עבור לתוכן

איזו תוכנה לביטורנט מומלצת?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו את הטורנדו אבל היא לוקחת לי איזה 30000 k כמה לך היא לוקחת?

23,300kb - אבל זה לא כל כך רציני.

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

bitcomet

80000

יחסית הרבה אבל רק בגלל שאני מעמיס אותו בטורנטים

אבל ההורדות שלי הם מהירות

הכל תלוי בסידרים ובליצרים בסופו של דבר

החסרון אבל הכי גדול של הBITCOMET הוא שיש לו BAN על חלק מהטרקרים

פורסם

ביטורנדו תוכנה מעולה השתמשתי בה המון זמן אבל מצאתי לאחרונה תוכנה הרבה יותר טובה יציבה ושתופסת פחות זיכרון ולא "חונקת" את המחשב במהלך ההורדה.

לתוכנה קוראים BIT-SPIRIT ואני ממליץ לכם לבדוק אותה, אין הרבה מה להגדיר והיא אומנם לא קטנה כמו הביטורנדו אבל היא ממש נוחה ודי יציבה וכמו שאמרתי לא מעמיסה על המחשב יותר מידי במהלך ההורדה.

http://fileforum.betanews.com/detail/1064929835/1

פורסם
  • מחבר

איזה הגדרת לשים בביטטורנדו?

פורסם

אין כל כך מה להגדיר בתוכנה, וזה מה שיפה.

רק אם תרצה להגביל את קצב ה-Upload, ע"י שינוי ה-Settings for ל-Dial up/ISDN וכך ה-upload יהיה רק 3kb/s.

פורסם

אני גם ממליץ על ביטקומט, הכי נוחה וטובה לדעתי. לא יודע על איזה אלגוריתמים אתה מדבר אייס ברייק, הכל תלוי בחיבור שיש לך מן הסתם, לי אין שום בעיות אפלוד וכו.

פורסם
  • מחבר

טוב חברה אחרי שהחלטתי על איזה תוכנה אני הולך(ביטטורנדו)

ואחרי שהגדרתי אותה נכון

אני צריך אתר שממנו אפשר להוריד טורנטים

אני יודע שלפני איזה שבוע פתחו כאן תרד על זה אבל אך אחד לא שלח לי הזמנה

אז ככה שאין לי איזה אתר להוריד ממנו

אפשר אולי הזמנה ל TorrentBytes או \ו Torrentit

אלה האתרים שהבנתי שהם טובים

תודה !!

פורסם

ברור שלא.. דבר ראשון עדיף לשנות את הפורט (ולבדוק שהוא פתוח אם אתה מאחורי FIREWALL/ROUTER), וברור שצריך להגביל את ה UPLOAD בשביל לקבל ביצועים נורמלים... כמה להוריד זה כבר שאלה.. בד"כ אומרים בסביבות 6-8, אם אתה גולש אז יותר...

פורסם

איך יודעים לאיזה פורט לשנות? זה משנה אם אין לי Router?

פורסם

זה לא משנה, כל עוד זה לא ה DEFAULT PORT אפשר מה שאתה רוצה (אם יש ROUTER פשוט צריך לפתוח אותו שם אחרי זה)....

אפשר כל מספר בין 1 ל 65000 בערך.. אני בד"כ שם דברים בין 4000 ל 6000....

פורסם

המממ...כלומר זה לא יכול להשפיע על מהירות ההורדה שלי בביטורנט?

פורסם

מה הקשר בין PORT למהירות הורדה ? (כל עוד כמובן לא בחרת PORT שהוא BLACKLISTED בכל מני מקומות, אבל הסיכוי קטן כל עוד אתה לא על DEFAULT PORT של איזה תוכנת P2P)...

פורסם

אז על מה בדיוק Port משפיע?

פורסם

PORT זה בסה"כ חלק מהזיהוי של התוכנה כלפי האינטרנט, כמו שכתובת ה IP שלך באינטרנט, היא הכתובת שאנשים יכולים לתקשר ישירות איתך, ה PORT הוא כאילו מס' הבית בבניין (כל תוכנה שצריכה לתקשר, צריכה לפחות פורט אחד כדי לתקשר עם העולם)...

יש חברות שחוסמות או מאיטות גישה לפורט מסויים כי הם יודעות למשל שהפורט הזה משמש בדרך כלל לתוכנות P2P ולכן מומלץ לשנות את זה...

זה לא משפיע על המהירות באופן ישיר כמו ששינוי בפרמטרים של קצב העברה וכו'..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים