עבור לתוכן

בעית התחברות לאיסיקיו

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו...אין לי מושג מה הבעיה כי לפני זה הצלחתי

ודרך אגב יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה(זה מחשב שמחובר אלחוטית לראוטר)

תודה לעוזרים

פורסם

שלום רב.

אוקיי אתה יכול לנסות למחוק ולהתקין את הICQ שלך מחדש, אתה יכול לנסות לעבור ICQ 5 ואז אולי הבעיה תתפתר, אתה יכול לבדוק עם יש רוגלות או וירוסים שמגבלים אותך מלהתחבר לICQ אפשר להשתמש ב SPY BOOT+AD AWARE SE

תנסה כבר מהדברים הבאים יש הרבה בעיות שקשורות להתחברות בICQ אבל תן יותר פירוט על הבעיה שלך מתי היא התחילה מה בדיוק קורה כאשר אתה מנסה להתחבר?

אי אפשר פשוט להגיד אני מנסה להתחבר לICQ ואני לא מצליח כי קשה להבין מה כבר יכולה להיות הבעיה

נ.ב יכול להיות שאפילו הפורט של הICQ 5190 חסום אצליך תנסה קודם כל

1: להסיר טוראנים דרך SPY BOT +AD AWARE SE

2:למחוק את הICQ ולהתקין ICQ 5 לא ראיתי עדיין בעיות איתו

3: לעדכן את תוכנת האינטי ויורס שלך ואז לעשות סריקה מקיפה יכול להיות שאחד מן הקבצים שאחרים להעלת הICQ במחשב שלך פגומים בגלל ויורס או משהו דומה

פורסם
  • מחבר

יש לי רשת אלחוטית ובמחשב איפה שהראוטר אי אפשר היה לשלוח ולקבל קבצים אז פתחו לי פורט(5190) ומאז נראה לי אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו במחשב השני (בשני המחשבים יש איסיקיו 5) אז אמרו לי שאני צריך לבחור פורט אחר לאיסיקיו במחשב השני ופתחו לי 5191 אבל עדיין זה לא מתחבר....

התקשרתי לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב כדי שיחזירו תפורטים כמו שהיו פעם לבדוק אם זאת הבעיה וגם אז האיסיקיו לא התחבר

פורסם

תנסה לאפס את ההגדרות של הראוטר של ההפניית פורטים דבר ראשון. כשאתה מפעיל ICQ באחד מהמחשבים זה עובד?

פורסם
  • מחבר

לא ממש בא לי לגעת בראוטר...כי היו לי איתו בעיות ועכשיו סידרו אותו

והאיסיקיו במחשב ה"ראשי" פועל...

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור...?

פורסם

איך קבעת במחשב אחר שה ICQ יעבוד על PORT אחר?

פורסם
  • מחבר

בהגדרות אפשר לשנות שם פורט...

ושמתי לב שכל תוכנה שצריכה אינטרנט לא פועלת...חוץ מהאקספלורר שפועל

פורסם

ה NAT ב ROUTER מוגדר ועובד?

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה זה...

פורסם

אז או שתלמד, או שתבקש ממישהו שיבדוק..

אם התקשרת לספק שירות שלך והסברת לו את המצב, הם לא הצליחו לעזור לך ?

איזה ROUTER יש לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים