עבור לתוכן

C&C Red Alert 3 ההמשך מגיע בעולם של RED ALERT 1 ? ? ? ! ! !

Featured Replies

פורסם

בשנת 1996 יצא אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר בעולם,עד היום.נקודה.קראו לו C&C RED ALERT 1 עלילה, סרטים מצויינים ואמינים בין המשימות,כמה דרכים להשלים אותה משימה וכוחות וממשק שלמעשה הגדירו את הז'אנר מחדש ויחד עם STARCRAFT הובילו את עולם האסטרטגיה קדימה.

באיזהשהוא שלב חברת WESTWOOD מפתחת המשחק המקורית נמכרה לELECTRONIC ARTSהענקית שמאז סגרה אותה ושברה הרבה לבבות. גם את שלי. כל מה שנשאר מ האתר של WESTWOOD היא הפנייה לאתר של EA. WWW.WESTWOOD.COM

תלחצו על RED ALERT 1 ותראו את ההיסטוריה מול עיניכם.

בכל מקרה מצאתי איזו חדשה באתר גיימר בשביל אלה שלא שמעו שמתוכנן המשך:

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=41764

קראתי את זה לפני כמה חודשים, מישהו יודע מה קורה כעת עם הפרוייקט? לא הצלחתי למצוא על זה מידע חדש. אולי מישהו שמע והתעניין?

פורסם

הלוואי!

איתן

פורסם

מה שמזכיר לי, למישהו יש מושג למה ליהקו לסרטונים של RA1 מישהי בת 50 לתפקיד של גיימסבונד ממין נקבה?

בכל אופן, אם בליזרד יוציאו משחק חדש, שיהיה שילוב של שני הסגנונות, זה יהיה ענק. ^^

פורסם

לא עובדת לי הכתבה :/

ד"א מאיפה אפשר להוריד רד אלרט 1? (אני חושב שזה כבר חינמי(?))

פורסם

ענק !!!

המפתחים האלה עברו ל blizzard

הלוואי שהחברה המצוינת הזאת תתפתח יותר ויותר !

אני קונה משחקים רק שלה חחחחח (:

פורסם

Westwood = RespecT!

אין כמו C&C...

יש לי את כל המשחקים שלהם מקורי :)

ולא בזמן הקרוב מפתחים RED ALERT 1...

כרגע עובדים על Battle for middle earth 2

פורסם

RED ALERT 4 EVA!!! :yelclap: :yelclap: :silly:

המשחק אסטרטגיה הכי טוב שיצא הסדרה הכי טובה חולה על ווסטווד!!

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, איתרתי לכם את הגירסה שאני הורדתי לפני שנתיים והיא הכי טובה וכוללת את המשחק המקורי ואת התוספות שיצאו אח"כ AFTERMATH וCOUNTERSTRIKE :

תהנו. ותחסכו לפחות מהפוסט הזה בכי ילדותי על ווארז. המשחק יצא ב1996 למען השם, אני רק משמר את המורשת שלו. זה המשחק היחיד שאתה אשכרה מפחד להפסיד במשימה בגלל הסרטים לפני המשימות עם "שמש העמים" - סטאלין.

העתיקו את השורה הבאה לחיפוש בEMULE שלכם:

ed2k://|file|Command%20&%20Conquer%20Red%20Alert%20(4%20in%201).iso|885936128|BB3FD569C452A79813FE38E3BB2FB52C|/

או פשוט תריצו חיפוש על:

Command & Conquer Red Alert 4 in 1 ותורידו את הגירסה בגודל: 844.89 מגהבייט

פורסם

OMG

נראה לי שזה מה שאני שמתי באינטרנט :x

פורסם

כמו שאמרתי, איתרתי לכם את הגירסה שאני הורדתי לפני שנתיים והיא הכי טובה וכוללת את המשחק המקורי ואת התוספות שיצאו אח"כ AFTERMATH וCOUNTERSTRIKE :

תהנו. ותחסכו לפחות מהפוסט הזה בכי ילדותי על ווארז. המשחק יצא ב1996 למען השם, אני רק משמר את המורשת שלו. זה המשחק היחיד שאתה אשכרה מפחד להפסיד במשימה בגלל הסרטים לפני המשימות עם "שמש העמים" - סטאלין.

העתיקו את השורה הבאה לחיפוש בEMULE שלכם:

ed2k://|file|Command%20&%20Conquer%20Red%20Alert%20(4%20in%201).iso|885936128|BB3FD569C452A79813FE38E3BB2FB52C|/

רגע זה לא ווארז?

או פשוט תריצו חיפוש על:

Command & Conquer Red Alert 4 in 1    ותורידו את הגירסה בגודל: 844.89 מגהבייט

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למישהו ישמה להוסיף מלבד תגובות מיותרות?

פורסם

חחח אין שום דבר להוסיף חוץ מזה ששיטוף קבצים אינו חוקי בארץ כבר ותקבל אזהרה. ;)

פורסם

חוקים נכתבו כדי שיעברו עלים, לא? :silly:

פורסם
  • מחבר

אין שום חדשות בקשר לRED ALERT 3 ? ? ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים