עבור לתוכן

טירונות במחנה 80 = קיטנה ..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם... :hi:

שבועיים שהפורום הזה חסר לי כל כך...

כן אני אחרי שבועים רצופים של טירונות גובים במחנה 80.. ואני יכול להגיד על זה רק דבר אחד, זה פשוט קיטנה !

אומם האוכל גרוע (אבל אני 5 דק' מהבית אז אני רוב הזמן מקבל שווארמה ופלאפל.. :lol:), המפקדות עם האף בשמיים למרות שהן פחות חצי שנה בצבא..

אבל המגורים למשל הם כמו אחסניית טיולים זולה.. (אולי אפילו מאוד, אני בהילטונים למי שמכיר..).

מה שבטוח גם על זה 80% מהגובניקים שם בוכים ...

אנחנו בעיקר עומדים הרבה במיסדרים זה הדבר הכי קשה שם :bash:

יום ראשון שעבר קלתנו נשקים ועברנו 12 שעות של אימון ביומיים שאחרי זה וזהו סיימנו עם האימוני נשק :kopfpatsch:

כל כך מבאס דווקה היה ממש כיף ואפילו גילתי שאני דיי טוב בזה .. :xyxthumbs: :'(

אולי שבוע הבא נתגבר את המישטרה הכחולה .. כן ממש קשור לטירונות.. :nono::nixweiss:

סה"כ זה לא טירונות שיש מה לספר עליה יותר מידיי .

אבל לא משנה איפו ואיך שבועיים בלי הבית (וכמובן בלי הפורום הזה ..) זה תמיד קשה :-*

• תגובות 37
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה באסה לקנות מחשב כזה ולא להנות ממנו בגלל הצבא.. או.. לחזור מהצבא ולגלות שהחלקים כבר לא שווים כל כך.. או... שהעניין במחשב יורד אחרי הצבא.. :lol: :lol:

פורסם

אין כמו טירונות של מוד"ש בבהל"ץ 14....

אמצע שום מקום ימינה....

40 דקות מהעיר הכי קרובה....

ועדיין יש חתולים שבאצע הלילה בשמירות בש"ג מקפיצים לי את הנשמה מרוב פחד.,....

איבדתי איזה 30 שנה מהחיים שלי כבר בגלל הנבלות.....

פורסם
  • מחבר

יורד החשק מהמחשב ?!?!?

אני אחרי לילה של שמירות= 24 שעות בלי שינה כי היו לנו הקפצות  ככה שגם תשעתיים שינה לא קיבלנו..(נכון ל7 בבוקר היום, אין לי כוח לחשב כמה זה עכשיו..) ונחש מה אני עושה ?

אוקי אז כמה שעות אתה עם החברים ומאז הינה מ4 אני על מהמחשב חורש..

וככה יהיה גם מחר..

ומה לא כבר שווה בחלקים ? מה הישתנה בשבועיים האלה ?

וזה לא קשור עוד שבועיים בעזרת השם אני בבית כל יום..

עריכה: The Maestro אצלנו זה יותר גרוע ...

א. אני שמרתי על פרדס שליד הבסיס ויש שם הרבה נמיות ועוד כל מיני דברים שרצים ומקפיצים אותך .

מ 4-7 שמרנו על איזה כביש וחבורה של ילדים ערסים פשוט שיגע לנו תביצים...

הם זרקו אבנים על מכוניות קפצו לכביש כשמכונית באה והדליקו כל דבר דליק שהיה באזור..

ועד שהמישטרה באה (2.5 שעות, מאיפו הם באו לעזאזל ?) נחש מי היה צריך להשגיח עליהם .. :kopfpatsch::pissed:

פורסם

שנייה אתה מתלונן? גם אני עכשיו בטירונות בקציעות (גבעתי) וזה בכלל לא קייטנה אפילו לא קרוב זה קשה אפילו קשה מאוד אבל לא נורא שורדים סה"כ זאת חווייה ולמרות שזה קשה יש קטעים שהטירונות יכולה להיות ממש מהנה..(דברים כמו שיעורי נשק וכו').

אהה ולא משנה מה אל תכנסו לאוהל אב"כ :P

פורסם

אני עשיתי טירונות בניצנים 24 יום :lol:

אין הגובניקים חיים טוב

פורסם
  • מחבר

שנייה אתה מתלונן?

אהה ולא משנה מה אל תכנסו לאוהל אב"כ  :P   

אתה מדבר אלי ?

כי אם כן אני ממש לא מיתלונן להפך אני מאוכזב . אני רוצה משהו עם חוויות אפילו שהוא יהיה קשה..

ולא משהו כמו שאני עכשיו נישבע לך כל שניה אתה שומע "הקשב המפקדת אפשר לשבת כואב לי .." או בחדר " "אחחח איזה יום קשה כל הזמן עמדנו .."

ועכשיו לקטע לא ברור אני שם שבועיים ועשיתי 60 שכיבות שמיכה :kopfpatsch: בגדנ"ע עשינו את זה עד הצהריים ובכל יום.. :sleep:

פורסם

חחחחח טירונות 02 באמצע אוגוסט הלוהט... מעלה בי זכרונות נעימים {או שלא כ"כ..}.

