עבור לתוכן

טירונות במחנה 80 = קיטנה ..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם מדברים ומדברים אבל בואו לשיבטה... אצלנו שום דבר לא מקפיץ אותך בלילה כי המקום הזה כל כך חור ששום דבר לא חי בו חוץ מזבובים ויתושים, רק לשרוד בבסיס הזה צריך להקפיץ את רמת החיילות וההישרדות שלך ל030.

הכי כיף זה ללכת ב12 בצהרים 2 קילומטר עם אפודים לשטח לעשות מטווחים ולישון יומיים בשק שינה על החול ואחר כך לראות את פלוגות החילוץ וההצלה באים באוטובוסים ופורסים מיטות  :s07:

יש איתך מישהו בשם גיא סינטו (משהו כזה ..) ?

זה השבוע שני שלך נכון ?

יצאתה לטירונות באותו יום ? כי אני ההיתי בבקום 5 ימים.. :bash: באסה ..

• תגובות 37
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עשיתי טירונות בניצנים 24 יום :lol:

אין הגובניקים חיים טוב

אני עושה קורס מ"כים בצריפין, ביום ראשון אנחנו יורדים לשבועיים שטח בניצנים

ביום רביעי שעבר היו לנו שם מטווחים כל היום ואחרי מסע קטן ובסוף היום מטווח לילה...היה קשה, אבל כנראה עוד לא ראיתי כלום..

פורסם

יש איתך מישהו בשם גיא סינטו (משהו כזה ..) ?

זה השבוע שני שלך נכון ?

יצאתה לטירונות באותו יום ? כי אני ההיתי בבקום 5 ימים.. :bash: באסה ..

אין איתי מישהו כזה, אני לא תותחן

יצאתי עוד באותו יום ישירות מהבקום לשיבטה :'(

פורסם

איזה מבאז זה לטחון אבנים :\ ואני כאן יש לי עוד 3 שנים מיאשות של תיכון ואז גם אני הופך לרכוש צבאי D:

פורסם
  • מחבר

תאמין לי בחודשיים וחצי שהיו לי בין סיום הביצפר לבין הגיוס נהנתי כל כך ששכחתי כמה מגעיל בביצפר...

ואולי לך יהיה אפילו יותר זמן.. יש לי חבר שיתגייס רק בעוד חצי שנה מה שאומר שיש לו 9 חודשים של חופש... :screwy:

ואחרי צבא עושים טיול טוב של כמה חודשים ואתה בנאדם חדש..

אבל מה אני בטוח שכל טירון לא משנה איפו הוא משרת יסכים איתי, בצבא כל יום ניראה כמו 3.. פשוט לא ניגמר.

אבל בוא ניתנחם בעובדה שאחרי זה יהיה הרבה יותר קל..

פורסם

זכור משפט

מה שלא הורג אותך מחשל אותך

מה שהורג אותך מחשל תאמא שלך

יאלה אני יגיד לך ככה gl hf at army m8

go to kick some ass

פורסם

ניצנים>>זיקים>>מחנה 80>> ששככוווננההה

ומי פה משרת בקציעות??

פורסם

אתם מדברים ומדברים אבל בואו לשיבטה... אצלנו שום דבר לא מקפיץ אותך בלילה כי המקום הזה כל כך חור ששום דבר לא חי בו חוץ מזבובים ויתושים, רק לשרוד בבסיס הזה צריך להקפיץ את רמת החיילות וההישרדות שלך ל030.

הכי כיף זה ללכת ב12 בצהרים 2 קילומטר עם אפודים לשטח לעשות מטווחים ולישון יומיים בשק שינה על החול ואחר כך לראות את פלוגות החילוץ וההצלה באים באוטובוסים ופורסים מיטות  :s07:

שיבטה הוא כזה חור שגם חול אין שם אלא רק אבקת חול כי כל גרגר חול נורמאלי כבר ברח משם, ותנסו להיות שעה 1 וחצי במשך שעה במצב ירי בשכיבה על אספלט רותח כשהמרפקים שלך מתפרקים והזיעה נוטפת על הקת של הנשק בזמן שהמפקד שלא מבין כלום מהחיים שלו צורח עליכם ואחרי זה בבסיס שומעים על מישהו שהתאבד וכל זה כשלו עוד היה נשק מקוצר לעומתנו שמסתובבים כמו מטומטמים עם 5 אצבעות ידית אחיזה 24\7 עם נשק ארוך!!!! גאד דאמ בכיינים מחורבנים!!!

פורסם

ומי פה משרת בקציעות??

אני.... :(

פורסם

כן.

פורסם

^^^

תקשוב עוצמה! תקשוב משפחה!

פורסם

5 אצבעות ידית אחיזה, LOL !!! :lol:

פורסם

נשארו לך עוד 10 שעות מחר אתה מתגייס ?

פורסם
  • מחבר

נשארו לך עוד 10 שעות מחר אתה מתגייס ?

מכוון אל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים