עבור לתוכן

האלף לייף 2 באטלפילד 2 :ם התייעצות.

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתלבט בין האלף לייף 2 לבין באטלפילד 2 , אני שחקן שאוהב גם סינגל וגם מולטי עכשיו מה כדאי לקנות?

אם יש משחקים שאתם חושבים שהם שווים קנייה יותר מהם אתם יכולים להגיד..

תודה.

פורסם

ברור של BF2

מה אתה ביכלל מתלבט?

פורסם
  • מחבר

ברור של BF2

מה אתה ביכלל מתלבט?

אבל אמרו שלהאלף לייף 2 יש סינגל פלייר ענק וטוב ולBF2 יש סינגל חרא - אבל המולטי שולט... אני שואל אם מישהו מבינכם

התנסה בשתי המשחקים והוא חובב מולטי וסינגל והוא יכול להגיד מה הוא העדיף ..

פורסם

HL2 :

סנינגל - מעולה

מולטי - CS:S בעיקר אחלה משחק (ממכר) אך קצת "ישן" בהתיחס לכך שזה בעצם אותו משחק כבר למעלה מ6 שנים

*המולטי של המשחק בעצם למרות שיש גם את HL:DM ועוד מודים רבים אחרים בתיכנון

BF2 :

סינגל : אין בכלל סינגל (אין גם בכלל עלילה )

מולטי : המטרה של המשחק בעצם בתור משחק מולטי טהור . אחד המשחקים המבטיחים ביותר והכי מסיבים (חכה שתראה קרבות מסוקים\מטוסים\טנקים\חי"ר והכל ביחד !

*המשחק סובל מבאגים רבים כעט בתקווה שזה יסתדר בעתיד

תבדוק ביקורות שלהם ותראה

פורסם

קניתי BF2 אתמול, ועדיין לא התלהבתי... אבל בעקרון זה תלוי מה אתה רוצה..

ל BF2 הסינגל, זה סתם לחימה בלי עלילה מול BOTS, אבל ה MULTI ממש משוכלל... ב HL2, ה SINGLE די טוב, ויש את ה CSS בשביל MULTI, אבל אני לא אהבתי..

פורסם
  • מחבר

לא יודע,מזמן לא נגעתי במשחקי סינגל מעולים מאז המטריקס שהיה סבבה :P התמכרתי למשחקי רשת בעיקר אבל זה לא אומר שאני לא אוהב סינגל..

בקיצור אני ישחק בשני המשחקים הם נראים טוב ^_^ אני יקנה ככל הנראה את BF2 ... ומתי שיצא לי אז HL2 :@ תודה לכולם.

פורסם

ברור שHL2 זה המשחק הכי טוב שיצא עד היום! באטלפילד2 בכלל לא מגיע לו לציפורן ברגל :xyxthumbs:

פורסם

לא יודע למה אבל בטלפילד נמאס לי אחרי שבוע... (באינטרנט כמובן)....

פורסם

כדאי לך לקנות באטלפילד 2... כי שם אתה משחק במשחקי רשת וצובר נקודות וככה אתה יכול לפתוח נשקים חדשים שעוד לא קיבלת...

אם תקנה את HL 2 אתה תעבור את הסינגל ואז המשחק בעצם נגמר לך... ובבאלפילד 2 זה אף פעם לא יגמר ...

פורסם

HL2 משחק הרבה יותר טוב מBF2, מה גם שCS:S הרבה יותר טוב מBF2..., תחליט לבד, זאת דעתם של רוב האנשים...

פורסם

כדאי לך לקנות באטלפילד 2... כי שם אתה משחק במשחקי רשת וצובר נקודות וככה אתה יכול לפתוח נשקים חדשים שעוד לא קיבלת...

אם תקנה את HL 2 אתה תעבור את הסינגל ואז המשחק בעצם נגמר לך... ובבאלפילד 2 זה אף פעם לא יגמר ...

ממש לא כמו שאמרו יש קאונטר סטרייק סורס וגם HL2DM

פורסם

בתור שחקן שנים של CS ... אין דבר יותר מרשים משדה קרב שבו נלחמים באוויר בים וביבשה , בCS היתי קוטל קבוצות שלמות והניצחון היה נופל בדרך

כלל לפי שחקן אחד או שניים ב BF2 לא משנה כמה טוב אתה ... אתה עדיין 0 (כמעט)

אבל מצד שני , זה שני סגנונות משחק דיי שונים

פורסם

cs משחק חרא ממכר לא שווה

פרשתי לא מזמן

היום קניתי bf2 נחמד מאוד כיפי גם

מספק הנאה וכיפי מאוד !

hl2 אני עכשיו משחק נראה לי אני באמצע המשחק

ממש מעולה המשחק הטוב ביותר ששיחקתי

תלוי מה אתה מחפש

אם מולטי = bf2

סינגל hl2

למה הכול היום בא עם 2?

פורסם

לא יודע למה אבל בטלפילד נמאס לי אחרי שבוע... (באינטרנט כמובן)....

אז מכרת או מה ?

פורסם

ברור שעדיף HL 2 , אתה מקבל גם סינגל מעולה, וגם מולטיפלייר מדהים+CSS

אין שאלה בכלל ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים