פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים שלום אחים שלי אני רוצה ליקנות Router מה טוב מיביון הכולם מה לא יחסום לי דברים במחשב ו מה יאפשר לי מעבר חופשי בין הכונינים במחשבים שמחוברים לרשת תודה מראש..
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אם אתה מחובר דרך הכבלים אז אדימקס,אם ADSL אז או אדימקס או דילינק....אם אתה מחפש משהו אלחוטי,אין לי נסיון עם אלחוטי אז אני לא יכול להמליץ על כלום.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר אחי כרגע אני מחובר דרך כבלים אבל אני חוזר ל ADSLועל חוטי לא צריך אני רוצה משהו טוב 4 פורט במינימום עדיף 8 ככה משהו טוב שיתן תסחורה
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים סבבה אח שלי תודה רבה לך עכשיו יש לך איזה בעיות איתו בלשחק ברשת ?שום בעיה ואני משחק משחקי רשתגם עם אימיול אין בעיה וביטורנטבכל אופן אני ממש אהבתי את הראוטר הזהממש נוח לשימוש
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים המודם של בזק הוא ראוטר מצוייןתלוי איזהב B-FOCUS 312 ה UPNP לא עובדב B-FOCUS 270 הממשק זוועתיה ALCATEL נחמד (510 אם אני לא טועה)אבל בכולם אתה צריך SWITCH/HUBהאדימקס באמת נחמד (אבל אני מכיר רק דגמים אלחוטיים)
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לי יש אדימקס דגם 6104k.הוא חביב, לא "תותח על" אבל עושה ת'עבודה.הגדרת חייגן בו די פשוטה. והיתרון הוא שראוטרים של אדימקס די נפוצים, אז תמיד אתה יכול לפנות לפורום לעזרה.אבל האמת - אהבתי יותר את האלקטל 510.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים שום בעיה ואני משחק משחקי רשת גם עם אימיול אין בעיה וביטורנט ממש נוח לשימוש האדימקס באמת נחמד (אבל אני מכיר רק דגמים אלחוטיים) OMRIJ - הממשק בנתב החוטי זהה לזה האלחוטי. הנתב הזה יהיה בחירה טובה. *השם המדויק הוא Edimax BR-6104k
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.