פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים קצת נמאס לי ממשחקי רשת, ופשוט הייתי רוצה להנות מסינגל טוב, מולטי לא חשוב, רק סינגל. משחקים שכבר שיחקתי ונא לא להזכיר אותם GTA SA NFSU COD MOHAA -בקרוב HL2 SECOND SIGHT PES4 שיחקתי עוד הרבה אבל אני אכתוב את אלה שיכולים להיות מוזכרים... תחשבו אנשים
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים איזה ג'אנר אתה אוהב?אישית אני עכשיו משחק ב Dungeon Siege 2ז'אנר: תפקידיםתת ז'אנר: Hack & Slash, חבורת דמויות\צוות, פנטזיהBattlefield 2ז'אנר: פעולהתת ז'אנר: ריבוי-משתתפים ומשחקי מסיבה, מלחמה (War Games)RollerCoaster Tycoon® 3 Soaked בנייה וניהול פארק שעשועים.אגב Soaked זה תוספת שמוסיף כול מיני מיתקניי מיים בריכות וכזה..
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר BATTLEFIELD 2 זה ברשת,וביקשתי רק סינגל ROLLER COASTER TYCOON , היה לי אבל זה ניהיה משעמם מהר מאודDUNGEON SIEGE 2...אמ..זה נשמע נחמד.. זה טוב כמשחק סינגל ולא רשת?יצא כבר המשחק לחנויות?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אמנם אני Fanboy קטן של המשחקים האלה, אבל:Deus Ex וסדרת Fallout. חוויה לכל תא בגופך.אההה כן, וגם Homeworld.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אמנם דיאבלו 2 זה משחק הרבה יותר כיף ברשת אבל גם כסיננגל נהנהיתי ממנו מאוד , עם ההרחבה עוד יותר.הממ תנסה heroes 3 משחק שפעם חרשתי עליו ואולי גם מקס פיין 2 למרות שאני אישית לא אהבתי אותו.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אני גם משחק עכשיו בדאנג'ן סיג' 2 אחלה משחק תפקידים ממש ממש אהבתי...תנסה גם את blood rayne 2 לא רע להעביר את הזמן ובשבילי לפחות זה דיי כיף.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים סדרה של חמישה משחקים זה מספיק ארוך ?legacy of kain.כל הסדרה:blood omensoul reaversoul reaver2blood omen 2defiance.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים Halo אוי...על מה אתה מדבר...אחד המשחקים המאכזבים. ממש משעמם אחרי כמה שלבים, אולי העלילה מעניינת, אבל המשחקיות והשלבים חוזרים על עצמם עד כדי בכי :-\
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מאכז הוא לא.. (לדעתי לפחות)ישנם אומנם הרבה משחקים אחרים טובים יותר..אבל סיימתי אותו לפני חצי שעה ונהנתי מאוד
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים Dungeon Siege 2 ממליץ מאוד עליו!!! לא רק שהוא ארוך רצח הוא גם מעניין והעלילה שלו בת ****
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.