פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים התגייסתי לפני שבועיים, מאז השעון הזה הפסיק לתפקד מחר לשיבטה להשאר שבועיים, שביזות על
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים א' לבחור שעשה טירונות במחנה 80 והעז להתבכיין...אתה פשוט פתטיאתה פאקינג ג'ובניק,עשית טירונות 00 שנמשכה שבועיים סה"כ,אפשר לחשוב איזה מסכן אתה. יש אנשים שעשו טירונות 4 חודשים,ועשו מסעות ארוכים עם משקלים על הגב,ישנו בשטח וטחנו מטווחים כשתוך כדי הסמל שלהם מטרטר להם את הצורהוהם טחנו כל כך הרבה מצב 2 שאתה היית רק מתחלחל רק מעצם המחשבה על כך.לכן תפסיק להתבכיין,זה לא שסבלת או השקעת מאמץ כלשהו...וכאילו פאק,היית בטירונות עם בנות..תגיד תודה לבורא עולם שאתה לא תקוע באוהל עם 40 חבר'ה מזיעים על שמיכות סקביאס ושקי שינה מעופשים.ולמי שהגיע לתותחנים...כל הזין
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים FLAWאיזה טירונות עושה ואיזה גדוד אתה? כי חבר שלי אולי מכיר אותך..הוא גם שם
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר א' לבחור שעשה טירונות במחנה 80 והעז להתבכיין...אתה פשוט פתטיאתה פאקינג ג'ובניק,עשית טירונות 00 שנמשכה שבועיים סה"כ,אפשר לחשוב איזה מסכן אתה. יש אנשים שעשו טירונות 4 חודשים,ועשו מסעות ארוכים עם משקלים על הגב,ישנו בשטח וטחנו מטווחים כשתוך כדי הסמל שלהם מטרטר להם את הצורהוהם טחנו כל כך הרבה מצב 2 שאתה היית רק מתחלחל רק מעצם המחשבה על כך.לכן תפסיק להתבכיין,זה לא שסבלת או השקעת מאמץ כלשהו...וכאילו פאק,היית בטירונות עם בנות..תגיד תודה לבורא עולם שאתה לא תקוע באוהל עם 40 חבר'ה מזיעים על שמיכות סקביאס ושקי שינה מעופשים.ולמי שהגיע לתותחנים...כל הזיןאני מקווה מאוד שאתה לא מדבר אלי...כי אם כן..ההיתה צריך לקורא מילה או שתיים מהתארד ליפני שאתה מגיב וההיתה רואה שאתה מדבר שטויות .
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים FLAWאיזה טירונות עושה ואיזה גדוד אתה? כי חבר שלי אולי מכיר אותך..הוא גם שםכרגע אני ב-03 ואני בשום גדוד אני במחלקת חובשים.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים ד"א מישהו יודע איזה טירונות ג'ובניקים נחשבת הכי קשה? (לפחות עד לפני שנה) אני יודע כי עברתי אותה אני רוצה לראות אם עוד מישהו יודע......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.