זה הדבר הכי כיפי שיש, צחוקים בלי הפסקה, מפקדות שלא מפסיקות לצרוח מחוסר אונים, וזהו בסה"כ היה די נחמד, לפי דעתי זאת חווייה חוץ מזה שצריך לקום כל הזמן ב-4-5 בבוקר עם בקושי 6 שעות שינה.

פורסם
  • מחבר

חחחחח טירונות 02 באמצע אוגוסט הלוהט... מעלה בי זכרונות נעימים {או שלא כ"כ..}.

זה הדבר הכי כיפי שיש, צחוקים בלי הפסקה, מפקדות שלא מפסיקות לצרוח מחוסר אונים, וזהו בסה"כ היה די נחמד, לפי דעתי זאת חווייה חוץ מזה שצריך לקום כל הזמן ב-4-5 בבוקר עם בקושי 6 שעות שינה.

כן ממש חם עכשיו...

בכשר למפקדות :lol: שלנו כבר לא צועקות כי הן פשוט לא יכולות :lol:

מהמפקדת הציוותית דרך הסמלת ועד המ"מ כולם כבר בלי קול.. :lol: :lol:

הם כבר היתיאשו ואפילו צוחקות מכל דבר כבר.. :nixweiss:

פורסם

אתה מדבר אלי ?

כי אם כן אני ממש לא מיתלונן להפך אני מאוכזב . אני רוצה משהו עם חוויות אפילו שהוא יהיה קשה..

ולא משהו כמו שאני עכשיו נישבע לך כל שניה אתה שומע "הקשב המפקדת אפשר לשבת כואב לי .." או בחדר " "אחחח איזה יום קשה כל הזמן עמדנו .."

ועכשיו לקטע לא ברור אני שם שבועיים ועשיתי 60 שכיבות שמיכה :kopfpatsch: בגדנ"ע עשינו את זה עד הצהריים ובכל יום.. :sleep:

מאוכזב ממה? שהטירונות שלך לא קשה? אתה לא צריך להיות מאוכזב מזה אתה צריך להיות שמח שזה ככה תאמין לי עדיף לחיות בחדר ולא לעשות כמעט כלום מאשר לחיות באוהל באמצע המדבר וכשרוב היום טוחנים אותך ודרך אכב זה הרבה יותר קשה מבחינה נפשית מאשר פיזית..

פורסם

כן ממש חם עכשיו...

בכשר למפקדות :lol: שלנו כבר לא צועקות כי הן פשוט לא יכולות  :lol:

מהמפקדת הציוותית דרך הסמלת ועד המ"מ כולם כבר בלי קול.. :lol: :lol:

הם כבר היתיאשו ואפילו צוחקות מכל דבר כבר.. :nixweiss:

חחחחחח גם אצלנו היו שתיים שממש לא יכלו לדבר והמ"מ בא לדבר איתנו וצעק עלינו שהוא יזיין אותנו ושאסור לו לדבר ככה אבל פשוט עלינו לו על העצבים אז הוא מרשה לעצמו לדבר ככה, ואיזה מסכנות שתי המכ"יות היו יומיים שהן ממש לא יכלו לדבר.

דרך אגב הייתה סמלת אחת שפעמיים באה להציץ לנו במקלחות איזה חרמנית :kopfpatsch:

פורסם

שאלה לגבי מד"סיות...

זה רק מאצלנו בבה"ץ או שכל המדסיות שוות בטירוף?

פורסם

גם אצלינו בקציעות יש כמה מדסניקיות שוות בטירוף אבל הכי שוות אצלינו אלו המשקיות קליעה :2gunsfiring:

פורסם
  • מחבר

מאוכזב ממה? שהטירונות שלך לא קשה? אתה לא צריך להיות מאוכזב מזה אתה צריך להיות שמח שזה ככה תאמין לי עדיף לחיות בחדר ולא לעשות כמעט כלום מאשר לחיות באוהל באמצע המדבר וכשרוב היום טוחנים אותך ודרך אכב זה הרבה יותר קשה מבחינה נפשית מאשר פיזית..

לא מאוכזב מיזה שזה לא קשה . אבל תבין חוץ מהימי מיטווח התורנות מטבח זה אחד הדברים היותר מעניינים שעשינו.. :bash:

ד"א המפקדת שלנו ברחה אחרי השבוע הראשון ..אבל ביגלל זה שניים מהשוטפים שלי לחדר בכלא ל 14 יום (=טירונות חוזרת אני מאמין..)

פורסם

אתם מדברים ומדברים אבל בואו לשיבטה... אצלנו שום דבר לא מקפיץ אותך בלילה כי המקום הזה כל כך חור ששום דבר לא חי בו חוץ מזבובים ויתושים, רק לשרוד בבסיס הזה צריך להקפיץ את רמת החיילות וההישרדות שלך ל030.

הכי כיף זה ללכת ב12 בצהרים 2 קילומטר עם אפודים לשטח לעשות מטווחים ולישון יומיים בשק שינה על החול ואחר כך לראות את פלוגות החילוץ וההצלה באים באוטובוסים ופורסים מיטות :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים