עבור לתוכן

מחשב איטי מאוד מצורף לוג של HIJACK

Featured Replies

פורסם

אז ככה: בזמן האחרון המחשב שלי מאוד מאוד איטי.

המחשב שלי הוא פנטיום 4 1.5 GHZ, 768 מגה RAM.

היה לי אנטי ווירוס AVG 7 ולאחר שהמחשב נהיה איטי מאוד, החלפתי אותו לנוד 32, ולאחר מכן אתמול החלפתי אותו לKASPERSKY PRO 5.0.838

אנטי ווירוס מצויין, רק הבעיה איתו היא שמאז שהתקנתי אותו אני לא יכול להכנס לאינטרנט (אין לי חייגן, אלא חיבור DHCP, ע"י ROUTER של ECI).

ראיתי שהבעייה היא בהגדרות של הKAV וביטלתי את הסעיף שאומר הגנה על הNETWORK, ועדיין הוא לא מתחבר לאינטרנט.

מה שעשיתי זה ביטלתי הגנת KAV ואז נכנסתי לאינטרנט, ולאחר מכן החזרתי את KAV והכל פעל.

הרצתי תוכנות אנטי ספיי כגון: SPYBOT ו AD AWARE והן לא מצאו כלום. כמו כן יש ברשותי פיירוול של SYGATE.

מצורף לוג של HIJACK THIS:

Logfile of HijackThis v1.99.1

Scan saved at 11:09:27 AM, on 8/19/2005

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe

C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe

C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe

C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE

C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe

C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

D:\Winrar\WinRAR.exe

C:\DOCUME~1\Felix\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.828\HijackThis.exe

C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =

O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll

O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - D:\Spybot\SDHelper.dll

O2 - BHO: IEHelperObj Class - {6754A456-BAD9-11D4-93D3-00B0D03A2F91} - C:\PROGRA~1\Odigo\Bin\OdigoBHO.dll

O4 - HKLM\..\Run: [WINDVDPatch] CTHELPER.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [updReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [Jet Detection] "C:\Program Files\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe /STARTUP

O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_EMC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe

O4 - HKLM\..\Run: [smcService] C:\PROGRA~1\Sygate\SPF\smc.exe -startgui

O4 - HKLM\..\Run: [KAVPersonal50] "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\kav.exe" /minimize

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O8 - Extra context menu item: Download with IDM - D:\IDM\IEExt.htm

O9 - Extra button: ICQ Pro - {6224f700-cba3-4071-b251-47cb894244cd} - C:\PROGRA~1\ICQ\ICQ.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ - {6224f700-cba3-4071-b251-47cb894244cd} - C:\PROGRA~1\ICQ\ICQ.exe

O23 - Service: Adobe LM Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe

O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe

O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe

O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe

O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe

O23 - Service: iPod Service (iPodService) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe

O23 - Service: kavsvc - Kaspersky Lab - C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\kavsvc.exe

O23 - Service: RadClock - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\RadClock.exe

O23 - Service: Sygate Personal Firewall Pro (SmcService) - Sygate Technologies, Inc. - C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe

O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (svcWRSSSDK) - Webroot Software, Inc. - C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe

לא שמתי לב לשום דבר חשוד בלוג (שימו לב שהAVG עדיין מותקן אצלי על המחשב, עד שאני לא אפתור את בעיית החיבור לאינטרנט של ה- KAV).

למישהו יש מושג מה הבעיה במחשב? הוא עומד קבוע על CPU 100 והמחשב נתקע בצורה מזוויעה, הווה אומר תוכנות עולות באיטיות רבה, עכבר נתקע, וכ"ו.

אני כבר מיאוש ועל סף פירמוט (או כנראה הגיוני יותר מעבר ללינוקס), למישהו יש פתרון טוב יותר?

תודה לעונים.

פורסם

שמע תסיר את זה מהר זה מסוכן!!!

O2 - BHO: IEHelperObj Class - {6754A456-BAD9-11D4-93D3-00B0D03A2F91} - C:\PROGRA~1\Odigo\Bin\OdigoBHO.dll

דרך הסאפ מוד או דרך הווינדוס איך שנוח לך ותעשה הפעלה מחדש.

