עבור לתוכן

שוב מחבל יהודי פותח בירי והורג 4 בני אדם חפים מפשע

Featured Replies

פורסם

הרס הבתים נועד על מנת ליצור מצב שאותם טרוריסטים פלסטינאים שאין כל שיקול בראשם לפני היציאה לפעולה, יאולצו לחשוב על משהו - מה יקרה למשפחה שלהם. זה נוצר בעקבות גל פיגועים עצום, והעובדה שהיה לנו קשה למצוא משהו שירתיע את אותם מחבלים.

הטרור היהודי, עד כמה שהוא נוראי - הוא עדיין רק נחלתם של אותם קיצוניים של קיצוניים. החבובים שאתם רואים בערוץ 10 שלא מוכנים להתפנות אינם אותם אנשים שירימו נשק ויהרגו אנשים. מדובר על קומץ של קומץ. לכן אותם כלים שאנחנו משתמשים נגד הטרוריסטים הפלסטינאים לא בהכרך מתאימים לימין הקיצוני ביותר.

המחשבה הזאת, "למה לא הורסים גם להם תבתים..." זו חשיבה שהיא טיפוסית לשמאל הישראלי ולצערי היא רקובה לגמרי  :s07:

דבר ראשון, חשוב לי להבהיר, אני לא תומך בהרס של בתים, וכבר כתבתי את זה.

אמרתי שלפי דעתי אין בין משפחת המחבל היהודי לבין משפחת המחבל הפלשתינאי שום הבדל, ואני עומד בדעה הזו.

המשפחה לא ראויה לשום רחמים, לא שלי ולא של הציבור. כבר ראינו כמה שאמרו שמשפחת נתן-זאדה אינה אשמה במעשי בנה, וראינו איזו שנאה הייתה בפי האם, שנאה עליה התחנך הילד.

איסתרא אמר דבר נכון לגבי החוק הצבאי מול חוקי מדינת ישראל, עם זאת, בלי קשר לחוק, אני מאמין שדין ערבי ישראלי, פלשתינאי ויהודי בפעולות טרור צריך להיות שווה, הוצאה להורג, או כל דבר אחר. אין מקום לרוצחים בחברה.

YOT, למה מחבל יהודי "מיוחס" יותר ממחבל אחר? מה כל כך רקוב בקריאה הזו של השמאל? לדעתי החוק הצבאי לא צריך להיות שונה מהחוק הישראלי בכל מקרה שהוא בנוגע למחבלים. אם אחד מקבל טיפול מסויים, ראוי שגם השני יקבל. אם המדינה מוצאת לנכון להרוס בתי מחבלים, שתעשה את זה לכולם. ההרתעה לא שונה בין פלשתינאי ליהודי, אם כבר, ליהודי יהיה יותר אכפת מגורל משפחתו.

שים לב ש"השמאל" אומר "למה לא להרוס גם להם את הבתים", מה שמעיד על הרצון להתייחס למחבל בשוויון בלי קשר למוצאו.

פורסם

מחבל הוא מחבל, לא קשור ללאום שלו!

פורסם
  • מחבר

בלי לנקוט פה עמדה, מעניין אותי לדעת אם כל אותם אנשים כאן שמדברים נגדו, קוראים לימין הקיצוני "חמאס" ואומרים שצריך לטפל במשפחה שלו כמו במשפחה של מחבלים - כשיש מחבל מהצד השני אתם אומרים אותו דבר, או שאתם פתאום אומרים ש"הוא רק מגן על עצמו נגד הכיבוש" ?  ::)

דמגוגיה זולה - אני לא ראיתי ולו איש אחד בפורום שקורא למחבלים פלשתינאים לוחמי חופש. כמובן שזה לא יעניין אותך כי אתה חושב שהשמאל הישראלי הוא אורי אבנרי כפול מיליון...

פורסם

מאיפה אתה יודע מה אני חושב על השמאל ו\או מה בכלל העמדה הפוליטית שלי ?

מה שמדבר על דמגוגיה זולה... ::)

פורסם
  • מחבר

אני מתבסס על עשרות התגובות הפוליטיות שלך. אני מאמין שבהתבסס עליהן אפשר לגלות די הרבה על החשיבה שלך כלפי אחרים.

פורסם

תתפלא, אבל אף פעם לא הבעתי דעה כזאת או אחרת.

אם תבדוק טוב, תראה דווקא שיש לי הודעות בעלות גוון מאוד "שמאלני", כמו גם הודעות "ימניות".

פורסם
  • מחבר

אם כך מדוע רוב ההודעות שלך מלאות בביקורות וציניות על השמאל וכמעט שלא נוגעות בימין בישראל? ואני שוב מדבר אחרי שאני קראתי עשרות הודעות שלך במשך כמה חודשים.

פורסם

פשוט כי רוב הדעות בפורום הזה הן שמאלניות קיצוניות...

אם הייתי קורא הודעות שלי גם בפורומים אחרים ברשת אולי היית מבין קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

לא מסכים איתך - נכון שיש פה דעות שמאלניות קיצוניות אך גם יש פה דעות ימניות קיצוניות רבות. לדעתי הפורום הזה מאגד די הרבה אנשים משכילים ועם מגוון דעות. כמו כן לדעתי עלייך להגיב כמו שאתה חושב ולא להגיב בצורה שונה בגלל שמישהו מראה דעות קיצוניות מימין ומשמאל.

פורסם

זה בדיוק מה שאני עושה.

רק שאני לא הולך עם העדר, לכל סוגיה ספציפית יש לי דעה משלי. אני לא משתייך אוטומטית לדעה כזאת או אחרת מעצם היותי "שמאלני" או "ימני".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים