פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים קודם כול מישחק גדול ממליץ לכול מי שאהב אתDungeon Siege 1.ממ אז ככה אני בתחילת המישחק והזאת שמנהלת תכלא אמרה לי למצוא SHRINE ולישתות ממנו כי אני חולה,אה ולהביא את המיים חזרה.מצאתי תמקום אבל צריך ליראות בזה עם חץ וקשת ירית וזה אומר שאני חלש מידי, איזה סקילים אני אמור לשפר??
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים סליחה שזה קצת לא קשור אבל בחיים לא היתה לי הזדמנות לשאולדנג'ן סיג' 1 ו2 הם מעניינים?יש שם חרבות דו ידניות?לא שיחקתי ב1 בגלל שבאותו הזמן היה לי פנטיום 1 שהיום כל החלקים שלו בקופסה
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים דו ידניות כשאתה מגיע לרמה מסוימת והסקיל שלך מפותח אז אתה יכול להחזיק שתי חרבות\גרזנים בכול יד [בתנאי שכול אחד מהם One Handed.]
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים לא אני לא רוצה שתי נשקים אחד בכל ידאני שואל אם יש ב1 או ב2 חרבות שדורשות שתי ידיים זאת אומרת שאי אפשר להחזיק מגן אבל הן נותנות יותר כוח התקפה מאשר חרבות שהן ליד אחת שיש להן כוח התקפה נמוך יותר ואפשר להחזיק איתן מגן והן נותנות גם התקפה יותר מהירה
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים ברור.יש חרבות\גרזנים One handed ויש Two Handed.לכול חרב יש יתרון וחיסרון משלו.נגיד יש חרב One Handed שההתקפה שלה חלשה אבל מהירות ההתקפה מהירה ואתה יכול להחזיק מגן.או יש חרב Two Handed חזקה מאוד ומהירות התקפה איטי.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים לפי מה שזכור ל1 לא צריך סידי קי אבל זה לא לדיון(ואני גם לא משחק את זה ברשת(זה סתם מעפן))1 היה אחד המשחקים הטובים ,תמיד עשית תחרות עם חברים שלי מי מגיע לסקיל יותר גבוהבכלל לא ידעתי שיצא שתים...אני חייב לשיג אותותגיד מה ההבדלים בין 1 ל2?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים תנחש... מישחק מ 2002 לעומת משחק מכמעט 2006, אממ מעניין מה ההבלד... ולא אי אפשר לשחק ברשת בלי סידיקי מקורי כבר ניסיתי :-X
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים כמו דיאבלו 1 ו21 לא דרש סידיקי2 כן דורשטוב נחמד אני כבר יוריד דמו ויבדוק
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים תנחש... מישחק מ 2002 לעומת משחק מכמעט 2006, אממ מעניין מה ההבלד... אני לא מדבר על גרפיקה....הכוונה היא אם יש דברים חדשים,ואם הוא יותר כיף או פחות
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים המשחק פצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהממליץ בחום!!!יותר קסמים, נשקים, מפלצות, עלילה מה לא!אין המשחק פשוט מדביק אותך לכיסא לכמה שעות טובות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.