ובקשר לבעיות אם הAVG תסיר אותו דרך המנהל משימות CTRL+ALT+DEL

או דרך בMSCONFIG התחל-הפעלה-MSCONFIG-אתחול.

פורסם

אני זוכר שפעם ראיתי לינק ל תאתר שכותבים בו את הlog והוא מפענח את כל הקבצים

הקיצר אני לא מוצא אותו אפשר אליו קישור?

פורסם

תודה!!

פורסם
  • מחבר

אז ככה: למעשה עוד לפני ההודעה של פאגאני זונדה, הורדתי את הדבר ההוא של האודיגו. וללא שינוי. המחשב עדיין איטי מאוד מאוד.

הKAV לא גילה שום וירוס, וגם האנטי ספייווארים לא גילו כלום.

אני מיואש מאוד ולא יודע כבר מה לעשות. למישהו יש עצות\פתרונות ?

פורסם

תן SCREENSHOT של ה PERFORMENCE ו PROCESS ב TASK MANAGER

פורסם

אז ככה: למעשה עוד לפני ההודעה של פאגאני זונדה, הורדתי את הדבר ההוא של האודיגו. וללא שינוי. המחשב עדיין איטי מאוד מאוד.

הKAV לא גילה שום וירוס, וגם האנטי ספייווארים לא גילו כלום.

אני מיואש מאוד ולא יודע כבר מה לעשות. למישהו יש עצות\פתרונות ?

שמע אחי אין לך אוליי מנקה רג'יסטרי? אם אין לך תישתמש בזה - Registry Mechanic או בזה RegVac !

אצלי הכל זז מהר אולי תשתמש בתוכנה הזאתי - TuneUp Utilities 2004 תוכנה מצוינת לניקוי המחשב יש בה הכול גם מנקה רג'יסטרי ועוד כל מיני כלים שימושיים וממשק קל מאוד !!!!!

ודרך אגב יש לי נוד32 באמת תוכנה שלא זוללת זיכרון לא צריך לעשות איתה סריקות עידכונים אוטמטיים דעתי לא צריך יותר מיזה!!!

פורסם
  • מחבר

הנה מצורף פרינטסקרין של הTASK MANAGER. אף על פי שהוא לא מראה שהמחשב עמוס מידי (האקספלורר שלוקח שם 56 אחוזים, זה בעת טעינת דף) המחשב זוחל, זה מתבטא בכך: יישומים עולים לאט מאוד, אם אני מפעיל ווינאמפ אז הסאונד זוחל והשירים פועלים באיטיות רבה מאוד, המווינדוס מדיה פלייר עולה לאט מאוד ועוד.

יש לי תוכנה לטיפול ברגיסטרי ושם התוכנה הוא: Registry Clean Expert איך היא?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תן SCREENSHOT כשהמחשב במנוחה אז, לא כשאתה טוען עמוד :kopfpatsch: :kopfpatsch:

וגם תבדוק ב BIOS שהמעבד לא UNDERCLOCKED בטעות (כבר קרה)

פורסם
  • מחבר

או קיי הנה פרינט סקרין במנוחה לגמרי: אמנם הCPU כמעט וריק אבל המחשב זוחל :\ .

הורדתי גם את התוכנות שהומלצו כאן לניקוי הרגיסטרי, הפעלתי אותן, ועדיין המחשב איטי. הוא עולה לאט יחסית, ופשוט זוחל.

ואיך בודקים בביוס שאין UNDERCLOCK?

פורסם

תוריד CPUZ (חפש בגוגל), ותעשה SCREENSHOT של המסך הראשון שם.

פורסם
  • מחבר

בבקשה, הנה פרינט סקרין של CPUZ. המעבד עובד על 1.5GHZ והמחשב זוחל.

אני על סף ייאוש כבר.

פורסם

טוב, זה באמת מוזר..

פורסם

מה קורה בסייף מוד? גם איטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים