פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים יפה מאוד כמה שיפורים: בחלק הפנימי של הכוורת (זה שבמארז) אז תדביק לו פרספקט, ולפרספקט תוסיף לדים וזה יהיה ממש יפה....... ותשים גם מאוורר למעלה
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר אז זהו שכל העניין הזה היה מ 2 סיבות:התנפץ לי הפרספקס שהיה שם, הוא היה אוסף אבק ונהיה מגעיל! המאורר שהיה שם לא נחוץ ומעצבן עם הרעש..בקשר לתאורה אם אני ישים פרספקה זה יחסום לי את האויר אני חושב שאני יוסיף עוד קטודה כשיהיו מזומנים..
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אז זהו שכל העניין הזה היה מ 2 סיבות:התנפץ לי הפרספקס שהיה שם, הוא היה אוסף אבק ונהיה מגעיל! המאורר שהיה שם לא נחוץ ומעצבן עם הרעש..בקשר לתאורה אם אני ישים פרספקה זה יחסום לי את האויר אני חושב שאני יוסיף עוד קטודה כשיהיו מזומנים.. אבל רק קטודה לא ייתן לך אותו אפקט כמו של פרספקט.........אתה פשוט צריך להשיג אחד איכותי וזהו......ואז מה שזה יחסום אוויר? גם ככה זה היה חסום לפניי זה
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר לפני זה היה מאורר וקטודה תיתן יותר מפרספקס כי הוא מעביר בתוכו אור הוא לא עובד כמו אלמנט תאורה..
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים למה זה נשמע לי מוכר..? חחחח סתאאאאאאםםם .. יצא נחמדדד.. זה גם עלה לי לראש אבל לצדדד... לא נורא בכל זאת זה יפההה..
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים יצא נחמדביצוע טובלדעתי תקנה 2 קטודות קצרות (10 CM )ותשים אותם לרוחב המחשב (עדיפות ל2 צבעים)ואם כבר פרספקס- לך על פוליקרבונט (עמיד יותר, גם בפני שריטות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.