פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים ראיתי שהמליצו כאן בסטיקי על azures אבל היא לוקחת הרבה זכרון על איזו תוכנה אתם ממליצים , שלא לוקחת הרבה זכרון וכמובן שהיא גם מהירה?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אחי זה משתמש לי באיזה 30000 k זה לא הרבה?אני לא יודע...אבל היא תוכנה ממש קלילה, פשוטה לשימוש וכמעט ולא תופסת אצלי משאבי מערכת (P4 2.4, 512MB).
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר אחי יכול להיות שלא הבנת אותי נכון ביקשתי קישור לBITCOMET ולא ל טורנדו (יש לי עכשיו את הטורנדו אבל היא לוקחת לי איזה 30000 k כמה לך היא לוקחת?)
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים ברור שאת ה CLIENT.. ה TRACKER זה בשביל לעשות שרת שיתוף....בכל מקרה, ה BITCOMET עדיף מבחינת ביצועים / משאבים כי הוא כתוב ב C++, הבעיה היא שהוא לא הכי חכם.. הוא לא עושה UPLOAD טוב תמיד, והמהירות הורדה שלו לא טובה כמו האחרים (למרות שהכל יחסי)...ה AZAREUS הכי טוב / מתקדם, אבל בהתאם לוקח הכי הרבה משאבים כי הוא כתוב ב JAVA...אחרי זה יש את ה BITTORNADO / BITTORRENT שכתובים ב PYTHON, הם בערך באמצע...
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר ברור שאת ה CLIENT.. ה TRACKER זה בשביל לעשות שרת שיתוף....בכל מקרה, ה BITCOMET עדיף מבחינת ביצועים / משאבים כי הוא כתוב ב C++, הבעיה היא שהוא לא הכי חכם.. הוא לא עושה UPLOAD טוב תמיד, והמהירות הורדה שלו לא טובה כמו האחרים (למרות שהכל יחסי)...ה AZAREUS הכי טוב / מתקדם, אבל בהתאם לוקח הכי הרבה משאבים כי הוא כתוב ב JAVA...אחרי זה יש את ה BITTORNADO / BITTORRENT שכתובים ב PYTHON, הם בערך באמצע...למה הAZAREUS הכי מתקדם? מה יש בו שאין באחרים?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אפשרות הכי נוחה שראיתי לעבוד עם כמה קבצים ביחד, אלגוריתמים מעולים לעשות UPLOAD ו DOWNLOAD באופן יעיל, אפשרות לכל מני PLUGINS (כמו שעושה UPLOAD בלי לפגוע בגלישה)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.