פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים שלום לכולםאני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטרמיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI.אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט.ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי.אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחוברוגם המחשב השני מחובר.במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר.במחשב השני כרטיס רשת O\B.בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט.מה לבחור ראשון:1. Dynamic IP2. PPPoe3. PPTP4. Static IP Address5. Bridgeוהשלב השני מגיע להגדרות NAT. מה אני צריך לעשות כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה להגדיר שם?בתודה מראשמיקי
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מה?!אולי תעבוד קצת על הניסוח כדי שיבינו מה אתה רוצה בכלל לעשות?!ממה שניחשתי אתה מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מחשב, ושהראוטר ישמש כסוויץ'? למה לך לעשות את זה?אחרי זה הבנתי שאתה כן רוצה פתאום להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר (???????) אם כן אז ההגדרות משתנות לפי סוג המודם והספקית.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר סלח לי על ביטויים שלי. פשוט איך אני אסביר.הכוונה טובה אני רוצה לעשות שהמחשב השני יהיה לי אינטרנט. אני לא מצליח להגיד לראוטרשהמחשב השני יהיה מחובר לאינטרנט.מה עלי לעשות בהגדרות של ראוטר?כמו ששאלתי שאלה ראשונה למעלה.פשוט מאוד שיראה לי שיש חיבור ממחשב השני חיבור לאינטרנט.אני נסיתי להוסיף בחלונות XP בתוך הגדרות רשת IP כתובת כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט ממחשב השני.זה לא הלך לי, אני לא מצליח.מה עושים?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים בעיקרון הראוטר אמור לשרת את כל המחשבים המחוברים אליו.שים לב שצריכה להיות כתובת IP מתאימה למחשב (באותו טווח של הראוטר).נסה להריץ את "אשף הרשת של WINXP (לוח בקרה - חיבורי רשת - ואז בצד שמאל - צור רשת ביתית וכו.. )בחר שם באפשרות השניה\ האפשרות שנראית לך הכי מתאימה.בהצלחה לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.