עבור לתוכן

פתיחת פורטים

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי  ראוטר ויש לי בעיה, פתחתי דרך המחשב הזה את הפורט לסבבה דיסי ועכשיו אני יכול להוריד ממנה והכל טוב אבל רק במחשב הזה אני יכול כי אפשר להגדיר את האפשרות רק לאי פי אחד.. אז כדי להתחבר גם מהמחשבים האחרים לסבבה דיסי אני צריך לשות את האיי פי שמוגדר בפתיחת הפורט הזה וככה אי אפשר ששני מחשבים יהיו מחוברים באותו הזמן..

מה עושים? נ.ב:

יש איזושהי דרך להעביר קבצים מאחד לשני עם הראוטר?

יש איזושהי דרך לשגע משתמש אחר ברשת האלחוטית או לראות לאן הוא גולש?

:s05:

פורסם

למה אי אפשר... פשוט אתה צריך לתת PORT שונה לכל מחשב...

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה? יש פורט אחד לתוכנה

פורסם

שאתה מן הסתם יכול לשנות אותו.. תקבע במחשב השני להשתמש ב PORT אחר, ותפתח אותו ל IP שלו ב ROUTER..

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי אותך.. אז רגע, יש לי udp ו tcp איזה מהם לבחור? ואיזה פורט לרשום? (tcp ו udp זה קבלת ושליחת מידע?)

פורסם

תסתכל ב OPTIONS של התוכנה או שתחפש בפורומים של תמיכה שלה... זה אופציה בסיסית שיש לכל תוכנה..

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי אותך.. אז רגע, יש לי udp ו tcp איזה מהם לבחור? ואיזה פורט לרשום? אני לא רוצה שיפרצו לי (tcp ו udp זה קבלת ושליחת מידע?)

פורסם

מה זה יפרצו... שים משהו, לא משנה, אתה יכול לשים משהו בין 10000 ל 20000 למשל, תנסה את שתיהם אם אפשר...

פורסם
  • מחבר

יפרצו, כי הפורט פתוח... בכל מקרה בחרתי ב 1412, 412 זה הפורט שבשימוש כבר.. תגיד לי אם זה בסדר, ו תודה אחי!!! יכולתי לשבת על זה שעות!! :xyxthumbs:

פורסם

הפורט פתוח והוא מחובר דרך ניתוב ל-SababaDC שלך ועובד בפרוטוקול בו היא משתמשת. אם ימצאו חורי אבטחה ברוטוקול הזה אתה חשוף אליהם, זה נכון, כמו כל שאר השמשתמשים בו.

אתה צריך להגדיר גם פורט ל-TCP וגם פורט ל-UDP. אלה שני פרוטוקולי תעבורה שהתוכנה משתמשת בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים