פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר יש קטודות 10 סמ?!! ... לינק.. וחשבתי יותר בכיוון של 2 לאורך (1 כבר יש לי) ביצוע טוב תודה
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים והרבה!!!!!!מוד גרועמוד גרוע? עשית פעם בכל מודינג שאתה מדבר על אחרים?אלי,קוראים למסור הזה גיגסו ולא ג'קסון.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אתה תמיד יכול לשים איזה פילטר שלא יכנס אבק..רק אל תתביק אותו, כדי שיהיה לך נוח להוציא ולנקות אותו פעם בשבועיים..אתה יכול לאלתר איזו מסילה שתחזיק אותו.. או משהו..
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר אין שם מקום, כל העניין של זה שיוצא משם אויר ובוא נגיד יש זרימת אויר כך שלאבק יהיה קשה להכנס ואם אבל אז ממילא אני מנקה תמחשב מדי פעם
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לא יכול להיות שאין מקום... אתה יכול להשתמש ברשת נגד יתושים.. כפילטר. פשוט תגזור אותה בצורה של הרשת ושים אותה עם דבק "זכר נקבה" (סקוצ' כזה..)בכל מקרה זו החלתה שלך... אני ממליץ לך..
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים GigaBoT שיחקת אותה כל הכבוד לך יצא יפה מאוד!!! תגיד מאיפה אני גם משיג רשת כזאת???
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אני באמת לא מבין מה הבעיה?!אפשר לפתור את הבעיה של האבק ושיט...מה שאתה צריך זה לעשות 2 שכבות, שכבה אחת זה הרשת, שכבה שנייה זה הפרספקט.תראה איך יוצא יותר יפה(שהפרספט מעל הרשת או הפוך)ופשוט תקנה פרפספט ממש דק, אפילו 1 ס"מ אם אתה מוצא.וזהו- פתרת את הבעיה.יום טוב.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אני באמת לא מבין מה הבעיה?!אפשר לפתור את הבעיה של האבק ושיט...מה שאתה צריך זה לעשות 2 שכבות, שכבה אחת זה הרשת, שכבה שנייה זה הפרספקט.תראה איך יוצא יותר יפה(שהפרספט מעל הרשת או הפוך)ופשוט תקנה פרפספט ממש דק, אפילו 1 ס"מ אם אתה מוצא.וזהו- פתרת את הבעיה.יום טוב. הוא אמר שהוא לא רוצה פרספקס בגלל שזה חוסם לו את האוויר החם שיוצא מהמחשב, כל הקטע זה פתח יציאה שיוציא את האוויר החם שמצטבר למעלה..1 ס"מ זה ענק , אני חושב שהתכוונת ל 1 מ"מ, אני חושב ש 2 מ"מ זה המינימום.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר תודה לכל המגיבים, אני לא מתכוון להמשיך במוד יותר חוץ מכמה עבודות שPRO MODDER יעשה וזה יצא מדהים אני בטוח, אחרי זה גמרנו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.