עבור לתוכן

gta3 וvoodoo3

Featured Replies

פורסם

לבן דוד שלי יש voodoo3 במחשב שלו:

pentium 3 750mhz

128mb ram sdram

האם המשחק gta3 אמור לעבוד אצלו? ???

האם יש fix כלשהו?

תודה רבה, פרד פלינסטוון :asthanos:

פורסם

תשמע לי ולאבא שלי וכנראה גם לדוד שלך יש את אותו המפרט אצלי זה לא עובד, אצל אבא שלי כן, ועל שניהם מותקן WIN 98SE....אז מה שאני אומר פה בעצם זה, תנסה.

פורסם

אני בספק

פורסם

הייתי מהמר שלא יעבוד וגם אם כן, לא תוכל לנצל את היכולות של המשחק. חבל.

פורסם

לפי דעתי וודו 3+gta3=לא עובד....

או לפחות לא טוב כמו עם הr8500le... ;)

פורסם

אני בספק גדול אם זה יעבוד

היה לי voodoo 3 וgta3 לא בדיוק מסתדר איתו בצורה טובה

אבל נסה לחפש ברשת אולי יש פתרון

פורסם

נראה לי שיש באתר www.gta-3.com FIX לוודוו אבל זה על תנאי שיש לך את המשחק המקורי או ISO!

פורסם
  • מחבר

שמע יש לי radeon8500le וזה עובד אצלי ג-ר-ו-ע!!! :'(

ואם כבר מעלים את הנושא תסתכל על המפרט שלי ותגיד לי - למה זה עובד ככה?! האם יש fix כלשהו?

:hat: :AR15:

פורסם

ואם כבר מעלים את הנושא תסתכל על המפרט שלי ותגיד לי - למה זה עובד ככה?! האם יש fix כלשהו?

לא יודע מה זה גרוע אצלך אבל זה בטוח יותר טוב מוודו 3 :hat:

פורסם

אני נסיתי להעלות את המשחק על וודו 4 4500 וזה לא זזזזזז!

חבל על המאמץ לנסות אפילו :bash:

פורסם

כן, תעשה חיפוש בפורום לנושא שנידון פעמים רבות - אתה בוודאי תמצא צ'יק צ'ק תיקון מתאים.

נ.ב, לנושא המקורי - GTA3 לא ירוץ על וודו3.

פורסם

ותיראו משהו.. ג'יטיאיי 3 לא יפעל לך 100% עם וודו3.. לא שווה.. אבל לפעמים כרטיס מסך יכול להיות דפוק ולפעמים הוא יכול להיות טוב.. זה הרבה תלוי בדרייבר המותקן.. יש לי ג'י פורס 2.. בהתחלה ג'יטיאיי3 לא זז אצלי!! ממש ממש היה גרוע! אחרי זה.. הורדתי דרייבר של אנ וידיה.. ועכשיו פועל לי חלק! כך שהדרייבר מוציא את היכולת מהכרטיס מסך שלך! כך שיפעל באופן חלק! לכל כרטיס.. תמיד כדאי להוריד דרייברים עידכוניים.. אבל להוריד מאתר של הכרטיס.. תלוי איזה כרטיס ואיזו חברה.. יש לשים לב... מקווה שעזרתי לך אח שלי..

פורסם

ותיראו משהו.. ג'יטיאיי 3 לא יפעל לך 100% עם וודו3.. לא שווה.. אבל לפעמים כרטיס מסך יכול להיות דפוק ולפעמים הוא יכול להיות טוב.. זה הרבה תלוי בדרייבר המותקן.. יש לי ג'י פורס 2.. בהתחלה ג'יטיאיי3 לא זז אצלי!! ממש ממש היה גרוע! אחרי זה.. הורדתי דרייבר של אנ וידיה.. ועכשיו פועל לי חלק! כך שהדרייבר מוציא את היכולת מהכרטיס מסך שלך! כך שיפעל באופן חלק! לכל כרטיס.. תמיד כדאי להוריד דרייברים עידכוניים.. אבל להוריד מאתר של הכרטיס.. תלוי איזה כרטיס ואיזו חברה.. יש לשים לב... מקווה שעזרתי לך אח שלי..

בעקרון אתה צודק אבל חוץ מזה שאין אתר ל3DFX (היצרנים של VOODOO), שום דרייבר לא יעזור.

גם אם הוא יעלה אתה לא תוכל לשחק בו מרוב איטיות ובסוף יתקע המחשב...(מנסיון)

בכל זאת אם אתה צריך דרייברים www.voodofiles.com

פורסם

17fps על הוודוו 3 הישן שלי(2000)

עם וודוו 3 3000 חבר שלי קיבל 20-21~

אז המשחק עובד בלי בעיות ואל תדברו שטויות.

:>~~~~

פורסם

איך?! אני עם הכרטיס הזה בNFS 5 קבלתי רק 12 FPS ב640*480, 32.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים