עבור לתוכן

בעיית סינכרון בין הוידאו לסאונד בעבודה עם VirtualDub

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן :pissed:.

ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר.

איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא :bash:.

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

הת'ראד הגיע כבר לעמוד שלישי.

בבקשה, זה קצת דחוף.

פורסם

מצטרף

מישהווו?

פורסם

כשאתה פותח את הסרט - האם אתה מקבל איזה אזהרה לגבי VBR ?

פורסם

אני גם מצטרף לשאלה!

אצלי שאני פותח תקובץ אני מקבל איזו הודעה בקשר ל VBR... מישהו יודע מה עושים?

פורסם
  • מחבר

כשאתה פותח את הסרט - האם אתה מקבל איזה אזהרה לגבי VBR ?

יש אזהרה ל-VBR, אבל זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בזה ועד עכשיו הסתדרתי. הרעיון, עד כמה שהבנתי, הוא שאני צריך לקודד את הסרט מחדש ב-CBR בתחום שהוא רושם לי.

מה שמשגע אותי זה שה- PREVIEW OUTPUT אמור להראות את התוצאה הסופית בלי לשמור את הקובץ. אז איך זה שיש הבדל? :s07:

פורסם

בדיוק - צריך לקודד מחדש בCBR.

לגבי סרטים אחרים - שים לב לערך של הSKEW שהוא נותן לך שם (במילי שניות) , יכול להיות שבסרטים אחרים הערך הזה היה קטן ואז לא הרגשת את זה אחרי הקידוד.

לגבי הפריוויו אין לי מושג.

פורסם
  • מחבר

הוא רושם שיש לי SKEW של 16476... מה אני צריך לעשות?

פורסם

בדיוק מה שאמרת - לחלץ את האודיו(שמור WAV)- למצוא תוכנה שממירה סאונד מVBR לCBR - ולשים מחדש את האודיו עם הסרט.

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שאמרת - לחלץ את האודיו(שמור WAV)- למצוא תוכנה שממירה סאונד מVBR לCBR - ולשים מחדש את האודיו עם הסרט.

אחי, אני לא מחלץ, אני פשוט מקודד אותו מחדש (אני בוחר CODEC בתפריט של ה-AUDIO), ואני מקודד אותו ב-MP3 ב-CBR...

פורסם
:) בדיוק עכשיו ראיתי את זה.
פורסם
  • מחבר

:) בדיוק עכשיו ראיתי את זה.

נו ו...?

פורסם

נו ומה ? ???

פורסם
  • מחבר

נו ומה ?  ???

מה ראית? :s05: ואיך זה עוזר לבעיה שלי? :)

פורסם

התכוונתי שבדיוק ראיתי שבVIRTUAL DUB אפשר לקודד את הסאונד מחדש כCBR ואז פתרת את הבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים