פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים שלום לכולם אני יודע ששאלה זאת נשאלה מספר פעמיםאבל ניסית כבר הכל!לעניננו.......אני משתמש באימיול 4.2 של ליוןהעניין הוא שכל פעם שאני מעלה את התוכנה זה פשוט תוקע לי את המחשב עד כדי כיבוי והדלקה מחדשגם נסיונות להתקין שוב עלו בתוהו!יאמר שחכיתי לעניין עדכון הקבצים השיתופיים בהאשינגולא פה הבעיה.עשיתי גם את המתבקש מנורטון 05! גם לאחר פירמוט המחשב הבעיה לא נפתרהופשוט תוקעת לי את המחשב עד לפני שבוע הכל עבד פיקס הייתי ממש מרוצה ופתאום הכל נפלניסית להתקין גרסאות מאוחרות עד 5.3 אך ללא הצלחה עדיין תוקע את המחשבמה אפשר לעשות שלא נעשה עדיין?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים 1. תמחוק את האימיול של LION FAG WORK 2. תשרוף את המחשב כי הוא הודבק באימיול של ילדים בני 12 3. תוריד את האימיול המקורי... הכי טוב
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר שלח איזה לינק להורדה שנראה במה מדוברוחוץ מזה מה הקשר?כל מי שיש לו ליון נתקע לו!?!?!
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר פשוט לא יאמן אימיול פשוט תוקע לי תמחשב כולל הגרסההמקורית שהלינק מפנה אותי ניסית הכל מגרסה 0.42 והילךאני פשוט לא מצליח למצוא את הבעיההמחשב אחרי פירמוט וכשאמיול עובד זה פשוט תוקע אותו עד כדיע הדלקה וכיבוילמישהו יש פתרון יצירתי לבעיה?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אולי יש לך ספיוור במחשב?תננסה להריץ סריקותואולי יש לך בעית זיכרון? אימול צורך הרבה משאביםתנסה בעיקר את ההצעה של הספיוור
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר יש לי מחשב חזק לא נראה לי שזה בעיה של זכרוןיש פנטיום 4 3ג 512 זכרוןוכן יש לי SP2ולא נראה שזה בעיה של ספייוור הרצתי נורטון מעודכן ספייבוט ואדאוורוזה לא מצא כלום
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אם התכוונת מ 10 חיבורים לא-מאושרים בו-זמנית לכמה שאתה רוצה, אז כן, לזה התכוונתי..
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר מממממ.............אז התקנתי את זה!האם זה יכול להיות בעיה בהגדרות של אימיול כי אין לי פייר וול למרות שרשום בSP2 שזה דולקאבל בכניסה לפרטים זה על OFF מה שנראה לי מוזרוהאם זו יכולה להיות בעיה של רגיסטרי או משהו שפוט תוקע את זה?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים המחשב שלך מחוברת ישירות לאינטרנט או דרך רשת ? המודם מתפקד כ ROUTER או שאתה מחייג מהמחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.