביט. פשוט תצטרך לשים לב למדבקה שעל האריזה שמציינת איזו גרסה זו ולוודא עם המוכר שלך שקנית את הגרסה הנכונה.

פורסם

אולי די כבר עם הדיונים ההזויים שלך?

:kopfpatsch:

פורסם

אולי די כבר עם הדיונים ההזויים שלך?

:kopfpatsch:

אני איתך בעניין הזה

תגיד איך אתה לא מתבייש שיש לך חנות ואתה לא יודע אפילו איזה סוגי ליבות יש

או עזוב אתה בכלל אפילו שוקל לקחת דילים אם מעבדים מתוצרת עזה שהמעבד מולחם על הלוח פשוט :kopfpatsch:

פורסם

אני מאמין שהשאלות שלך נענו ולאור התגובות האחרונות ברור לאיזה כיוון הדיון הזה יימשך. ולכן, ובנימה זו, ננעל.

הערה:

לא יודע אם יש לך חנות או לא אבל אם אתה מתעסק בתחום מכירת מחשבים וחלקים אני מציע לך להתחיל לקרוא את החדשות של האתר והביקורות בעניני חומרה וכמובן להתחיל לקרוא ביקורות נוספות באנגלית מאתרין בחו"ל. מתוך הגינות ללקוחות שלך אתה צריך שיהיה לך ידע מינימלי ולאור השאלות שלך כאן ובדיונים אחרים עושה רושם שאתה די clueless.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים