עבור לתוכן

שאלה לאוברקלוקינג!!

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE ומעבד אינטל 3.0 GHZ ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד מישהו יכול לעזור לי....לתת לי מדריך או משהו איך לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי.. ???

פורסם

יש לך לוח מעולה לאוברקלוק, המעבד שלך הוא פרסקוט או נורת'ווד? על כמה מעלות המעבד נמצא? ואיזה זיכרון יש לך?

פורסם
  • מחבר

הטמפרתורה שהמעבד שלי נמצא עכשיו היא 27 מעלות כרגע יש לי אוורור מצויין במארז יש לי שני מאוורי 120מ"מ אחד מקדימה ואחד מאחורה ושני מאווררי 80 מ"מ בצד המארז ויש לי זיכרון512  400MHZ ואיך אני בודק איזה מעבד יש לי???

פורסם

תוריד את התוכנה CPU-Z ממדור ההורדות באתר..

פורסם

שלום רב.

בכדי לבדוק איזה סוג של ליבת מעבד יש לך אתה יכול להוריד תוכנה בשם EVEREST פשוט תחפש בגוגל, ותיכנס שם לוח אם>מעבד>CPU ALIAS רשום שם את סוג הליבה של המעבד שלך, התוכנה גם תראה לך מידע על הזיכרונות שלך כרטיס מסך ועוד הרבה דברים...

פורסם
  • מחבר

בדקתי ויש ל NORTHWOOD

פורסם

שלום.

אוקי לי יש willamette אמרו לי שזאת ליבה פחות יציבה ופחות טובה, שלך נחשבת ליותר טובה..

(תקנו אותי אם אני טועה אני לא 100% בטוח..)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת איך לעשות OC עם הלוח אם שלי...

פורסם

שלום.

אוקי לי יש willamette אמרו לי שזאת ליבה פחות יציבה ופחות טובה, שלך נחשבת ליותר טובה..

(תקנו אותי אם אני טועה אני לא 100% בטוח..)

אתה לא טועה, אבל מה שאתה אומר הוא בלשון המעטה. הליבה הזו היא אחת הגרועות ביותר של אינטל בשנים האחרונות, והיא לא שווה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים