עבור לתוכן

המלצה חמה על "איילנד" - סרט "מ-ש-ו-ב-ח"!

Featured Replies

פורסם

סרט יפה אפקטים טובים, אבל הרבה דברים לא מציאותיים וטיפשים

ססססססססספפפפפפפפפפאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם

כמו הקטע שהם נופילם מבניין 400 קומות בתוך לוגו ענק עם מיליארד ברזלים שנדפקים בבניין עצמו, ואיכשהו הם מצליחים לתפוס איזה רשת מסכנה ולהציל את עצמם,ולא רק זה, אח"כ עוד רואים אותם בלי שריטות בלי כלום ולבחורה יש עוד איפור ואודם.

או שאיכשהו פתאום הוא קופץ על האופנוע הזה באוויר ותוך 10 שניות הוא נוסע בו כמו מקצוען.

• תגובות 34
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

פותח הת'רד, אתה מודע לעובדה שסרט "משובח" (במרכאות) הוא סרט לא כל כך טוב.  ::)

מזכיר לי את הפרק בחברים עם ג'ואי וה-air quotes...

יש הבדל בין "משובח" ל "מ-ש-ו-ב-ח"!

אתה לא חושב? ::)

פורסם

סרט על הפנים, עלילה עם פוטנציאל אבל הביצוע חרא, הסוף קיצ'י לחלוטין - 2 חברים שלי  :sleep: בסרט הזה

מחזק.

העלילה באמת איכזבה.

זה אמנם מצחיק לראות את שני הגיבורים מתנהגים כמו *****

אבל זה ניראה מגוחך עד טיפשי ובאמת הרס את הסרט.

אחד הסרטים הפחות טובים שראיתי בקלונוע אם לא הגרוע.

פורסם

זה עם נועה תישבי, לא? עוד מעט אני אלך לראות את זה בגרסת הAC3 (בקולנוע כמובן :-X)

פורסם

זה עם נועה תישבי, לא? עוד מעט אני אלך לראות את זה בגרסת הAC3 (בקולנוע כמובן  :-X)

כן יש לה שם כמה דקות

פורסם

באמת אחלה סרט ,

בשום פנים ואופן לא לראות טריילר או לקרוא תקציר , הורס חצי מהסרט .

העלילה דווקא יותר טובה ממה שציפיתי , האפקטים מעולים .

לגבי סקלרט ג'והנסן ( השחקנית הראשית ) , גם אם לא כולם אוהבים את המשחק שלה , בשבילי מספיק שהפנים שלה יהיו על המסך , לא צריך יותר ...

פורסם

לגבי סקלרט ג'והנסן ( השחקנית הראשית ) , גם אם לא כולם אוהבים את המשחק שלה , בשבילי מספיק שהפנים שלה יהיו על המסך , לא צריך יותר ...

אני מסכים

למישהו יש תמונות טובות שלה?

פורסם

[ltr]it was nice but too much holes in the plot and stuff that just doesn't make sense

like:

SPOILER!!!!!!!

the can clone a whole person in 24 hours then what's the of point keeping them alive and if you can clone a full grown up person is 24 hours, why can't you just clone the specific organ in a couple of hours.

END SPOILER.

I did like what they said about the cow and the hamburger.

[/ltr]

פורסם

אתה צוחק?

דברים שהם לא הגיוניים? אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!

בחייך, מה ציפית?

*** אזהרת ספויילר ***

ואתה לא בדיוק צודק לגבי זה

הם אמרו הרי שאם הכפילים לא חיים אז זה לא בדיוק עובד טוב

הוא אמר שבהתחלה הם שמרו אותם במצב של צמח, אבל זה לא הלך טוב

ואם כבר מדברים על דברים לא הגיוניים, מה עם הקטע של הנפילה עם הלוגו של הבניין?

או זה שהוא תוך חצי דקה מצליח להיות טייס אופנועי-סילון מיומן כאילו הוא נוהג שנים?

ואל תיתן לי להתחיל בכלל על הקטע של החלומות שהיו להוא שהם בעצם זכרונות של האדם שעל פיו הוא נוצר (ה"ספונסר" שלו)

***סוף אזהרת ספויילר ***

פורסם

רואים שלא הבנת

ספויילר!!

בסרט הוא מגלה שהסידרה של השיבוטים שאליה הוא שייך (נדמה לי שזו Charle - הסידרה השלישית) יש לה יכולת לזכור דברים שקרו בחיי האדם האמיתי שהם השיבוט שלו. כמו שהשיבוט זכר את הספינה שהוא בנה, ככה ראית באיזשהו שלב בסרט שהאמיתי הוא חובב מכוניות ואופנועים, לכן השיבוט שלו ידע לרכב כל כך טוב.

ובנוגע לנפילה מהבניין, זה היה קטע מסריח :bash:

פורסם

אהבתי את הרזולוציה של התמונה הראשונה..

פורסם

רואים שלא הבנת

ספויילר!!

בסרט הוא מגלה שהסידרה של השיבוטים שאליה הוא שייך (נדמה לי שזו Charle - הסידרה השלישית) יש לה יכולת לזכור דברים שקרו בחיי האדם האמיתי שהם השיבוט שלו. כמו שהשיבוט זכר את הספינה שהוא בנה, ככה ראית באיזשהו שלב בסרט שהאמיתי הוא חובב מכוניות ואופנועים, לכן השיבוט שלו ידע לרכב כל כך טוב.

ובנוגע לנפילה מהבניין, זה היה קטע מסריח  :bash:

הבנתי את זה (זה לא בדיוק מסובך...),

הבאתי את זה כדוגמא לעוד דברים לא הגיוניים שקרו בסרט, בגלל המשפט שBig Dick Bastard אמר לפני:

"it was nice but too much holes in the plot and stuff that just doesn't make sense"

פורסם

ראיתי אותו בטרום בכורה באמת סרט נחמד

פורסם

תיראו החמקן זה סרט

אהבתי את איילנד אבל את החמקן הרבה יותר

בקולנוע אתה רוצה AC3? אולי אתה חולם חביבי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים